SmackDown pregled – Rusev osvaja Gauntlet meč

Još jedna prilično dobra epizoda za SmackDown s vrlo kvalitetnim main eventom i pokojom dobrom stvari u undercardu.

U main eventu smo vidjeli Gauntlet meč kojim smo dobili novog izazivača za Stylesa i njegovu WWE titulu. Bio je ovo jako dobar meč sve skupa. Ni u kojem slučaju ga ne bih stavio u rang s onim Gauntlet mečom s Rawa od prije par mjeseci, ali ovaj je trajao mnogo kraće i svejedno je uspio biti vrlo dobro bookiran da nitko u meču nije ispao slabo.

Prvi meč je ujedno bio i najbolji meč, vidjeli smo Big E-a i Bryana. Nisam bio neki prevelik fan Big E-a još prije New Daya dok je imao samostalnu karijeru, mislio sam da nije baš dobar u ringu, ali ovaj meč pokazuje upravo suprotno. On i Bryan su producirali jedan izuzetno dobar meč gdje je Bryan opet, kao i protiv Big Cassa, išao na noge i na donji dio općenito kako bi srušio značajno većeg protivnika. Obojica su imali odličnih poteza i uvjerljivih near fallova tako da poraz Big E-a nije oštetio jer se sukobio s jednim od najboljih i izdržao mnogo vremena. Odlično odrađeno.

Bryan/Joe je trajalo kratko, ali je imalo smisla, ne želim ni ja da troše njihov meč ovdje. No, završetak je odrađen genijalno, Bryan je prevario Joe izvadivši se iz Clutcha i pobijedivši odbrojavanjem. Sjajan način da se zaštiti Joea da ne izgubi čisto pinom u meču, a pritom da Bryan prođe dalje.

I onda su Bryana napali Bludgeoni. Prije ovoga meča oni su izmijenili poglede dok je Bryan ulazio u ring, a oni izlazili, tako da je bilo nekako očito da će se još nešto desiti između njih. Napad je dobro odrađen, a sada ostaje vidjeti što će dalje s ovime. I onda se desio najbolji dio, ušao je Miz i pokupio fluke pobjedu, ne svojom zaslugom nego zaslugom Bludgeona i činjenicom da je Bryan već bio izmoren. Ovo je fantastično ako uzmemo u obzir da njih dvojica tek trebaju nastaviti svoju priču, ovo sasvim sigurno čini mnogo za Mizov karakter i za njihov feud.

Meč između Miza i Ruseva bio je solidan, no ništa posebno. Sasvim pristojno za jedan završetak. I drago mi je za Ruseva da je uzeo pobjedu u ovome meču. Sada će napokon imati priliku pokazati što može pošto će imati meč sa Stylesom i time će dobiti priliku da ima odličan meč na PPV-u. Sasvim sam siguran da nas čeka nešto izvrsno. Mali segment sa Stylesom nakon meča bio je solidan, čisto da se stvori neko trenje između njih prije nego feud ubaci u veću brzinu.

Početni segment s Carmellom, Ellsworthom i Asukom nije učinio mnogo za mene. Ništa što su radili nije bilo loše, samo je meni zainteresiranost za Carmellu i ovaj feud općenito užasno pala nakon što se Ellsworth vratio. Nisam siguran zašto su se odlučili na to i zašto su ga vratili, ali ovo neće biti dobro za Carmellu koja je postala zabavna na svoju ruku kao karakter i ovo joj jednostavno nije trebalo, nije bilo potrebe. Bilo je očekivano da će se ovaj program nastaviti, ali nisam siguran da želim gledati još jedan meč između njih dvije. Ovo će biti samo loše za Asuku što dalje idemo.

SAnitY grupa trebala je imati svoj debi protiv Usosa, ali je izbila tučnjava prije meča i on se nije dogodio, a umjesto toga su Usosi pokupili batine. Jedan vrlo efektivan debi. I bolje je što su odložili meč i što će od ovoga napraviti ipak neki manji program jer mislim da ova dva tima to zaslužuju i da nije bilo potrebe samo tako baciti ovakav meč. Neka ih malo izgrade i neka onda imamo meč za dva ili tri tjedna.

Bludgeoni i Club imali su jedan vrlo zabavan mali sprint, jako mi se dopalo. Izgleda da oba tima odlično funkcioniraju u kratkim mečevima, uz to su još imali publiku i meni je ovo bilo nešto najbolje što sam vidio od oba tima u zadnje vrijeme. Nisam gledao njihov meč s Money in the Banka tako da ne mogu suditi tu i davati neku usporedbu, ali ovo je bilo dobro. Bludgeoni su očekivano zadržali titule.

Becky Lynch je pobijedila Billie Kay u jednom prosječnom meču. Opet kažem, sva sreća je ta što Becky zna publiku privući k sebi i zna ih učiniti inverstiranima. Ona već duže vrijeme nije dobro bookirana, ali i dalje ima veliku podršku publike. To je pokazao i Money in the Bank meč. Stvarno joj treba titula, bila bi izvanredan prvak. Samo što to WWE očito ne vidi. Ili misle da je ovo čekanje zanimljivo i da time postižu nešto.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Rusev osvaja Gauntlet meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*