SmackDown pregled – Six Man Tag meč

Bryan otvara ovotjedni SmackDown. Bryan je govorio malo o IC Titulu i ako želi popraviti ugled, mora je i braniti. Zatim je govorio o Sheamusu i malo se našalio o njegovom izgledu i ‘You look stupid’ poviku. Bryan je krenuo govoriti o Barrettu, ali ga je upravo on prekinuo. Barrett nije uspio reći niti jednu rečenicu, a na stage je izašao Sheamus. Sheamus i Barrett su govorili o onome što su napravili Bryanu na SmackDownu prošli tjedan. ‘You look supid’ povici su kul, ali Sheamusov izgled trenutno mu fantastično pristaje. Stvarno je drugačiji i vrlo svježiji nego prošlih nekoliko godina. Sheamus i Barrett su krenuli napasti Bryana, ali je Ziggler izašao. Ziggler je izazvao ovu dvojicu na borbu, ali ih je prekinuo Big Show. Show je imao ok promo, ali je onda Reigns izašao. Ta šestorica su stupili u brawl i pozitivci su izašli kao pobjednici. Ovo se pretvorio u Six Man Tag meč iako je bio najavljen običan Tag meč bez Reignsa i Showa. Vrlo dobar početni segment. Nitko nije imao predugačak promo jer u se vrlo brzo prekidali, ali sveukupne kofrontacije su bile dobre. Jedino mi je malo nasumično bilo kako je Big Show izašao koji nema nikakve veze s ovom četvoricom. Reignsov izlazak potvrđuje da on i Show opet stupaju u zavadu. Nadam se da će dobiti neku super stipulaciju i razbiti se na Extreme Rulesu iako sumnjam da će Chicago prihvatiti taj meč. Roman Reigns je u gadnoj poziciji na tom PPV-u. S druge strane, stvar oko IC Titule je vrlo zabavna i nadam se da će Ziggler i Sheamus biti dodani u meč Barreta i Sheamusa.

 

Tyson Kidd & Cesaro vs New Day – **1/2

Big E je prije meča imao motivacijski govor za publiku, ali ih nije uspio nagovoriti da navijaju za New Day. Još jednom, dobro je što rade s New Dayom. Stvarno su krenuli dobiti grozne reakcije kao pozitivci i nisu ništa radili, ali sad je ovo zanimljivo i obećavajuće i nadam se da bi mogli izgraditi kul grupu negativaca od njih trojice. Meč je bio zabavan. Solidno su iskoristili vrijeme. Sviđa mi se kako se New Day obazire na to što dobivaju ‘New Day sucks’ povike pa zato na kraju krajeva i gube mečeve. Kul stvar.

 

Curtis Axel vs Neville – *

Axel je imao ok promo o Nevilleu prije meča. Kratak meč i očekivana pobjeda Nevillea. Nadam se da se neće dugo zadržavati na ovakvim kratkim mečevima i ići tom standardnom formulom i da će Neville prijeći na nešto konkretnije. Što se tiče komentatora, oni odrađuju odličan posao što se tiče govorenja za Nevillea. Stvarno ga odlično predstavljaju publici za razliku od recimo Ascensiona.

 

Alicia Fox vs Natalya –

U backstage segmentu prije ovog meča, imali smo konfrontaciju Natalye, Cameron i Alicie Fox koja je bila porpilično kul. Govorile su o tom Battle Royalu, a onda su se Alicia Fox i Natalya krenule gurati i to je postavilo meč izmeđ njih dvije s tim da je Cameron sudac. Lawler je na komentatorskom mjestu poludio i krenuo slaviti kad je vidio kako se cure tuku. Meč nije bio ništa posebno. Natalya je pobijedila, a poslije meča Cameron je lupila DDT objema. Solidan način da se, uz Naomi, izgradio nekoliko potencijalnih pobjednika u tome Battle Royal na Raw-u u ponedjeljak.

 

Bray Wyatt vs Erick Rowan – **

Prije nego što je Wyatt izašao, prikazali su onaj promo za Ericka Rowana još od prošle godine kada je Bray Wyatt oslobodio Rowana i Harpera. Pomalo nasumično, iako imaju meč, možda taj video nešto znači za Rowana u budućnosti. Bray Wyatt je izašao i imao dosta dobar promo o tome kako će uništiti Rowana. Meč je bio ok. Ništa posebno i Wyatt je većim dijelom meča dominirao, ali svejedno ok. Wyatt s lakoćom pobjeđuje. Baš me zanima što sada s Wyattom.

 

Miz TV feat. Summer Rae & Damien Mizdow

Miz TV nije puno pričao i hvalio se svojim filmom jer je Summer Rae ga prekinula. Konfrotnacija Summer Rae i Miza je bila ok. Summer Rae još mora malo poraditi na mikrofonu. Mizov promo o Mizdowu je bio dobar, ali ga je onda Mizdow i prekinuo. Miz je ponudio Mizdowu ponudu da će mu sve oprostiti ako mu se Mizdow ispriča i kako neće uspjeti ako bude gledao na fanove. Mizdow je prvo pružio ruku, ali onda rekao da mu je bilo žao, ali ne zato što je ovo učinio Mizu nego zato što to nije učinio ranije i udario Miza koji je pobjegao, a zatim je Mizdow poljubio Summer Rae. Dobar segment. Ovo je bilo dva u jedan. Malo su promovirali film, a i produbili Miz/Mizdow priču. Ova dvojica će vjerojatno imati meč na Extreme Rulesu. Mislim da bi mogli dobiti stipulaciju jer su na Raw-u imali običan meč.

 

Daniel Bryan, Dolph Ziggler & Roman Reigns vs Bad News Barrett, Sheamus & Big Show – **3/4

Dobar meč, očekivano, no nekako bih više volio da je ovo bilo bez Reignsa i Showa jer bi meč bio bolji. Ne zbog Reignsa, nego zbog Showa koji je izrazito dosadan. Dominirao je cijelom sredinom meča i cijeli taj njegov control segment je bio užasno dosadan. Kraj je bio zabavan i Reigns je ispucao 10 clotheslineova, 12 puncheva i spear za pobjedu. Kul.

 

Dobar SmackDown. Nekoliko solidnih mečeva i dva dobra segmenta. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Six Man Tag meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*