SmackDown pregled – The Club ponovno ujedinjen

New Day otvorio je ovotjedni SmackDown i govorio o tome što se dogodilo u ponedjeljak na Rawu, to jest napad Gallowsa i Andersona na njih. Nedugo zatim su ih njih dvojica prekinuli i odmah izjavili kako planiraju osvojiti tag team titule. New Day je pozvao njih na borbu odmah, ali ovi nisu pristali. Zatim su prebacili temu i krenuli govoriti o Stylesu koji se odmah pojavio na stageu. Došlo je do nesuglasica između Stylesa i Kofija te ga je Styles izazvao na meč. Solidan segment, iako moram priznati da mi se ne sviđa što New Day opet pokušava provući tu nekakvu komediju, iako bi ovo trebala biti ozbiljna priča s obzirom da su Gallows i Anderson u njoj. Sukob Kofija i Stylesa je bio najbolji dio segmenta, jako lijepo postavljen meč. I Styles bolje zvuči na mikrofonu kao negativac nego pozitivac, vidjet ćemo koja mu uloga bolje pristaje dok se njegov heel karakter malo razradi.

 

Charlotte vs Becky Lynch – **1/2

Nakon jedne pauze od par mjeseci ne imanja mečeva između ove dvije, ponovno smo ga dobili ovdje. I bio je solidan, kao i svaki drugi njihov. Nije dugo trajao, a akcija je bila relativno zabavna. Charlotte je diskvalificirana nakon što se Dana Brooke umiješala u meč. Natalya se pojavila nakon meč te zajedno s Becky otjerala Charlotte i Brooke. Solidan segment, sviđa mi se što su uključili Becky u ovu priču, definitivno mi je sada zanimljivija. Becky treba osvojiti titulu na Money in the Banku, više mi se ne gleda Charlotte s tim pojasom, pogotovo ne sada kada je Dana Brooke uz nju.

 

The Golden Truth vs Dudley Boyz – DUD

Tijekom ulaska Trutha i Goldusta bio je ispisan tekst Truthove pjesmice na ekranu. Genijalno. Ali ne znam što da mislim o ovome. Dudley Boyzi su postali užasno generični, dosadni i jedva se kreću po ringu stoga trebaju se vratiti u House of Hardcore ili gdje već. Golden Truth je u redu, ali i jedan i drugim su pri kraju svoje karijere i više mi ih se ne gleda, pa ne bih volio da dobiju previše spotlighta. Fandango i Breeze čine jedan zanimljiv tim, ali teško mi ih je shvatiti ozbiljno s obzirom na njihov omjer pobjeda i poraza do sada. Meč je završio pobjedom Dudley Boyza nakon što su Breeze i Fandango omeli Golden Truth. Nakon meč, Breeze i Fandango su imali dobar promo. Ali svejedno trebaju maknuti ovo.

 

Dean Ambrose & Sami Zayn vs Kevin Owens & Alberto Del Rio – ***

Prije meča smo vidjeli jednu prilično zanimljivo konfrontaciju između ova dva tima. Veoma zabavan meč, kao i očekivano. Kraj je došao nekako iznenada jer je Zayn riješio posao samo Helluva Kickom, ali bilo je dobro odrađeno jer je Del Rio slučajno udario svog partnera Owensa nakon što se Ambrose izmakao. Dobro odrađene nesuglasice između sve četvorice. Nakon meča, Owens je iznio ljestve i htio se popeti, no Cesaro je utrčao u ring i u odijelu i naočalama udario Owensu Springboard Spinning Uppercut. Zaista genijalna scena. Nakon toga, Cesaro se popeo na ljestve i skinuo kofer kao simbol onoga što će se dogoditi. Dobro odrađen segment. Stvarno ne znam tko bi mogao osvojiti ovo, nekako bookiraju Ambrosea najjače zasada, ali to je taj WWE booking kojim nas žele prevariti jer pobijedi onaj tko je bio najlošije bookiran.

 

Rusev vs Jack Swagger – **

Jack Swagger i Rusev imaju veliku povijest mečeva i većina ih je bila solidna, pa tako je i ovaj bio jedan od njih. Nije dugo trajao, ali vidjeli smo zanimljivih kontri u Ankle Lock kao što to obično biva u Swaggerovim mečevima. Rusev je očekivano dobio s Accolade, no nije htio pustiti Swaggera iz zahvata nakon meča, te je Titus O’Neil morao intervenirati. Nemam nade u ovo rivalstvo i ne vjerujem da će meč biti solidan. Volio bih da sam u krivu.

 

AJ Styles vs Kofi Kingston – ***1/4

Još jedan vrlo, vrlo zabavan meč u kojem smo vidjeli dosta odlične akcije i highflying poteza. Stylesa i Kofi definitivno imaju dobru kemiju. Ostatak New Daya i Cluba je bio pokraj ringa te je pri kraju meča izbio veliki brawl. Nakon što su se stvari smirile, Styles je sa Styles Clashom uspio odnijeti pobjedu. Iznenađen sam što ga je koristio na ovom SmackDownu, možda mu to postane primarni finisher sad kada je negativac. Volio bih da to bude tako. Brawl van ringa je bio odličan, svi su letjeli uokolo. Veoma dobro odrađeno sve skupa.

 

Nakon razočaravajućeg Rawa, dobili smo jedan vrlo zabavan SmackDown s dva dobra meča i solidnim razvojem priča.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – The Club ponovno ujedinjen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*