SmackDown pregled – Shieldovci u istom ringu

Seth Rollins, zajedno s J&J otvara SmackDown i govori kako svi oni silni RKO-ovi na Raw-u Ortonu ništa ne znače, jer je on zabranjen na Extreme Rulesu. Rollins je krenuo govoriti kako neće trebati pomoć od nikoga, ali onda je Kane izašao. Kane govori kako može biti ili Rollinsov najbolji prijatelj na Extreme Rulesu ili može osigurati najveći poraz u njegovoj karijeri. Dobra kofrontacija Kanea i Rollinsa. No, sada, Kane radi meč između sebe i Rollinsa i želi da Rollins napravi upravo ono što je Kane napravio za njega na Raw-u, da legne na pod i da mu da ga pobijedi. Sudac dolazi, no Rollins ne želi, ali ga Kane ignorira i meč počinje. Kane govori kako je on na vlasti danas jer nema Triple H-a, a zatim se razbijesnio i Rollins je legao, no Kane je rekao da se samo želi i rekao da Rollins ima meč protiv Ambrosea. Ambrose dolazi, no Harper ga napada s leđa, ali Reigns dolazi i radi obranu te njih dvojica razbijaju Harpera i Rollinsa i imamo tag team meč za večeras. Vrlo dobar segment. Konfrontacija Rollinsa i Kane je bila dobra i brawl ove četvorice je bio super također. Dobro je što su podigli zanimanje publike tako što su najavili Rollins/Ambrose meč, ali drago mi je što se nije dogodio. Oni trebaju nastaviti svoju priču kako treba, a ne imati meč na nekom SmackDownu. Uglavnom, dobro je bilo.

 

Dolph Ziggler & Neville vs Bad News Barrett & Sheamus – ***

Sheamus je imao promo prije meča o Nevilleu i Sheamusu. Vrlo zabavan meč za vrijeme kojeg su dobili, no to smo mogli i očekivati. Početak i kraj su bili zabavni. Ziggler i Neville odnose pobjedu nakon što je Ziggler udario Zig-Zag Barrettu, a zatim Neville Red Arrow. Drago mi je što je Neville odnio pobjedu ovdje. Ako Bryan slučajno ne bude nastupio na Extreme Rulesu u meču protiv Barretta, volio bih da Barrrett izađe, izazove bilo koga na meč i Neville pristane pa da imamo meč njih dvojice jer Neville zasada nema meč na PPV-u osim ako mu ne dadnu nekakav squash što ne bih volio da se dogodi.

 

Bray Wyatt je imao još jedan promo. Nije ništa rekao posebno. Doduše svi promoi su mu bili isti u ovih zadnjih nekoliko tjedana jer se uvijek obraća jednoj osobi. Čuo sam da je ta osoba Ryback i da ćemo imati njihovu zavadu uskoro, iako je na najprije se govorilo da će to biti Reigns. Mislim da je Ryback bolji izbor. Zavada možda neće biti bolja nego što bi bila s Reignsom, ali tko bi odnio pobjedu između Reignsa i Wyatta? Ako Reigns odnese, Wyatt je uništen. Ako Wyatt odnese, opet Reignsu ne donosi dobroga. Tako da je Ryback dobar izbor. Nadam se da će ovo početi već na Extreme Rulesu ili na Raw-u poslije.

 

Natalya vs Naomi – *1/2

Nije bio loš meč, ali je ipak bio prekratak. Naomi ostvaruje pobjedu na kraju, a onda udara Natalyu nogom u trbuh poslije meča. Drago mi je da je Naomi ostvarila pobjedu prije samog PPV-a protiv nekoga poput Natalye. Nadam se da će osvojiti titulu na PPV-u, ali stvarno treba promijeniti finisher ako će biti prvak. Ovaj potez je kul, ali nije za finisher.

 

Prime Time Playersi nastavljaju s ismijavanjem drugih tag teamova. Nakon Matadoresa, Ascensiona i ostalih dolaze do Tag Team Prvaka Cesara i Kidda. Ok mi je to, zabavni su, ali se isto tako nadam da ovo vodi nečemu.

