SmackDown pregled – Tko će osvojiti Royal Rumble?

Započinjemo SmackDown s Chris Jerichom. Jericho nas je podsjetio što se dogodilo na Rawu u Highlight Reelu, a zatim je rekao kako će on osvojiti Royal Rumble i još jedan postati WWE World Heavyweight prvak. New Day je izašao i njih trojica su rekli da Jericha treba biti sram što je uništio njihovu Frančesku, odnosno trombon. Htjeli su odati počast minutom šutnje, no Jericho to nije dopustio nego im je predstavio protivnike, Zigglera i Usose. Solidan segment koji je nastavio priču Jericha, New Daya i slomljenog trombona.

 

New Day vs Dolph Ziggler & The Usos – **1/2

Standradno solidan meč, kao i svaki ovog tipa. Početak je bio solidan, New Day je dominirao sredinom te smo imali jednu jako zanimljivu završnicu s Hot Tagom Zigglera. Usosi i Ziggler su dobili ovaj meč kada su napravili Triple Superkick Woodsu. New Day će braniti titule protiv Usosa na Royal Rumbleu, stoga su izgledali odlučili dati pobjedu Usosima ovdje. Samo se nadam da Usosi neće osvojiti titule, volio bih da ih New Day zadrži i da ih izgubi na WM od nekog drugog. Ziggler je opet nigdje, sudjeluje u nasumičnim mečevima i ne ostvaruje nikakve značajne pobjede.

 

Becky Lynch vs Alicia Fox – *1/2

Prilično solidan meč za vrijeme kojeg su dobili. Charlotte i Ric Flair su bili na komentatorskom mjestu. Becky je očekivano ostvarila pobjedu s Disarmerom. Stvarno se nadam da će Becky osvojiti titulu na Royal Rumbleu, lijepo su je izgradili u ovih zadnjih mjesec dana i bilo bi šteta da ju upropaste. Nadam se da će proizvesti kvalitetan meč, prva dva su bila solidna, no ovdje očekujem malo više.

 

Miz je u ring za svoj show. Gosti su Ambrose i Owens. Ambrose dolazi bez predstavljanja i kreće govoriti o svome meču. Miz ga pokušava utišati jer je ovo njegov show, no Ambrose ga upozorava i Miz odlazi na stranu te ovo postaje Dean TV. Ambrose je usporedio ovaj meč sa zabavnim parkom. Govorio je kroz koje će sve vožnje provesti Kevina Owensa, a jedna od njih je i komentatorski stol koje ima značajnu ulogu u ovome rivalstvu. Owens je izašao i rekao kako će uništiti Ambrosea na Royal Rumbleu te će Ambrose biti bez svijesti na podu, dok će on stajati iznad njega s IC titulom. Ambrose je pozvao Owensa na borbu, no Miz ga je onda napao s leđa. Owens se pridružio, ali onda napravio Pop-up Powerbomb Mizu. Ambrose i Owens su imali kratak brawl gdje je Owens pobjegao, a Ambrose je onda napravio Dirty Deeds Mizu. Ovo je bio odličan segment koji me je definitivno zainteresirao za njihov meč. Promoi obojica su bili super i cijela konfrontacija je ispala jako dobro. Jedva čekam meč, bit će izvrsno.

 

Ryback vs Bray Wyatt – **

Iako su dobili malo vremena, napravili su dosta solidan meč s par lijepih poteza. Njih dvojica definitivno imaju kemiju u ringu. Ryback je dodao nekoliko novih i drugačijih poteza u svoj arsenal i to mi se sviđa. Wyatt je ostvario pobjedu sa Sister Abigail kada su Rowan i Harper omeli Rybacka. Preferirao bih čistu pobjedu Wyatta, ali pobjeda je pobjeda. Dobro su ga izgradili do Royal Rumblea, to je ono što sam htio, no bilo bi dobro da tako nastave i nakon PPVa.

 

Titus O’Neil vs Stardust – DUD

Stvarno mi se ne daju gledati više njihovi mečevi, dosadni su. Titus izgleda više nije u timu sa Youngom. Ne znam žele li probati s njim nešto ili štogod već, ali mislim da od njega nema kruha. Kao singles wrestler je dosadan i nema nikakve konekcije s publikom, jedino je u tom Tag Teamu donekle solidan.

 

Kalisto je imao intervju kako će pobijediti Alberta Del Ria na Royal Rumbleu, no u tome se trenutku pojavio Del Rio zajedno sa svojom Ligom nacija. Njih četvorica prebili su Kalista i poslali mu poruku za Royal Rumble. Del Rio je dosadan, želim vidjeti Kalista kao prvaka. Nadam se da će uzeti titulu na Royal Rumbleu.

 

Roman Reigns vs League of Nations – *3/4

Većinom dosadan meč s ponekim dobrim dijelom i par ‘hope spotova’ Roman Reignsa. Kada su vidjeli da ne ide milom, onda su pokušali silom te je cijela Liga nacija zaskočila Reignsa što je izazvalo diskvalifikaciju. Reignsovi rođaci Usosi prispjeli su mu u pomoć te se nekako uspjeli riješiti stranaca. No, Wyatt obitelj, baš kao i na Rawu, napala je Reignsa i još jednom ga ostavila na podu te tako poslala poruku kako će baš jedan od njih četvorice osvojiti Royal Rumble. Lijepo, no s ovakvim bookingom gdje Reigns biva pretučen svaki puta sve nekako mislim kako će zadržati titulu. Ne bih volio da se to dogodi. Dobar završetak SmackDowna.

 

Prilično dobar SmackDown, na razini prošla dva. Najsvjetlija točka večeri je Miz TV s Ambroseom i Owensom. Jako sam uzbuđen za njihov meč. Uglavnom, bolji go-home show nego Raw.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tko će osvojiti Royal Rumble?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*