SmackDown pregled – Tko se pridružio Becky i Charlotte?

Nakon onako groznog Rawa bio mi je potreban jedan dobar SmackDown. Pa idemo vidjeti jesu mi se želje ostvarile.

Show je otvorila Becky Lynch i iskreno, nije bilo boljeg početka za ovaj show. Obožavam Becky i ovdje je opet bila genijalna. Volim taj njen karakter prema kojem je i ona i dalje pozitivac, ali je svjesna svoje slave i popularnosti i ne želi biti skromna ni u kojem pogledu. Ona zna da je trenutno možda najvruća na glavnom rosteru i to ne krije nego čak naglašava. Tako da mi se to strašno dopalo što je ovdje spomenula. Odličan sloj na već izvanrednom character worku.

Segment je uključivao i Charlotte s kojom je Becky imala jako dobru konfrontaciju, rekavši kako Charlotte nije do kraja ispunila njena očekivanja. Tu se uplela i čitava ženska divizija pa je najavljen Battle Royal čiji će se pobjednik pridružiti Becky i Charlotte u TLC meču. Stipulacija je fantastična i odluka da taj meč bude Triple Threat je još bolja jer koliko god TLC stipulacija izgledala nešto kao stvoreno za Becky i Charlotte, vidjeli smo dosta njihovih mečeva u zadnje vrijeme, od kojih je jedan bio i gimmick meč tako da mi je ovo stvarno dobra odluka. Odličan segment.

Battle Royal je bio kao i svaki drugi, pristojan s možda nekoliko okej stvari, premda mi se strašno svidjela interakcija između Sonye i Asuke na kraju, možda bi i Sonya imala koji dobar meč da dadne sve od sebe i da dobije pravu priliku. Asuka je pobijedila što je naravno dobra odluka, ona je nakon Charlotte i Becky treća najrelevantnija članica SmackDown ženske divizije, tako da nije bilo druge odluke niti je trebalo filozofirati i ići u nekom drugom pravcu. Vrlo sam uzbuđen za taj Triple Threat, ponajprije zbog stipulacije, a onda i zbog toga što imamo 3 izuzetno kvalitetne cure zajedno u ringu. Ne može bolje. Trenutno najbolji meč na TLC cardu i što se tiče građe i samog hypea. A ovo ne vrijedi ni uspoređivati s Raw ženskom divizijom, dosta je bilo blaćenja Rawa. Ili možda ne?

Bar i Usosi imali su poprilično zabavan meč koji je izgledao kao uvertira za nešto više, a sudeći po svemu, to nešto više bi se moglo dogoditi na TLC-u jer su Usosi ovdje dobili meč i tako si zaradili priliku za titule. Ono što je meni iznimno drago je to da se Big Show posvađao s Barom i da ih više ne prati do ringa. Samo se nadam da to neće imati nikakvog efekta na sljedeći meč Usosa i Bara, da neće uplesti Big Showa u taj meč kako bi se osvetio Baru te da će ova dva tima moći u miru odraditi odličan meč kakav sigurno imaju u sebi. Još da dobiju Ladder stipulaciju, gdje bi bio kraj?

AJ Styles imao je vrlo dobar promo, jedan od njegovih najboljih u zadnje vrijeme, zvučao je vrlo agresivno, opasno i uvjerljivo, to je nešto što mu je u nekim dosadašnjima promoima u vrijeme dok je bio prvak. Zainteresiran sam za njegov meč s Bryanom, no po meni fali nešto tom njihovom programu da ga prenese na sljedeći nivo, nadam se da će do TLC-a izgraditi ga još bolje, a možda i neka stipulacija ne bi škodila.

Nakamura je trebao imati meč s Rusevom, ali ga je pretukao prije nego što je meč počeo. Što bi u prijevodu značilo da nas očekuje program između njih dvojice za koji baš i nisam zainteresiran, no vidjet ćemo što će se izroditi.

Hardy je odlučio proslaviti 20. godišnjicu rada u WWE-u, cijeli roster mu je izašao na stage kako bi to zajedno uveličali, ali tu se pojavio Samoa Joe koji je imao stvarno fantastičan promo gdje se osvrnuo na Jeffove probleme iz prošlosti te se nadovezao na drogu i alkohol s čime je Jeff imao dosta problema. Nisam baš zagrijan za ovaj program što se samih mečeva tiče, ali barem su krenuli u jako dobrom i interesantnom smjeru i to me veseli, ne izgleda kao nešto potpuno nasumično i tek da popuni mjesto.

Miz i Kofi Kingston imali su jedan solidan meč koji je više bio kao filler nego išta drugo, tako da se možda moglo i bez ovoga, no u redu. Bilo je tu dosta toga, uplitanja New Daya kako bi pomogli Kofiju da uzme pobjedu, što je vjerojatno lagani znak da bi Miz uskoro mogao biti pozitivac, no vidjet ćemo. Nemam neko posebno mišljenje o ovom dijelu showa.

Orton je izašao i krenuo govoriti o tome kako je pretukao Reya i skinuo mu masku, no Rey se tada pojavio i ušao direktno u tučnjavu s Ortonom, no na kraju ga je Orton opet dokrajčio, iako su ovaj puta zaštitari uspjeli donekle spasiti Reya i smiriti situaciju. Još jedan program u kojem nisam nužno zainteresiran za meč koji bi se mogao izroditi iz njega, ali barem je sam program zanimljiv i dovoljno intrigantan, što je već pohvala što se Ortona tiče.

Sve skupa, jedan dobar i kvalitetan SmackDown u kojem smo vidjeli mnogo razvoja priča, a filler je sveden na apsolutni minimum. I definitivno je svjetlosnim godinama ispred onog groznog Rawa.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tko se pridružio Becky i Charlotte?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*