SmackDown pregled – Susret nedavnih rivala

Show su otvorili New Day i osvrnuli se na poraz i gubljenje titula od Bara uz pomoć Big Showa. A zatim je najavljeno kako će se jedan član New Daya boriti protiv jednog člana suprotnog trojca. Bili su to Kofi Kingston i Big Show koji su imali kratak meč koji je onda završio diskvalifikacijom i razbijanjem New Daya.

Ništa posebno sve skupa, već sam izrazio nezadovoljstvo zbog prisutnosti Big Showa u ovom programu, ponajprije zbog toga što će ometati da ova dva tima imaju odličan meč koji smatram da imaju u sebi. Ovako mi je naglo opao interes za bilo čime što će se desiti s njima.

Styles i Bryan ponovno su izgubili od Usosa u identičnom scenariju, ovaj puta jer je Styles udario Bryana, navodno slučajno. Ništa posebno, nastavljaju prikazivati nesuglasice između njih dvojice prije meča, Usosi su ostvarili još jednu solidnu pobjedu, ali sve skupa, već viđeno prošli tjedan, samo s obrnutim slučajem ovdje. Nadam se nekom dobrom segmentu između njih dvojice idući tjedan.

Najbolja stvar na showu bio je segment između Becky i Charlotte u Performance Centeru. Izgledalo je sjajno i ponajprije stvarno. Pogotovo jer su postavili odličnu pozadinu s time što je Charlotte držala predavanje mlađoj generaciji cura. Ovakvi nam segmenti trebaju gdje se ekscesne situacije ne dešavaju nužno samo u ringu nego negdje gdje možda ne bismo očekivali.

Rusev je pobijedio Englisha u kratkom meču što me je iznenadilo budući da sam očekivao nekakav prljav kraj ili bar duži meč. Jer ovo mi djeluje čak i kao završetak programa, iako pretpostavljam da nije budući da je Lana imala svoje prste ovdje.

Miz TV s Rey Mysteriom bio je solidan, odrađen s klasičnom Miz formulom gdje svoga gosta omalovažava dok mu gost to uzvraća. Ništa posebno, dotakli su se World Cupa, postavili meč i to je otprilike to. Meč je bio poprilično dobar, najbolji na showu, iako to u ovom slučaju ne govori mnogo. Očekivana pobjeda Mysterija.

Trebali smo imati tag meč između cura, ali smo dobili jedan sveopći brawl u kojem su sudjelovale i ostale cure koje će biti dio Battle Royala na Evolutionu. Šablonski odrađen segment, nešto što vidimo svaki puta kada je neki Battle Royal u pitanju i zato mi je ovo bilo prilično glupo. Niti me taj meč imalo zanima.

Shane je došao i održao govor koji i nije bio nešto značajan, ali je ovo barem pokazalo da će odsada nadalje biti prisutan na epizodama.

Orton i Hardy obnovili su svoje rivalstvo u jednom vrlo prosječnom i na trenutku dosadnom meču. Ništa posebno se nije dogodilo i nisam vidio neku poantu u ovom meču. Definitivno nije trebao biti main event.

Sve skupa, jedna prosječna epizoda u kojoj se ništa posebno nije desilo. A i publika nije bila na standardnom nivou, bili su prilično tihi. Jedan bezvezan show s vrlo malo energije. Što je vidljivo po količini riječi u mojoj recenziji ovaj puta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Susret nedavnih rivala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*