 

Rusev vs Ryback – **3/4

Lana i Rusev su imali dobar promo prije meča. Lana je govorila o napadu Ruseva nad Cenom na Raw-u i kako će Rusev pobijediti zadnju nadu Amerikanaca na Extreme Rulesu. Dok Rusev obećava da se neće smilovati Cenu dok ga ovaj bude molio za milost. Sviđa mi se kako Rusev nosi taj lanac oko vrata. Još jedan kvalitetan meč na showu. Ova dvojica uvije naprave dobar meč. Žao mi je što su prekinuli njihovu zavadu kada je Ryback bio otpušten od strane Authority, ali nadam se da ćemo u budućnosti vidjeti njihovu zavadu ponovno. Ryback je izveo nekoliko odličnih poteza na Rusevu. Meč završava diskvalifikacijom Ruseva kada je udario Rybacka lancem i kasnije ga stavio u Accolade. Sviđa mi se kraj meča. Ako plariju tu zavadau Wyatta i Rybacka, ovo je dobro za Rybacka jer je izgledao dobro u meču i nije pretrpio poraz, dok s druge strane, Rusev je izgledao dominantno i poslije meč je pokazao što ga čeka na Extreme Rulesu.

 

Seth Rollins traži Harper kako bi se mogli dogovoriti oko meča. Noble mu kaže da su Harper i on rođaci i pokušava mu objasniti kako, no zbunio je se. Oni nailaze na Harpera koji samo stoji i ne obraća pažnju na njih, a ovi mu pokušavaju objasniti plan. Mercury tapša Harpera po prsima i ovaj ga uzima u baca u stranu jer ga je dekoncentrirao, a zatim govori Rollinsu da se ne miješa u njegov posao. Vrlo dobar segment. Sviđa mi se kako Harper ne želi imati ikakve kontakte s Authority nego će samo izaći tamo i raditi svoj posao.

 

Kofi Kingston vs Cesaro – *1/2

Prije meča članovi New Daya su imali ok promo obraćajući se fanovima i kako će osvojiti Tag Team Titule te će onda nakon toga fanovi pljeskati. Meč je bio zabavan, iako kratak. Kingston na kraju pobjeđuje s Trouble in Paradise nakon što je iskoristio priliku dok Cesaro nije gledao jer je udario Big E-a koji je pokraj ringa udario Kidda. Kidd i Cesaro su nanizali nekoliko poraza uzadnjih nekoliko tjedana i to mi se nikako ne sviđa. Prošli tjedan su izgubili dva važna meča, jedan protiv Ortona, a drugi protiv Bryana i Cesara. Razumijem zašto je ovdje Kofi dobio meč, ali sveukupno, Kidd i Cesaro su malo previše pretrpjeli poraza prije PPV meča.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Luke Harper & Seth Rollins – ***1/2

Kane je bio pokraj ringa tijekom cijelog meča. Kada imate trojicu Shieldovaca u istome meču, bili oni u istom timu ili ne, odmah znate da vam je u najmanju ruku dobar meč zagarantiran. Ovo je bilo vrlo, vrlo dobro. Meč je trajao pprilično dugo i akcija je bila super. Završni dio je bio posebno dobar i Reigns i Ambrose rade odlično zajedno u timu. Najbolje je bilo kad se Ambrose naklonio sucu nakon što ga je ovaj odbrojavao. No jedna stvar mi se ne sviđa, a to je što je Reigns ostvario pobjedu nad Rollinsom. Rollins ne bi trebao pretrpjeti pinfall samo dva dana prije svog PPV meča. To je bilo malo glupo, no izgleda da žele postaviti Reignsa kao sljedećeg izazivača, što je u redu. No, meč je bio vrlo, vrlo dobar i svakako ga trebate pogledati.

 

Dosta dobar SmackDown. Tri kvalitetna meča smo imali što je uvijek poželjno i sva tri su služila nečemu. 7.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "SmackDown pregled – Shieldovci u istom ringu"

  1. Zaboravljaš ocjeniti mečeve.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*