SmackDown pregled – Videa obilježavaju show

Kao što ćete se sami primijetiti tijekom čitanja pregled, ovaj SmackDown je poprilično siromašan što se tiče mečeva. To je zato što je ovo zadnji show pred WrestleManiju, i kao takav, većinom se sastoji od promo videa itd. No, idemo vidjeti što je bilo.

 

Big E vs Jimmy Uso vs Cesaro vs Fernando – ***

Sviđa mi se što je ovaj meč napravljen. Jako zabavan meč kao što sam i očekivao. Bilo je puno jako lijepih timskih poteza i akcija je bila brza i zabavna. Ne sviđa mi se jedino što je Jimmy Uso od svih pobijedio baš Cesara koji je prvak, ali u redu. Ovaj meč će na WM biti zabavan, jedva čekam.

 

Paige/AJ Lee/Bella Twins segment

Ovo je bilo odlično, najboljih ženski segment kojeg sam pogledao u posljednje vrijeme. Konfrontacija Paige i AJ je bila dosta dobra sviđa mi se način na koji su prešli preko onoga što se dogodio na Raw-u. Promo Bella je bio dobar. Nikki mi nekako prirodnije malo izgleda na mikrofonu. Uglavnom, ovo je jedan od boljih ženskih zavada u posljednje vrijeme. Imamo neku priču ovdje, a i bit će zanimljivo vidjeti hoće li se AJ Lee i Paige moći slagati u tome meču. S obzirom da Divasice sada dobivaju više vremena, vidjelo se da mogu, stoga mislim da će ovo biti dosta dobar meč.

 

John Cena, Mark Henry, Roman Reigns & Daniel Bryan vs Kane, Big Show, Seth Rollins & Bray Wyatt – **3/4

Klasičan Multi Man Tag meč s dosadnim početkom predvođenom dominacijom negativaca sa zabavnim krajem. Lijepo je vidjeti Cenu na zadnjem SmackDownu prije WrestleManije također.

 

-Iako se SmackDown sastojao većinom od videa, ono što je zapravo bilo od mečeva i segmenata bilo je dobro. Mečevi su bili dobri i ženski segment je bio jako dobar.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Videa obilježavaju show"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*