SmackDown pregled – Tko će izazvati Owensa za titulu?

U ringu su postavljeni stol, stolica i ljestve. Roman Reigns je otvorio ovotjedni SmackDown i govorio o onome što se dogodilo na Survivor Seriesu, no Sheamus ga je ubrzo prekinuo. Sheamus se sprdao Reignsovom osvajanju WWE titule i kako je njegov reign trajao svega nekoliko minuta, a onda je on došao i uništio mu njegove snove. Reigns je pozvao Sheamusa u ring, no Sheamus je odbio poziv, a Reigns mu je onda govorio što će mu se dogoditi na TLCu i time je završio segment. Solidno je bilo, ali Sheamus treba malo disati dok priča. Nemam nikakvih primjedbi na ovo. Nije trajalo pre dugo i poanta je ostvarena.

 

The Dudley Boyz vs Erick Rowan & Braun Strowman – **

Nije bilo loše, bolje nego što sam očekivao. Iskoristili su dobiveno vrijeme i napravili solidnu akciju. Pri kraju meča, D-Von je otišao po stol i postavio ga u ringu, no onda je Harper uletio u ring i izazvao diskvalifikaciju. Dudleyzi nisu mogli protiv četvorice Wyatta te su Tako Harper i Strowman Chokeslamom bacili Bubbu kroz stol. Ovo bi moglo biti zanimljivo. Vjerojatno će rezultirati Tables mečom ova dva tima na TLCu što nije loše. Svidjelo mi se ovo.

 

Paige vs Becky Lynch – **1/4

Nije bilo loše, dobili su solidnu minutažu za razlike od Sasha Banks/Becky Lynch meča s Rawa. Akcija je bila solidna i bilo je nekoliko dobrih poteza. Paige je Roll Upom dobila Becky. Opet rade sve naopako. Ne znam zašto pokopavaju Becky Lynch. I izgleda da će se ovo između Charlotte i Paige nastaviti. A ja sam mislio da su oni pametni pa će gurnuti Sashu Banks, ali ništa. Eh.

 

New Day je u backstageu imao večeru za Dan zahvalnosti. Na njoj je bio i Team B.A.D. a pojavili su se i Heath Slater, Adam Rose i Ascensioni. No, na toj večeri nije bilo puretine i to ih je zabrinjavalo. Ali, onda se pojavio Xavier Woods kao Gobbledy Gooker. Zabavan segment, kao i svaki od New Day.

 

Jack Swagger vs Alberto Del Rio – NR

Prije meča, Del Rio i Colter su imali promo o Swaggeru. Meč je bio kratak i ništa posebno, a završio je diskvalifikacijom kada je Del Rio udario Swaggera stolicom u leđa. Del Rio je nastavio mlatiti Swaggera stolicom, no Swagger je uspio preuzeti kontrolu i uzvratio udaraca Del Riu te je ovaj pobjegao. Ovo vjerojatno znači da ćemo imati Chairs meč na TLCu između ove dvojice, što je u redu.

 

New Day vs Lucha Dragons – **

Prije meča u backstageu, Woods je kao Gobbledy Gooker došao pred Usose, no onda su Usosi pošli s njim s nekakvom namjerom. Gobbledy Gooker je izašao s trombonom van zajedno s New Dayom. Big E i Kofi su mislili da je to bio Woods, no ipak nije! Taj Gooker ih je koštao meča kada je Kofi pokušao dobiti Kalista pomoću užadi, ali je Gooker skkinuo njegove noge s njih. To je omelo Kingstona i Kalisto je ostvario pobjedu za svoj tim. Kofi i Big E su gledali u Gookera, no na stageu se pojavio Jimmy Uso s Woodsom. Njima nije bilo jasno tko je onda Gooker, ali ispostavilo se da je to bio Jey Uso. Usosi i Lucha Dragonsi su zajedničkim snagama onda izmlatili New Day. Ovo nije bilo loše, pošto je ovo posebna, Thanksgiving epizoda SmackDowna, tako da, ako su trebali već napraviti ovako što, napravili su to dobro. Svidjelo mi se ovo.

 

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler vs Tyler Breeze – ***1/4

Pobjednik ovoga meča postat će izazivač za Owensovu Intercontinental titulu. Owens je bio na komentatorskom mjestu, to je jedan validan razlog da gledate ove. Druge razlog je što je ovaj meč bio prilično zabavan, što je i očekivano jer imamo tri talentirana wrestlera u meču. Akcija je bila zabavna tokom cijelog meča i šteta što nisu dobili još koju minutu. Ambrose je dobio s Dirty Deeds na Breezeu. Drago mi je što je Ambrose dobio, ali mi je žao što je Breeze pretrpio pin, ne bookiraju ga baš najbolje. Lijepo je dobio pobjedu na Survivor Seriesu, ali onda je pretrpio dva pina, na Rawu i ovaj sada. Nakon meča, Ambrose je došao do Owensa koji se podigao sa stolice, no Ambrose ga je gurnuo natrag u nju. Owens je onda otišao. Jako mi se sviđa ovo i nadam se da će imati Ladders meč na TLCu. To je onako logična stipulacija jer IC title mečeve obično imaju Ladder meč stipulaciju.

 

Solidan je bio SmackDown, dosta bolji nego Raw. Main Event možete pogledati, a ostalo možete zaobići iako ništa na showu nije bilo baš loše. 6/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tko će izazvati Owensa za titulu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*