SmackDown pregled – Rođendanska žurka pretvorena u meč

Lynch je ušla svojim prijevoznim sredstvom u dvoranu i nije htjela da ju se intervjuira ondje u backstageu nego se odlučila obratiti publici u ringu. Govorila je o tome kako neki misle kako je ona samo hype, a kako ipak svaki puta dostavi u ringu, za razliku od Asuke prošle godine na WrestleManiji koja je izgubila od Charlotte koju je Becky mnogo puta pobijedila u zadnje vrijeme. Asuka se tada umiješala i kazala kako će ju dobiti na Rumbleu, a tada su došle Kay i Royce, pokušale oblatiti obje, ali je Becky razgovor prekinula izazovom na meč. Jedan jako dobar segment koji je opet pokazao koliko je Becky popularna kod publike jer su ju nagradili ovacijama za svaku izgovorenu rečenicu. Asukin dio je bio okej, IIconics lagano kreću ići na živce, ali na svu sreću bilo je kratko. I postavile su singles meč što je najbolje jer stvarno mi se nije dalo gledati tag meč.

Becky, bez pripreme, bez svoje odjeće u kojoj nastupa, izazvala je Royce na meč i pokazala kako se to radi. Pobijedila ju je za nešto manje od deset minuta. Sam meč nije bio Bog zna što, ali je cilj bio prikazati da Becky i nepripremljena može pobijediti bilo koga i time je poslala jasnu poruku Asuki za Rumble.

No, Asuka je istom mjerom uzvratila udarac pa je odlučila izazvati Kay na meč i pobijedila ju je za oko minutu, no razlika je u tome što je Asuka bila u svom gearu i više pripremljena za meč. No, jako mi se svidjelo korištenje zahvata kojeg koristi Lynch inače. Sve skupa, odličan booking za obje cure od kojih očekujem odličnu predstavu na Rumbleu. Ovim su definitivno podiglo hype.

AJ je krenuo u ring, ali je završio na štandovima u dvorani među hot dogovima i majicama. Kazao je sve suprotno od onoga što je Bryan kazao prošli puta i krenuo dijeliti majice, no Bryan ga je odjednom napao i nastao je žestok brawl u kojem je Bryan čak proletio kroz stol. Na kraju su ih zaštitari zaustavili. Odličan brawl, vrlo žustar, energičan i brutalan što je najbitnije. Jako lijepo grade ovaj feud, uzeli su si jedan pravac i po tome idu, to je najbitnije. Imamo i odlične elemente agresivnosti kao što su ovotjedni brawl ili onaj od prije tjedan dana, a imamo i priča koja se vrti oko ljudske konzumacije koja malo kad čujete zvuči glupo, ali zaista je dobro odrađeno.

Ali i Joe su trebali imati meč, ali je Joe brutalno pretukao Alija prije meča, Izvrsno odrađeno, odličan beatdown koji je postavio nastavak ovog programa. Veselim se eventualnom meču, drago mi je da su upirali njih dvojicu u feud.

Sljedeće što smo dobili je meč koji je dobio mnogo pažnje i hypea prije nego se dogodio, a riječ je o meču između Reya i Andradea (kojem su ime skratili samo na Andrade što je naravno grozna odluka). Osobno nisam imao nekakva očekivanja od ovoga meča. Znao sam da će biti dobar, ali nisam vjerovao da će biti odličan jer sam smatrao da će biti ili zakinuti vremenom ili nekim glupim bookingom. Na svu sreću, sve se poklopilo u pozitivnom smislu. Izvrstan meč odrađen u lucha stilu s velikim brojem akrobacijskih highflying poteza s obje strane. Vidjeli smo i callback spot na onaj prošlotjedni Canadian Destroyer koji je ovdje pak izgledao više kao neka vrsta Piledrivera. Mislio sam da je Rey već izgubio malo fluidnosti u izvođenju poteza, ali bogami ovdje je sve bilo perfektno. Publika je bila totalno unutra, već od početka su davali glasne ovacije obojici, Almas je imao izvrsnih poteza u meču, kao i Rey, ali na kraju je Almas bio taj koji je uzeo pobjedu uz malo distrakciju Vege. Nisam očekivao čist kraj, ali nije ni potrebno. Bitno da je Almas uzeo još jednu pobjedu nad njim i da će se ovo vjerojatno nastaviti. Sad bi dobro došao jedan PPV meč od 20 minuta. To je sve što oni trebaju. Almas je zvijezda samo to oni trebaju još skužiti.

Segment koji se desio između Usoa i Mandy Rose bio je malo…glup. Ne zbog same izvedbe, već zbog same ideje segmenta i prevelike generičnosti ovog programa. Nekako mi je u glavi to da često viđamo ovakve ženske feudove koji se vrte oko jednog ili više muškaraca. Brawl je bio solidan i to je ono što valja istaknuti ovdje.

Miz je odlučio prirediti Shaneu rođendansku žurku te u je poklonio par stvari i video package, ali je tu žurku prekinuo Bar. Tu su zatm postavili meč izmešu Miza i Sheamusa i to je otprilike bilo to. Solidan segment koji je bio vođen od strane Miza, a onda znate da to bude zanimljivo, pa makar bilo i nešto banalno. Postavili su meč koji po meni nije trebao biti main event, no meč nije bio u fokusu nego to da pokažu kako Miz i Shane mogu raditi dobro i usklađeno te da imaju mogućnost da osvoje titule. Coast to coast je bio fora i to je otprilike to.

Dobra epizoda SmackDowna u kojoj smo vidjeli jedan fantastičan meč i hrpu zanimljivih segmenata.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Rođendanska žurka pretvorena u meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*