SmackDown pregled – Tko je ukrao Jerichov šal?

Lijepo je što su krenuli započinjati epizodi SmackDowna s kratkim videima hrvača prije showa. Ovaj tjedan smo na primjer dobili intervju Jericha i Zayna koji će imati meč kasnije na showu. Club je također imao kratak backstage segment, a Jey Uso i Seth Rollins dogovorili su se na borbu kada ga je Rollins susreo na ulazu u arenu. Dobro je što rade tako nešto, onda mečevi koji se dogode na showu ne budu nasumični nego se postave nekakvim kratkim backstage segmentom prije. Nadam se da će to nastaviti raditi i u budućnosti.

 

Seth Rollins vs Jey Uso – **1/4

Svidjelo mi se što su napravili ovdje. Ambrose je zamijenio JoJo kao najavljivača i tijekom cijelog meča pokušavao odvratiti Rollinsovu pažnju, čisto kako bi se poigrao s njim i pokazao mu da ovo više nije 2014. gdje bi on treba ganjati Rollinsa po areni, nego kako je sada situacija obrnuta i Rollins je taj koji je u lovu na Ambrosea i njegovu titulu. Meč nije bio ništa previše posebno, solidna, ali isprekidana akcija s možda jednom dobrom sekvencom. Rollins je na kraju pobijedio čisto s Pedigree. Nakon meča, Ambrose je došao u ring kako bi ga proglasio kao pobjednika i digao mu ruku, ali je Rollins pobjegao. Umjesto ruke, Ambrose je digao svoju titulu i proglasio pobjedu na Battlegroundu. Bio je to solidan promo Ambrosea nakon meča, a cijeli ovaj segment/meč mi se svidio. Ambrose i Rollins imaju toliko dobru kemiju da će i ono užasno učiniti zabavnim. Na dobar način grade ovaj meč s obzirom da nema Reignsa.

 

Sheamus vs Zack Ryder – *1/2

Kratak meč i iznenađujuća pobjeda Rydera. Sjećate se 2010. godine kada je Sheamus pobijedio Rydera u 10 sekundi i obranio WWE titulu? WWE se ne sjeća. Nema veze, Ryder je u ovom trenutku mnogo zabavniji od Sheamusa i s malo ozbiljnijim bookingom bi mogao biti solidan prvak. I ima novu ulaznu pjesmu, to je dokaz da WWE želi nešto s njim napraviti. Nakon meča je imao promo gdje je najavio lov na US titulu. Pa, s obzirom da je bio jedan od pobjednika u onom međudržavnom meču na Raw-u i sada je pobijedio Sheamusa, dobio je malo momentuma i potpuno je u redu što će on ići sljedeći protiv Ruseva. Iako nije najbolji izbor, definitivno je bolji od Titusa. Kasnije je najavljeno kako će se taj meč dogoditi već na Raw-u u ponedjeljak. Dobra najava, nije da Ryder ima prevelike šanse za osvajanje pojasa, ali meč bi trebao biti zabavan.

 

Becky Lynch je ulazila za svoj meč, ali ju je napala Natalya s leđa i stavila je u Sharpshooter. Bila je ovo osveta zbog onog kada ju je Becky napala na Raw-u. Solidan segment. Iako nikada zapravo nismo direktno saznali od Natalye zašto je napala Becky, ova priča je sasvim solidno izgrađeno i drago mi je da će imati meč na Battlegroundu koji bi trebao biti dobar.

 

AJ Styles vs Enzo Amore – **1/4

Enzo i Cass došli su u ring kako bi se oglasili na situaciju s Raw-a kada su spasili Cenu od Cluba, ali su od istih nedugo zatim prekinuti te nakon prilično kratke, ali zabavne konfrontacije dobili smo meč između Amorea i Stylesa. Meč je bio solidan, iako nije trajao nešto pretjerano dugo. Ostatak Cluba i Cass također su se priključili borbi, što je omelo Amorea i Styles na kraju sa Styles Clash uzeo pobjedu. Očekivan rezultat. Njihov meč na Battlegroundu bi trebao biti jako zabavan, možda čak i bolje što će ostaviti AJ/Cena za SummerSlam a dati nam taj six man tag.

 

Jericho je tražio svoj šal po backstageu, a onda je naišao na Owensa koji ga je nosio oko vrata. Jericho je zatražio šal i kad ga je dobio, vidio je mrlju koju je Owens napravio. Zatražio je novac od Owensa koji mu je dao nekakve sitniše i bombonu koja mu je ostala. Jericho je zatim nazvao Owensa idiotom. Genijalan segment dvojice od nasmiješnijih i najzabavnijih talkera trenutno u WWE-u. Totalno bih želio feud između njih dvojice jednom kada Owensa završi priču sa Zaynom, segmenti bi bili izvanredni.

 

The Miz vs Kalisto – **1/2 

Meč je nastao kada je Kalisto zajedno s društvom gledao tuču hranom s Raw-a gdje je Miz prvi stradao. To je uznemirilo Miza koji je taman naišao i nakon kratke konfrontacije Kalisto ga je izazvao na meč. Meč je bio zabavan i volio bih da su dobili još koju minutu, ali i ovako je ispalo dosta solidno s nekoliko lijepih poteza. Miz je uzeo pobjedu sa Skull Crushing Finale. Hajde da je i Miz uzeo pobjedu, ona dva poraza od Ambrosea mu i nisu išla u korist, tako da mu je ova pobjeda i više nego potrebna. Ako se ne varam, Miz nema aktualnog izazivača za titulu, tako da se nadam kako će dobiti jednog i da neće ostati bez posla na Battlegroundu.

 

Sasha Banks imala je intervju u backstageu, no prekinuta je od strane Charlotte i Dane. Nakon solidne konfrontacije, saznali smo kako će se Sasha Banks i Dana Brooke suočiti jedan na jedan na Raw-u. U redu segment.

 

Iako su glasine već otkrile sve saznali smo kako će Randy Orton biti Lesnarov protivnik na SummerSlamu. Nije baš da sam super zadovoljan s protivnikom i s obzirom na kvalitetu Ortonovih mečeva u zadnjih par godina nisam nešto zainteresiran za njegov povratak, ali valjda će napraviti zabavan meč ako ništa drugo. Nekakva stipulacija bi dobro došla, to bi učinilo meč interesantnijim.

 

Sami Zayn vs Chris Jericho – **3/4

Prilično dobar meč i najbolji na ovom showu. Owens je, kao i uvijek, bio jako zabavan za komentatorskim stolom pokopavajući Byrona Saxtona. Pri kraju, Owens je bacio sok na Zayna jer je ovaj lupao od komentatorski stol što se njemu očito nije svidjelo, ali je Zayn za kaznu gurnuo Jericha u njega. Nakon uzbudljive završnice s nekoliko dobrih near fallova, Zayn je roll upom uzeo pobjedu. Lijepo je vidjeti da je Zayn dobio meč. Dobro će mu poslužiti jer za dva tjedna ima meč protiv Owensa na Battlegroundu. Nakon meča, Jericho je udario Codebreaker, a Owensa zatim Pop Up Powerbomb. Solidan segment koji je dao malo hypea za njihov meč na Battlegroundu, iako se tu više ništa ne treba mnogo graditi. Svi željno iščekujemo još jedan njihov meč koji će, nadam se, ući u njihovu ogromnu kolekciju odličnih mečeva.

 

Solidan SmackDown sa zabavnim mečevima. Osim Lesnarove najave nije se ništa pretjerano zanimljivo dogodilo, ali nije bilo dosadno.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tko je ukrao Jerichov šal?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*