SmackDown pregled – Strowman zaustavljen

New Day je otvorio ovotjedni SmackDown. Govorili su o tome kako su oni najdominantnija grupa ikada u WWEu nakon onoga što se dogodilo na Rawu kada su razbili četvoricu odjednom. Zatim su spomenuli kako će Dudleyzi još jednom dobiti revanš na Hell in a Cellu za Tag Team titule. Ziggler je prekinuo njih trojicu i izjavio kako je zatražio od Authority da ima meč protiv Big Ea, što mu je dopušteno. New Day se podsmjehnuo i obećao da će to biti fer borba, a Ziggler je to potvrdio i van su izašli Dudleyzi što se naravno New Dayu nije svidjelo. Ovo je bio solidan segment koji je nastavio onu priču s Rawa kada je New Day koštao Zigglera prilike za US titulu. Sviđa mi se što je Ziggler spomenuo kako je on bio taj koji je progurao Big Ea na glavnom rosteru te je zbog toga zatražio meč protiv njega.

 

Dolph Ziggler vs Big E – **

Kao što sam i spomenuo Dudleyzi su bili pokraj ringa kako bi čuvali stražu od ostatka New Daya. Meč je bio solidan, no ništa previše posebno. Dominacija Big Ea na početku meča, Zigglerov povratak i zabavne zadnje minute. Dudleyzi ipak nisu uspjeli dobro obaviti svoj posao i New Day je uspio nadmudriti ih te je Big E ostvario pobjedu uz pomoć Woodsa koji je držao Zigglerovu nogu dok sudac nije vidio. Ovo bi moglo biti zanimljivo što se tiče Zigglera, New Daya i vjerojatno Cene. Ok sam s tim što će Dudleyzi dobiti još jedan meč za Tag Team titule, no nekako mi se ne gleda njihov treći običan meč, volio bih da dobiju nekakvu stipulaciju, po mogućnosti Tables meč. To bi bilo puno zabavnije.

 

Charlotte, Becky Lynch & Natalya vs Team Bella – **

Ovo je bio tipičan ženski Six Man Tag Team meč samo s jednom malom promjenom, Natalya se pridružila timu Becky i Charlotte nakon što ih je Paige napustila. Meč nije bio ništa posebno, dominacija Bella nad Becky većinu meča i onda Hot Tag Charlotte koja je ostvarila pobjedu za svojim tim s Figure Eight na Nikki koja je tapkala. Njih dvije imat će još jedan meč i to na Hell in a Cellu. Ne sviđa mi se baš što je Nikki ovdje tapkala ako će one imati taj meč jer onda nema poante da se taj meč uopće održi ako Nikki tapka pet puta do toga meča. Sviđa mi se ovo između Natalye i Paige. Paige je imala intervju u Backstageu i rekla kako joj se ovo nimalo ne sviđa.

 

Rusev vs Ryback – **1/2

Kao što svi znate, Summer je zaprosila Ruseva na Rawu. Priča je ta da se Rusev neće oženiti njome sve dok ne bude imao titulu oko struka. Stoga je Summer sredila Rusevu meč protiv Rybacka i ako Rusev pobijedi njega, mogao bi biti prvi u redu za IC titulu pošto je Ryback trenutno prvi izazivač. Meč ove dvojice je bio solidan kako sam i očekivao. Bilo je zabavno pri kraju. Owens je bio odličan na komentatorskom mjestu. Ryback je ostvario pobjedu nad Rusevom što znači da niša od prilike za titulu za Ruseva. Najavljeno je kako će Owens braniti svoju IC titulu protiv Rybacka na Hell in a Cellu. Nije mi se svidjelo baš što je Rusev izgubio, no s druge strane, ovo je dobra pobjeda za Rybacka prije meča protiv Owensa.

 

King Barrett vs Neville – **1/4

Wade Barrett je napravio svoj povratak prije tjedan dana na Rawu i napao Nevillea i tako nastavio svoju priču s Nevilleom koju je imao prije nego što je otišao na odmor. Meč je bio solidan, dobili su nešto više vremena nego prosječni Barrettov meč danas i to je dobro. Barrett je i pomalo neočekivano ostvario čistu pobjedu nad Nevilleom. Oh, kako divna pobjeda za Barretta. A što li to čini Nevilleu? Grozno su ga krenuli koristiti, zapao je u ovoj zavadi sa Stardustom, sada ga stavljaju da gubi protiv Barretta, a svi znamo kako je izgledala prva polovina godine za njega. Neville zaslužuje bolje, ovako postaje dosadan. Već i je zapravo. Njegov meč se temelji samo na to da vidimo hoće li napraviti Red Arrow jer je to kao jedini kul potez kojeg zna napraviti. Bježi tamo.

 

Stardust je imao svoj čudni promo u backstageu gdje je među hrpom karata izabrao jednu kartu koja je označavala njegov sljedeći cilj. Stardust nije pokazao što je zapravo to nego se samo smijao. Neću ništa pretjerano govoriti unaprijed da bi ovo moglo biti zanimljivo jer bi WWE to mogao upropastiti.

 

Randy Orton & Roman Reigns vs Bray Wyatt & Braun Strowman – **1/2

Tipičan Tag Team Main Eventa SmackDowna. Malo mi je čudno što se Harper nije pojavio ovdje, isto tako i Ambrose. Meč je bio solidan većinom, dominacija Wyattsa u sredini meč i onda Hot Tag Reignsa. Wyatt je udario Reignsa stolicom i tako izazvao diskvalifikaciju. Imali smo brawl nakon meča i Reigns i Orton su uspjeli dobiti Strowmana i Wyatta ovdje te je Reigns udario Wyattu Spear za kraj. Diskvalifikacija je u redu kraj s obzirom da nijednom ni drugom timu ne treba poraz. Veselim se HIAC meču Wyatta i Reignsa.

 

Ništa posebno SmackDown. Mečevi zapravo nisu bili loši, no niti jedan meč nije bio toliko dobar da bi se dodatno naglasio. Ništa se nije značajno dogodilo također. 5.5/10 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Strowman zaustavljen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*