SmackDown pregled – Utočište prvaka

Seth Rollins je otvorio show i po pravi puta se pojavio na SmackDownu od svog povratka. Odlučio je napraviti otvoreni izazov za kasnije kojeg je prihvatio Sami Zayn. Dean Ambrose im se pridružio i odlučio napraviti impromptu Ambrose Asylum! Rollinsu se to naravno nije svidjelo te je nakon određenog vremena otišao zato što nije mogao podnijeti Ambrosea. Fantastičan segment. Obožavam novi Ambroseov karakter u ovoj priči s Rollinsom. Sada su se uloge promijenile i Seth je sada taj koji ne može podnijeti Ambrosea dok ga ovaj hladnokrvno živcira. Ambrose više nije taj koji će loviti Rollinsa po ringu i tući ga jer on je svoju osvetu obavio na Money in the Banku. Rivalstvo im čak i još bolje funkcionira sada kada su uloge promijenjene i kada je Ambrose taj koji ima nešto što Rollins želi. Meč između Rollinsa i Zayna zvuči odlično. Izvrstan početak showa.

 

Cesaro vs Alberto Del Rio – ***1/4

Meni je ovo bio jedan od boljih nastupa za Alberta Del Ria u jedan na jedan meču otkako se vratio. Ne znam je li Cesarova kvaliteta imala kakvog afekta na to, ali ovdje je izgledao mnogo bolje nego inače. Jako zabavan meč. Krenuli su odmah s akcijom na početku i održali je potpuno zabavnom sve do kraja bez ikakvih dosadnih momenata. Cesaro je na kraju pobijedio s Neutralizerom. Pitam se u kojem smjeru će sada on krenuti. Ne vidim baš da će ponovno ići na IC titulu, možda će ovaj puta krenuti prema US tituli. Sve sada ovisi o brand splitu.

 

Sheamus vs Apollo Crews – *3/4

Zabavan meč, iako niti blizu onome s Money in the Banka jer je ovaj ipak trajao mnogo kraće. Sheamus je na kraju pobijedio odbrojavanjem nakon što je udario Crewsu Brogue Kick i ovaj je odletio u stepenice. Lijepo odrađen kraj. Crews nije oštećen ovime porazom zato što je odbrojan a ne pinnan, dok je Sheamus ispao dosta opasno. Sasvim sigurno ćemo vidjeti njihov treći meč. Možda već na Raw-u, a možda ga sačuvaju i za Battleground.

 

AJ Styles vs Jimmy Uso – **

Meč je dogovoren prilikom konfrontacija Cluba i Usosa u backstageu ranije. Uobičajeno zabavan meč za Stylesa koji je većinom dominirao i na kraju uzeo pobjedu nakon što su se Gallows i Anderson pojavili i napali Jeya te je to omelo Jimmya koji ih je uspio spasiti. Iako je ovo zapravo čista pobjeda jer Gallows i Anderson nisu imali nikakvog efekta na rezultat – Jimmy je sam odlučio pomoći svome bratu, no volio bih da je Styles uzeo pobjedu i bez tog upada Cluba. Solidna pobjeda za Stylesa, kako god.

 

New Day vs The Vaudevillains – *1/2

Kratak meč koji dokazuje kako su Vaudevillainsi već pali u skupinu jobbera. New Day je ostvario pobjedu što je bilo očekivano. Nakon meča, Wyatti su se pojavili na ekranu i Bray je kazao kako je New Day napravio ogromnu pogrešku zbog koje će uskoro nastradati. Dobar promo Wyatta, ali ono što me se najviše dojmilo tijekom segmenta je bila činjenica da je New Day po prvi puta bio uplašen nekoga ili nečega i nisu radili cirkus od Wyattovog promoa radeći nekakve face ili odvraćajući mu šalama, nego se vidjelo na njihovim licima da su uplašeni. To je ono što se i trebalo dogoditi ovdje – New Day je započeo sve ovo na Raw-u, ali nakon ovoga su shvatili da im to i nije bio baš najbolji potez. To je ono što će učiniti ovo rivalstvo boljim, ali i Wyatte opasnijima.

 

Dana Brooke vs Becky Lynch – *

Nije mi se svidjelo to što je Dana Brooke pobijedila Becky Lynch u samo minutu, koliko god ta pobjeda bila prljava. Ovo joj je valjda druga ili treća pobjeda nad njom. Nakon meča, Sasha Banks se pojavila i odlučila se sukobiti s Charlotte no ova je ubrzo pobjegla. Nešto slično onome što smo vidjeli na Raw-u. Očito je da će Sasha ići sljedeća na titulu i nadam se da će je i uzeti.

 

Seth Rollins vs Sami Zayn – ***1/4

Istaknuo bih onaj kratak backstage segment koji se dogodio prije ovoga meča između Ambrosea i Rollinsa. Susreli su se i Ambrose je rekao kako će biti za komentatorskim stolom tijekom meča i onda krenuo hodati zajedno s Rollinsom kao da su dva prijatelja. Da je ovo 2014. godina Ambrose bi vjerojatno napao Rollinsa i prebio ga na mrtvo, ali sada to više nema smisla za njega. Nešto izvrsno. Što se tiče meča, bio je izrazito zabavan, ali to je bilo i za očekivati od ove dvojice. Sigurno bi napravili i bolji meč da su dobili više vremena. Rollins je na kraju uhvatio Zayna u Pedigree dok je ovaj uklizivao u ring i pobijedio. Sviđa mi se što je pobjeda ostvareno čisto. Nakon meča, Rollins je napao Ambrosea, ali mu je Ambrose uzvratio udarac i Rollins je pobjegao. Dobar način za zatvoriti show.

 

Jako zabavan SmackDown ovaj tjedan s dva veoma dobra mečom i lijepim kontinuitetom priče između Rollinsa i Ambrosea.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Utočište prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*