SmackDown pregled – Veliki izazov Ambrosea

Renee Young bila je na ulazu u arenu i obavijestila kako bi Dean Ambrose uskoro trebao doći. U tom trenutku, Ambrose se pojavio u autu i onda otišao do ringa jer imao nešto za reći. Pozvao je Owensa u ring, no ovaj se nije odazvao na poziv. Ambrose ga je zatim izazvao na Last Man Standing meč na Royal Rumbleu. Sheamus je izašao van i želio je nastaviti borbu njih dvojice koju nisu dovršili na Rawu. Zatim je izašao Kevin Owensa koji je prihvatio Ambroseov izazov za Royal Rumble, a onda je zajedno sa Sheamusom napao Ambrosea. Na to je izašao van Neville i spasio Ambrosea. Ova četvorica imat će Tag Team meč kasnije u showu, kao i najavljeno. Solidan segment. Bilo je očito da će Ambrose i Owens imati još jedan meč i to sa stipulacijom. Last Man Standing zvuči kao jako dobra stipulacija. Sviđa mi se. Jako sam uzbuđen za taj meč.

 

Luke Harper & Erick Rowan vs Dudley Boyz (Tables Match) – **1/4

Bray Wyatt nije bio prisutan na showu, dok je Braun Strowman bio pokraj ringa. Meč je bio prilično solidan. Bilo je nekoliko dobrih poteza. Strowman se očekivano upleo u meč, ali su svejedno Dudleyzi dobili kada je Bubba gurnuo Harpera sa stepenica kroz stol. Ipak, nakon meča, Wyatt obitelji uspjela se osvetiti za poraz. Bacili su D-Vona kroz dva stola, a onda Bubbi Rayu napravili Double Chokeslam, također kroz dva stola. Kraj meča je bio malo čudan i antiklimatičan, no segment nakon meča je dobro odrađen. Nisam siguran je li poraz Wyatta dobar, trebalo bi ih što bolje bookirati do Royal Rumblea.

 

Social Outcasts vs Goldust, Damien Sandow, Zack Ryder & Jack Swagger – *1/2

Izgleda da ipak misle ozbiljno s ovom frakcijom Social Outcasta. Mislio sam da će od njih napraviti običnu grupu jobbera, no onda su preživjeli Wyatt obitelj na Rawu i pobijedili na SmackDownu. Heath Slater je još uvijek neporažen u 2016., ovo je njegova godina zasigurno. Baš me zanima kamo će s ovom grupom, nadam se da ih neće ubrzo zapostaviti ako su već prilično dobro krenuli s njima.

 

Kalisto (c) vs Alberto Del Rio (United States Championship) – **3/4

Obojica su imali intervjue prije meča. Meč je bio prilično dobar, iako im je ovo treći meč u tjedan dana, uspjeli su unijeti nekih inovativnih stvari i osvježili meč. Del Riov radi na Kalistovoj ruci je bio prilično solidan i također presudna točka meča. Kalisto je izveo par dobrih poteza. Ipak, Del Rio je, uz pomoć distrakcije Barretta, uspio natjerati Kalista da tapka i vratiti natrag United States titulu tri dana nakon što ju je izgubio. Sasvim neočekivana i iznenađujuća odluka koja ima svoje loše strane i dobre strana. Loša strana je to što su uzeli Kalistu titulu tako brzo. No, dobro je to što se povećava broj promjena prvaka na Rawu i SmackDownu. To dodaje nepredvidljivosti takvim mečevima. Vjerojatno će imati još jedan meč. Nadam se da će Kalisto vratiti titulu.

 

Becky Lynch vs Brie Bella – *1/4

Becky Lynch je prije meča imala solidan intervju gdje je izazvala Charlotte na meč na Royal Rumbleu. Meč je bio kratak, no dobro je prikazana nova, agresivnija strana Becky Lynch. Ona je ostvarila pobjedu s Armbarom. Izgleda da će ona i Charlotte imati još jedan meč na Royal Rumbleu. Volio bih da Becky osvojila titulu, ponovno mi se krenula jako sviđati u zadnje vrijeme.

 

Dean Ambrose & Neville vs Sheamus & Kevin Owens – **1/4

Meč je mogao biti bolji, previše dosadnih dijelova je bilo, a završni stretch je bio dosta kratak i nije bio tako zabavan. Meč je završio diskvalifikacijom nakon što je Sheamus krenuo čistiti komentatorski stol i bacati stvari na Ambrosea. Owens je htio napraviti Ambroseu Powerbomb, ali je Neville spasio stvar. Ambrose je Owensu udario Dirty Deeds, te Neville Red Arrow za kraj. Sviđa mi se ovo rivalstvo Ambrosea i Owensa, jedva čekam njihov meč na Royal Rumbleu. Ima potencijala biti odličan.

 

Prilično solidan SmackDown. Ne tako dobar kao prošlotjedni, no bilo je solidno.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Veliki izazov Ambrosea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*