SmackDown pregled – Tag Team Main Event

Sheamus otvara ovotjedni SmackDown i pita publiku koliko glupo sada izgleda s kovčeg jer to sigurno i nije točno zato što može bilo kada unovčiti kovčeg i postati WWE prvakom. I ako god ima problema s tim, on će ga eliminirati, a to je upravo što se dogodilo s Ortonom. No, Ambrose prekida Sheamusa. Ambrose govori da je on Sheamusa već zaustavio pobijedivši ga na Raw-u i pobijedit će ga još jednom i možda uzeti taj kovčeg od njega. Sheamus govori da sve što Ambrose radi je krade stvari i zatim ga poziva da dođe i uzme kovčeg ako hoće. Ali, Kane izlazi van i govori da se ništa večeras neće dogoditi s kovčegom. Ambrose opet ismijava Kanea koji ga onda stavlja u Handicap meč protiv sebe i Sheamusa. Vrlo zanimljiv segment. Bilo je mi je zanimljivo to što je Ambrose htio taj kovčeg jer to možda znači d će se ova dvojica u budućnosti boriti za taj kovčeg. To bi bilo dobro. Dobar segment. Meč ne izgleda ništa posebno, valjda neće dugo trajati.

 

Sheamus & Kane vs Dean Ambrose – NR

Dobro je, nije dugo trajalo. Ambrose je ispočetka uspio održati kontrolu nad mečom, ali su g Kane i Sheamus uspjeli oboriti i preuzeti kontrolu. No, Reigns je utrčao u ring i spasio Ambrosea te su njih dvojica istjerali Kane i Sheamus iz ringa. Svidjelo mi se ovo sve skupa, logično je bilo da će Reigns spasiti Ambrosea jer se to u zadnje vrijeme vrlo često događa. Poslije meča, Reigns i Ambrose su imali kratak intervju, no Reigns je samo govorio i nije mu ništa drugo bilo napameti osim Bray Wyatt kojeg je onda odlučio potražiti. Samo da Ambrosea ne ubace u njihovu zavadu, to mi se nikako ne bi svidjelo.

 

Brie Bella vs Paige – *

Ništa posebno meč, mogli su puno bolje. Dosadno je bilo. Zanimljiv završetak. Alicia Fox je došla do ring i gurnula Paige s užadi te je Brie to iskoristila i ostvarila pobjedu protiv Paige. Malo je glupo što Paige gubi od Bella treći put u zadnjih 5 dana. Treba joj jedna pobjeda. No, bit će ovo zanimljivo, sd sam potpuno siguran d će netko ili možda i više njih iz NXT-a stati na stranu Paige. To će biti dobro.

 

Bo Dallas vs Dolph Ziggler – NR

Prije meča, Dallas je imao dobar promo kako je Lana slomila Rusevu srce i da treba pronaći nekog boljeg od Zigglera, sve što treba je BO-vjerovat. Vrlo kratak meč i očekivana pobjeda za Zigglera. Nisam se niti nadao drugom rezultatu. U redu pobjeda za Zigglera. Poslije meča, Lana i Ziggler su se poljubili, a Rusev je u backstageu bjesnio.

 

Neville vs Xavier Woods – *1/2

U redu meč, ništa vrlo posebno, bilo je kratko. No, bilo je zanimljivije pokraj ringa. Ostatak New Daya je pokušao napasti Nevillea, no Prime Time Playersi su došli do ringa te su svi imali brawl. Neville je iskoristio malu nepažnju Woodsa te dobio s Red Arrow. Izgleda da će Neville biti umiješan u ovu priču. Bojim se da će postati dosadno, moraju nešto smisliti za njega bolje. Ne smije biti zapostavljen.

 

Seth Rollins dolazi u ring. Rollins govori kako je on najveća zvijezda u WWE-u i budućnosti, no fanovi to ne poštuju, a to nepoštovanje je prešlo na sljedeći nivo u ponedjeljak kada se Brock Lesnar vratio. Rollins je bio šokiran i to je bila zadnja osoba kojeg je Rollins očekivao. Rollins govori kako nema drugog načina i mora biti tako te će pobijediti Lesnara kao što je pobijedio i ostale. Rollins se ne boji Lesnara jer je Lesnar mu nije ništa učinio kada se pojavio na Raw-u jer Lesnr se sjeća WrestleManije i koliko je Rollins opasan. Rollins govori da je on dijamant i on će na Battlegroundu zasjati više nego ikad. Odličan promo Rollinsa. Ovo je upravo ono što mu je trebalo nakon onoga s Raw-a. Vrlo uvjerljiv promo i na Rollinsu nije bilo nikkvog znaka strah kao što je to bilo na Raw-u. To je dobro. Odličan promo još jednom. Svidjelo mi se ovo jako.

 

U backstageu smo i Ambrose i Reigns su u svlačionici. Reigns je zamišljem, dok Ambrose ne može dočekati Tag Team meč jer želi prebiti Sheamusa. Ambrose primjećuje Reignsovu zamišljenost i govori mu da se ne brine o Wyattu, no Reigns govori da ne spominje njega nego samo da odrade taj meč i da može otići kući. Ovo je izvanredno s Reignsom. Sviđa mi se kako je Wyatt već sd onom slikom ušao u Reignsovu glavu. Ovo će biti super.

 

Kevin Owens vs Cesaro – ***

Ranije u showu, Owens je imao intervju o napadu na MGK-a gdje je rekao kako se ovo ne bi dogodilo da on ga nije gurnuo. Zatim je govorio kako je pobijedio Zigglera i nije bilo bitno je li trebalo biti za titulu ili ne. No, Cesaro je prekinuo Owens i izazvao ga na meč. Isuse, koliko je Cesaro viši od Owensa! Uparivanje ove dvojice je izvanredna ideja jer oni mogu imati super meč ako dobiju vremena. Nadam se da hoće. Dobar meč je bio očekivano, no mogu oni to i puno bolje, naravno. Nisu ni dobili previše vremena. Nadam se da će njih dvojica imati još jedan meč u budućnosti. Owens dobiva. Nadam se, sad kada je Kidd ozlijeđen, da Cesaro neće opet postati jobber nego da će nešto naći za njega.

 

Sheamus & Kane vs Roman Reigns & Dean Ambrose – **1/2

Standardan Tag Team meč. Dominacija heelovi nad Ambroseom većinu meča i Reigns radi Hot Tag. No, iako je Reigns imao pobjedu u rukama, Wyatt je pojavio na ekranu s polu zapaljenom slikom Reigns i kćeri te pjevao. To je omelo Reignsa te je Shemus ostvario pobjedu s Brogue Kickom. Poslije meča, Wyatt je čestitao Reignsu dan očeva, zatim su se svjetla ugasila i upalila, a pokraj Reignsa je stajala ta ista slika. Izvrsno. Odličan segment. Ova zavada je krenula u jako, jako dobrom smjeru, trebaju tako i nastaviti.

 

Dobar SmackDown. Mečevi i nisu bili dobri kako znaju biti, no segmenti zato jesu. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tag Team Main Event"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*