SmackDown pregled – Svi žele IC Titulu

Početni segment

Bryan je započeo show i imao dobar promo govoreći o WM 30, još jednoj prilici i da ‘YES’ Movement nije mrtav. I taman kada je htio reći planove za WM, ali ga je Bad News Barrett prekinuo. BNB je imao ok promo o Ambroseu, ali ga je Ambrose  prekinuo te su se njih dvojica krenuli tući. Za to vrijeme, Bryan je uzeo IC Titulu. Barrett je tražio od njega titulu te mu je Bryan dao, ali je onda Ambrose udario Barretta i Bryan također zatim. Dobar početni segment. Jako mi se sviđa što rade s IC Titulom trenutno. Izgleda da ćemo dobiti nekakav multi man meč na WM što je odlično.

 

Dean Ambrose vs The Miz – *3/4

Ambrose je ostao u ringu za svoj meč s Mizom. Miz izgleda je ostavio Mizdowa u backstageu, ne dopuštajući mu dolazak do ringa. Meč je krenuo dobro, ali brzo je završio. Barrett je vratio svoju titulu, ali to Ambrosea nije uspjelo omesti i s lakoćom je dobio Miza. Miz je malo ovdje pre slab ispao jedino, ostalo je bilo dobro. U backstageu smo vidjeli interview Barretta. Barrett je imao solidan promo i rekao je da neće ispustiti ostale iz pogleda. Rezultati (Spoileri) su rekli drugačije, ali nema veze. Nebitno.

 

Naomi vs Natalya – *1/2

Kao i prethodni meč, i ovaj je krenuo dobrim putem, ali je trajao pre kratko da bi bio nešto posebno. Sviđa mi se što Natalya glumi više kao negativku u zadnje vrijeme. Njezin lik koji stalno plače kad izgubi meč je glup. Također, izbila je borba između Usosa i Brass Ring Cluba pokraj ringa iUsosi su izvukli deblji kraj. Nadam se da planiraju staviti još nekoliko timova pa dam imamo nekakav 3-Way ili 4-Way na WM. Ali ako budemo imali još jedan meč ova dva tima, neka bude neka stipulacija 2 out of 3 ili tako nešto da ne gledamo ih u istom meču treći puta.

 

Rusev/Lana segment

Dobar promo Lane. Rekla je da Cena spava na poslu, haha. Istina je to. Promo Ruseva je također bio dobar. Swagger se opet miješa u Ruseove poslove. Jadan, još nije shvatio da svaki puta dobije batina. Swagger je dobio mikrofon u ruke. Ništa posebno promo Swaggera. Napao je Ruseva, ali je opet dobio batina. Jadan, nadam se da je napokon shvatio da se ne smije miješati s Rusevom. Solidan segment. Ništa jako posebno, ali eto, da se Rusev izgradi do susreta s Cenom na WM.

 

Bad News Barrett vs Daniel Bryan – ***

Očekivano dobar meč ove dvojice. Šteta što nisu još vremena dobili. R-Truth je ukrao Barrettu titulu dok ovaj nije vidio. Barrett gubi još jedan meč u nizu. I većina tih poraza su bili čisti. Ne sviđa mi se baš to što gubi stalno. Bryan je u početnom segmentu obratio pažnju na IC Titulu. Ne mora sada i pobijediti Barretta da se vidi da želi tu titulu. No, drago mi je da ćemo vidjeti Bryana, Zigglera, Ambrosea i Barretta u istom ringu. Ovaj story s uzimanjem titula je dobar, haha. U backstageu vidimo Trutha i Ambrosea. Truth daje Ambroseu titulu i govori: “Two Title changes in one night! SmackDown is on a fireee!” Hahaha. Dobar segment.

 

Fandango vs Curtis Axel – NR

Curtis Axel sada ima sat koji pokazuje vrijeme koje je on proveo u RR meču dosada. Sviđa mi se što rade s Axelom. Iako nije relevantan više i naravno da neće dobiti tu priliku za titulu, makar je zabavno ovo što rade s njim. Meč je bio kratak i Fandango je dobio. Izgleda da je Fandango pozitivac. Opet ništa nisu napravili s njim od onog njegovog povratka na Survivor Seriesu, čini mi se.

 

Goldust vs Adam Rose – NR

Kratak meč i pobjeda Goldusta. Poslije meča Stardust napada Goldusta. Bio je Rosebud pa ga ovaj nije primijetio. Ok segment. Nadam se da će imati neku konfrontaciju na Raw-u jer se Stardust pokazao dobrim na mikrofonu u zadnjih nekoliko segmenata pa bi bilo zanimljivo vidjeti nešto drugačije.

 

Još jedan promo Wyatta o Undertakeru. Pročitao sam da žele Undertaker zadržati sve do WM kada će napraviti taj povratak a da će Wyatt sam graditi ovaj meč. o je u jednu ruku i dobro, ali šteta što onda nećemo vidjeti nekakve segmente s Wyattom i Takerom i tzv. Mind Games.

 

Dolph Ziggler, Ryback & Erick Rowan vs The Authority – ***

Ovo je revanš sa Fastlanea. Bolji meč nego na Fastlaneu prema meni. Bilo je puno zanimljivije u završnom dijelu. No, opet rade istu grešku kao i na Fastlaneu. Ondje je Ziggler pretrpio pin od Kanea. Ajde, da je Rollins pinnao Zigglera, ne bih ništa rekao, ali Kane. I ajde recimo, ne bih se ljutio kada bi Kane pinnao Rowana jer Rowan je užasno građen u odnosu na Zigglera. A sada, Ryback pinna Rollins pored Kanea i Big Showa. Zar stvarno misle napraviti Showa i Kanea top negativcima? Mislim stvarno. Dobar meč, kako god.

 

Dobar SmackDown, bolji od nekoliko prošlih. Jako mi se sviđa što rade s I Titulom. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Svi žele IC Titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*