SmackDown pregled – Tko je završio u kovčegu?

SmackDown je započeo s Triple H-om koji nam je, nakon Royal Rumblea pa onda i odgode Raw-a imao puno toga za reći. U vezi odgode Raw-a u ponedjeljak rekao je da ih nitko ne može spriječiti da naprave ono što žele te su, uz velike vremenske nepogode, imali Raw. Spomenuo je i Super Bowl, što je malo probudilo publiku i čak ih i nasmijalo. Ne pratim taj sport pa baš i skroz i ne znam što je time htio reći, ali dobio sam dojavu da su Patriotsi koristili lopte koje su bile van propisa kako bi pobijedili u finalu te se to valjda odnosilo na to. No, najzanimljiviji dio Triple H-ovog govora je bio dio gdje je rekao da će na Raw-u u ponedjeljak najaviti nešto što će potresti sve fanove. Ovo se odnosilo na Royal Rumble, tako da možemo očekivati nešto u vezi Royal Rumble meča. Ovo mi se iskreno jako svidjelo jer, osobno, ja sam nakon ovoga zainteresiran za Raw u ponedjeljak i jedva čekam vidjeti što je zapravo to. WWE je napravio pametni potez i dao nam tri dana da se zapitamo što bi to moglo biti, dok nam oni to u ponedjeljak ne otkriju. Roman Reigns je došao uz negativne reakcije fanova i rekao da nema nikakvih sporova što se tiče Royal Rumble meča, on je pobijedio i borit će se protiv Brock Lesnara na WrestleManiji. No, vidjet ćemo hoće li WWE zaista napraviti neku promjenu što se tiče toga.

 

Roman Reigns je ostao u ringu jer je Triple H rekao da ima meč protiv Big Showa. Nije mi se ovo svidjelo. Apsolutno nisam imao želje vidjeti ovu dvojicu u ringu po treći puta. Da je stavljena neka stipulacija na meč, bilo bi zanimljivije. Ovako…baš i ne. Meč je bio kao i njihova prijašnja dva. Ne sviđaju mi se njihovi mečevi jednostavno. Roman Reigns je ovaj puta napokon pobijedio Big Showa pinom. Nadam se da je ovo njihov zadnji meč, premda mislim da WWE ima drugačije mišljenje i da će im dati još jedan meč. Ako već moraju, neka to bude sa stipulacijom.

 

Rollins je, nakon poraza na Royal Rumbleu, imao nam dosta toga za reći. Doduše, rekao nam je nešto i na Raw-u, ali ni ovo nije bilo loše. U jednom trenutku je spomenuo da Lesnar ima slomljena rebra. Nisam nigdje čuo da je to zaista tako, stoga to možda i nije istina. Rollins je zatražio meč protiv bilo koga. Odazvao se Ryback, koji nije dugo izdržao s Rollinsom i J&J zaštitarima. No, na svu sreću, njega su spasili Erick Rowan i Dolph Ziggler. Ovo je bio dobar mali segment koji vjerojatno postavlja neki meč između trojice povraćenih i Seth Rollinsa. Zanimljivo.

 

-Kane je tijekom SmackDowna imao nekoliko segmenata gdje je bio u mračnoj prostoriji s kovčegom. Iskreno, nisam imao osjećaja za to. Kane uopće nije bio strašan ovdje ili što god treba biti inače jer jednostavno više ne glumi takvoga lika i ne mogu se uživjeti u to.

 

Tyson Kidd i Jey Uso su imali kratak meč gdje je Kidd pobijedio Jeya. Kao i svaki puta, ovo je podloga, početak za zavadu između ova dva tima koja će rezultirati mečom. Sviđa mi se to. Kidd & Cesaro su me stvarno zadivili u zadnje vrijeme i volio bih da osvoje titule. A i vjerujem da će meč ova dva tima biti odličan jer su oba tima vrlo zabavni za gledati. Samo ne smijemo imati previše međusobnih mečeva i fanovi neće izgubiti volju za time.

 

Cena je na SmackDownu, dame i gospodo. To je dobra odluka jer ga nismo vidjeli na Raw-u, a pošto je ovo malo posebniji SmackDown nego inače, lijepo ga je vidjeti i ovdje. Konfrontacija Rusev i Cene je bila dobra. Rusev nije blatio publiku nego je govorio kako je on trebao osvojiti Royal Rumble. Makar malo osvježenje. Mislio sam da će Cena ovdje pričati neke šale i to jer to inače bude tako na početku svake njegove zavade, ali na sreću nije. Doduše, rekao je jednu za Lanu, ali ta ni nije bila toliko loša. Ova zavada bi mogla biti dobra, a vjerujem da će i meč biti dobar. Znam da će Cena kad tada morati pobijediti Ruseva, vjerojatno na WM, ali nadam se da će zaštiti Rusev, barem malo.

 

Ascensioni, nakon pobjede protiv New Age Outlawsa na Royal Rumbleu, dobili su još jedan meč, ovaj puta protiv Gold & Stardusta. Meč je bio ok, ali važnije je reći da smo vidjeli nesuglasice u timu Gold & Stardusta. Stardust je sam sebe ubacio u meč, što se Goldustu nije svidjelo, ali to ih je koštalo pobjede. Izgleda da ćemo imati zavadu braće, što je dobro. Očekivao sam da će se to dogoditi i prije, ali izgleda da sada planiraju pa da završe mečom na WrestleManiji.

 

Daniel Bryan je pobijedio Kanea u Casket meču. Nismo poprilično dugo vidjeli ovakvu vrstu meča u WWE-u, stoga je ovo osvježenje. Ovo je za Bryana i Kanea treći SmackDown za redom da imaju meč, i sva tri meča su bila barem solidna. Ovaj mi se najviše svidio. Trajao je neki 15-ak minuta i bilo je neizvjesno pri kraju, iako smo mogli naslutiti tko će pobijediti. Pitam se gdje će Bryan završiti na WrestleManiji. Volio bih da to bude protiv Zigglera U svakom slučaju, bit će zanimljivo.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*