SmackDown pregled – Tag Team Main Event

Seth Rollins otvara ovotjedni SmackDown. Rollins govori kako u zadnje vrijeme stalno čuje riječi ‘Pa što?’ iako je uspio puno toga u životu, a pogotovo kada je na prošlom Raw-u slomio Ceni nos i poslao ga u bolnicu. Prikazano je zatim kako je Rollins to napravio. Rollins govori da je to jedna umjesto i misli da je to bilo lijepo. No, Cesaro prekida Rollinsa! Cesaro govori da Rollins nije spomenuo ono što se zapravo dogodilo, a to je da je Rollins tapkao. Cesaro govori da imaju na ovoj epizodi revanš, no pošto su obojica već u ringu, mogli bi taj meč učiniti odmah! Sudac dolazi u ring i imamo meč! Solidan segment. Rollins nije toliko smarao i promo mu je bio dobar. Cesarov promo je bio kratak, ali solidan. Sviđa mi se što još jednom imamo meč ove dvojice.

 

Cesaro vs Seth Rollins – **1/4

Odmah pri početku meča, Kevin Owens je došao na komentatorsko mjesto te bio ondje tokom cijelog meča. Meč je bio u redu, iako nimalo dobar kao onaj njihov s prošlotjednog SmackDowna, no ovdje nisu dobili ni toliko vremena. Par dobrih poteza Cesara. Kada je pokušao napraviti Swing, Owens je uletio u meč i napao ga. Rollins je gurnuo Owensa i krenuo se svađati s njim, no onda su obojica krenuli tući Cesara. Sudci su ih uspjeli rastaviti. Svidjelo mi se ovo sve skupa. Owens/Cesaro priča je jednostavna, ali opet dobra.

 

Lucha Dragons & Los Matadores vs The Ascension & New Day – **3/4

Prime Time Playersi su bili na komentatorskom mjestu. Prije meča, New Day je imao jako zabavan promo o tome koga bi fanovi željeli vidjeti kao nove Tag Team prvake, a to će mjesto naravno pripasti njima kako oni kažu. Očekivano zabavan meč s dobrom akcijom u završnim minutama. Kalisto je stvarno super i dobio je malo više slobode u mečevima nego što je imao prije što mi se sviđa. Nakon što je došlo do nesuglasica u timu Ascensiona i New Daya, Kalisto je odnio pobjedu nad Viktorom. Sviđa mi se što Lucha Drgonsi ostvaruju pobjede u zadnje vrijeme, nadam se da će uskoro osvojiti titule. Dobro je što su stavili Ascensione da oni pretrpe pin u ovom meču.

 

Owens je imao intervju u backstageu i najavljeno je kako ćemo imati Tag Team meč u Main Eventu. Rollins i Owens će ići na Cesara i partnera kojeg on odabere. Dobro postavljen meč za Main Event nakon onoga što smo vidjeli na početku showa. Zatim je prikazan dosta dobar promo video za Becky Lynch, a onda su Harper i Wyatt imali solidan promo na ekranu.

 

Rusev vs Jack Swgger – **3/4

Prije meča, Rusev je imao promo o onome što se dogodilo na Raw-u i rekao je kako je Lana ljubomorna. Zatim je rekao da će poslije ovog meča on, Summer Rae i pas otići u šetnju. Još jedan dobar meč ove dvojice, iako su imali boljih mečeva dok su bili u zavadi prošlo ljeto. Rusev očekivano dobiva s Accolade. Poslije meča, Rusev je išao napasti Swaggera, no ovaj ga je stavio u Patriot Lock i Rusev je pobjegao. Ovaj segment poslije meča su napravili jer je Swagger iz Oklahome, a to je gdje se ovotjedni  SmackDown održao. To je u redu.

 

Stardust vs R-Truth – *

Kratak meč i dobra pobjeda za Stardusta. Kako se brzo stvari okrenu. Prije možda mjesec dana, Stardust je gubio u kratkim mečevima, a sada pobjeđuje u njima. To je dobro. Poslije meča, Stardust je imao masku u ruci i zatim je prozvao Nevillea, a onda pokušao staviti Truthu masku na lice, no Neville ga je spasio i Stardust je pobjegao. Još jednom, jako mi se ovo sviđa između Stardusta i Nevillea. Stardust u zadnje vrijeme ima stvarno dobre promoe i napokon je donekle zabavan. Nadam se dužem meču njih dvojice.

 

Cesaro & Dean Ambrose vs Seth Rollins & Kevin Owens – ***1/2

Ambrose je Cesarov misteriozan partner za ovaj meč. Vrlo zabavan Tag Team meč kao što sam i očekivao. Dobra akcija tokom cijelog meča s odličnim završnim minutama s nekoliko dobrih poteza i near fallova. Zadnji potez kada je Ambrose kontrirao Pop-up Powerbomb i prešao preko Owensa, a Cesaro prošao ispod Ambrosea i napravio Owensu Roll-Up za pobjedu je bila izvrsna. Cesaro sada ima pin nad Owensom što znači da su 1-1. Izgleda će imati meč na SummerSlamu, to mi se sviđa. Drugi tjedan zaredom na SmackDownu imamo jedan jako dobar Main Event sa čistim završetkom. Impresivno.

 

Još jedna vrlo dobra epizoda SmackDowna. Ovaj show je krenuo proizvoditi dobre mečeve u zadnje vrijeme, to mi se sviđa. 7.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Tag Team Main Event"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*