SmackDown pregled – Styles i Nakamura potpisali ugovor

Još jedna izuzetno zanimljiva epizoda. To je ono što sam htio od SmackDowna, mogu reći da su pokidali u zadnjih par tjedana, nekako sve izgleda svježe i zabavno, kvalitetnih mečeva ima svih tjedan i nijedan dio showa nije dosadan. Većina ovoga se ne može reći za Raw. Drago mi je da se SmackDown ponovno budi, nadam se da će nastaviti s kvalitetnim stvarima i nakon Money in the Banka.

U main eventu smo vidjeli six-man tag meč gdje su se New Day sukobili protiv Joea, Miza i Ruseva. Kao i svaki New Day meč, ovo je bilo vrlo zabavno i dinamično, a ovaj suparnički trojac bio je vrlo dobro postavljen također. Sve skupa, izgleda da SmackDown bolje bookira od Rawa ove mečeve između MITB učesnika, pošto je ovo bilo bolje od Balor/Owens meča, Roode/Strowman meča i ostalih. Završetak mi je bio fora, Miz je slučajno palačinkama pogodio svoj tim i za to je dobio batina jer se nitko ne zafrkava s Rusevom i Joeom. New Day je uzeo pobjedu, što je apsolutno u redu. To je mnogo bolja odluka nego recimo DQ kraj koji je Raw imao, to ničemu ne služi. Ovdje nitko baš nije ispao slab, a imali smo pobjednike na kraju. Izvrsno.

Nakamura i Styles potpisali su ugovore. Jako mi se svidjelo kako je ovo bilo odrađeno. Kao prvo, odradili su to u backstageu što je potrebna promjena. Kao drugo, nije trajalo dugo a i dalje je sadržavalo sve što je trebalo. Znači maksimalno su ovo skratili i pretvorili u jedan kvalitetan segment umjesto da su izgubili 15 minuta da su radili pravi segment. Svaka čast. Styles je imao dobar promo, dok je Nakamura mudro šutio, nije ništa ozbiljno shvaćao nego je opet imao lude ekspresije na licu, a u centru pažnje su mu bile kemijske kojima nije mogao potpisati jer su bile pokvarene navodno. Šlag na tortu je došao šamarom Stylesa. Izvrsno odrađeno, bilo je tenzija, bilo je svega što jedan segment ovakvog tipa treba sadržavati. Odlično bookirano.

Carmella je otvorila show kako bi otkrila pravu Asuku. Prvo je prikazala njene najbolje trenutke karijere, a onda one ne baš tako slavne, koji su se dogodili u zadnje vrijeme otkako je prvi puta izgubila te Carmella misli da će baš zbog toga izgubiti i u njihovom meču. Tu se pojavila i Asuka koja nije ništa govorila jer su ju prekinule Rose i Deville koje su htjele potvrditi hipotezu da je Asuka pobjediva. I dobile su handicap meč. Zanimljiv segment, Carmella i dalje dominira na mikrofonu, zna nositi segment i jako je dobra u tome. Odlično odrađuje svoj karakter. Samo još treba potvrditi da može imati pristojan meč. Asuka joj je sjajna prilika.

Handicap meč je čak uspio biti solidan, svidjelo mi se par sekvenca između Deville i Asuke, dok Rose nastavlja biti konstantno solidna u ringu. Asuka je očekivano pobijedila kako bi dobila još malo momentuma, što je apsolutno logična odluka. Nakon meča ju je napala Carmella uz pomoć Rose, što je bilo solidno odrađeno, čisto eto tako da se doda malo heata na njihov feud.

Becky Lynch i Carmella imale su dobar meč. Zanimljiva dinamika, u početku su malo pazile jedna na drugu, radile su slične stvari pa su nekada malo i zastale. Dobro su odigrale to da se jako dobro poznaju. Drago mi je da je Becky uzela pobjedu, definitivno joj je potrebna, no mene je više iznenadilo to što je Charlotte zapravo tapkala. I to potpuno čisto. Ne kažem da je to loša odluka jer ovdje apsolutno nije, samo me je malo začudilo to jer se ne događa često. Ali mislim da je ovo bio ispravan trenutak za to.

Naomi i Jimmy Uso pobijedili su Englisha i Lanu u mixed meču. Čak je i ovo uspjelo biti zabavno, stvarno mi se svidjelo par spotova pogotovo od strane Naomi koja je unijela jednu veliku količinu energiju u meč. Dobro su popratili onaj segment od prošlog tjedna jer ne mogu reći da je ovo bilo loše kad nije. Inače ne volim ovakve mečeve kada se radi o WWE-u, ali ovo je bilo dobro odrađeno.

Big Cass je imao promo koji mi je bio nekako najslabija točka ovoga showa. Nije me se nešto posebno dojmilo, sad lagano izgleda kao da se kreće ponavljati i malo možda postaje i naporan. Nadam se da njegov feud s Bryanom završava na Money in the Banku i da dalje nema od toga. I dalje mislim da Cassu nije mjesto ovdje gdje trenutno je, treba ga spustiti koji nivo niže.

Harper i Anderson su imali kratki meč gdje je Anderson uzeo iznenadnu pobjedu. Ovo je čak i u redu odluka, treba se malo dati momentuma ipak Gallowsu i Andersonu pošto u ovom trenutku izgledaju samo kao prolazni i tranzicijski izazivači. Ova pobjeda neće tu mnogo učiniti pošto je potreban malo više dugoročan booking da netko dobije dovoljno momentuma da postane kredibilan izazivač, ali za ovo će biti dovoljno.

Drago mi je da su odlučili staviti Sin Caru i Almasa u feud, ovo neće trajati dugo sigurno, ali će biti dovoljno dobro za Almasa i meč bi mogao čak biti solidan ako Sin Cara bude odradio to kako treba. Dobar segment.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Styles i Nakamura potpisali ugovor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*