SmackDown pregled – Slučajni Superkick

SmackDown je započeo s novopečenim WWE prvakom, Romanom Reignsom. On je govorio o tome kako je taj trenutak čekao cijeli svoj život, na nakon onoga što se dogodilo na Rawu kada je udario Vince McMahona, ne zna koliko mu je dana ostalo u WWEu. Sheamus je izašao i čestitao Reignsu na pobjedi, no onda mu je poručio kako će titulu uskoro vratiti u svoje ruke. Sheamus je zatim naredio Reignsu, u ime Autoriteta, da mora napustiti zgradu. Reigns naravno nije htio to učiniti, ali onda je Sheamus doveo zaštitare koji su napali Reignsa, no ovaj ih je sve sredio. Solidan početni segment. Sheamus će vjerojatno uskoro dobiti svoj revanš za titulu. Nadam se kako to neće biti na Royal Rumbleu nego da će se ovo do PPVa dovršiti, a Reigns će dobiti novog protivnika. Zanima me što će se dogoditi na Rawu nakon ovoga što je Reigns rekao da mu nije ostalo dugo.

 

Ryback vs Alberto Del Rio – **1/4

Krenuli su prilično sporo, no meč se poboljšao prema kraju tako da je na kraju ispalo solidno. Bilo je nekoliko solidnih kontri. Meč je završio pobjedom Del Ria kada je Liga nacija došla do ringa tijekom meča i omela Rybacka te je Del Rio Cross Armbreakerom uzeo pobjedu. Drago mi je da jek Cross Armbreaker došao u ulogu ovdje, Del Rio je vrlo rijetko pobijedio time zahvatom meč otkako se vratio u ring, tako da je ovo dobro ispalo. Nemam neke volje više za Ligu nacija, no kada Sheamus uskoro ispadne iz glavne priče (nadam se da hoće), bit će dobra mid-card frakcija, no za main event više nisu.

 

Tyler Breeze vs Titus O’Neil – 1/2*

Prije meča dok je Breeze imao promo u backstageu, Goldust se pojavio kod njega, radio neke čudne face i otišao. Došao je do ringa i tijekom meča te se zabavljao sa Summer u VIP sekciji, a onda uz selfi štap i to je omelo Breezea pa je Titus uzeo pobjedu. Ovaj program bi mogao biti zabavan, no veliko razočaranje što je Titus uzeo pobjedu. On je irelevantan već neko vrijeme i Breeze ne bi trebao gubiti od njega. Osim ako su već odustali od Breezea. A to bi bilo grozno.

 

Wyatt obitelj je imala promo u zamračenoj sobi gdje su poručili svima da spavaju s jednim okom otvorenim jer oni su svugdje. Baš me zanima što će sada dalje s njima, nadam se da ih neće odbaciti na stranu jer nakon što su grozno bookirani protiv Kanea i Undertaker, uspjeli su pokupiti momentuma dvama pobjedama nad Team Extremeom, bilo bi glupo da stanu s njima.

 

Ambrose je odgovorio na napad Kevina Owensa na Rawu u solidnom backstage intervjuu.

 

New Day vs Lucha Dragons – **1/2

Ova dva tima imala su već nekoliko međusobnih mečeva u zadnjih par tjedana, tako da ovo nije bilo ništa novo, no ipak je bilo solidno. Lucha Dragonsi su ostvarili još jednu pobjedu nad njima, no nijedan taj meč nije bio za titulu. Ipak, idući tjedan na USA Networku u utorak kada SmackDown bude išao uživo, New Day će braniti titule protiv Dragonsa. Mirišem nekako tu pobjedu Dragonsa. SmackDown je uživo, bit će na USA Networku i mislim da bi WWE mogao dati titule Sin Cari i Kalistu. To bi bilo u redu, ne bih imao ništa protiv toga.

 

Becky Lynch vs Brie Bella – 1/2*

U kratkom meču, Becky Lynch je Disarmerom ostvarila pobjedu nakon što je Charlotte došla do ringa tijekom meča i omela Brie. Treći ovakav završetak gdje netko dođe tijekom meča do ringa i košta nekog pobjede na ovome showu, to baš i nije dobro. Ovo je ispalo solidno jer nastavlja tu priču između Becky Lynch i Charlotte gdje Charlotte nastavlja igrati prljave igre, a Becky to ne želi. To je zanimljivo za sada. Njih dvije su imale backstage segment nakon meča gdje su raspravljale o tome.

 

Kevin Owens vs Dolph Ziggler – **3/4

Najbolji meč večeri, no imali su ova dvojica i boljih mečeva. Početak je bio malo sporiji i dosadniji, no u završnici su ubrzali i napravili dobru akciju. Meč je završio diskvalifikacijom kada je Owens bacio Zigglera preko komentatorskog stola. To je malo glup način da se postigne diskvalifikacija, trebao ga je udariti nečime bilo bi bolje. Owens je nastavio tući Zigglera nakon meča, no Ambrose je došao spasiti Zigglera. Dok je Ambrose pokušao provjeriti je li Ziggler u redu, ovaj mu je dao Superkick, misleći da je ovaj zapravo Owens. SmackDown je tako završio sa smijehom Kevina Owensa. Sviđa mi se kako su bookirali ovaj tjedan Owensa. Ovime će vjerojatno uslijediti Triple Threat meč ove trojice za titulu što je u redu.

 

Iako su neki mečevi bili solidni, tri meča su završila na isti način. To je pomalo glupo. Razvoj nekih priča je bio solidan, no nakon jako dobrog Rawa, mogli su napraviti malo bolji SmackDown od ovoga. 5.5/10 

 

Podsjećam, SmackDown je idući tjedan u utorak i to uživo na USA Networku.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Slučajni Superkick"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*