SmackDown pregled – Renesansa timske divizije?

Jako mi se dopalo kako je SmackDown na ovom showu odlučio staviti fokus na timsku diviziju koja je zauzela dobar dio showa i u tome odradila jedan vrhunski posao. Kad sam samo vidio prije par mjeseci one glasine kako WWE nema volje uložiti truda u ovu diviziju, bio sam jako ljut jer ima takvih timova da je to strašno, a sada bi napokon možda nešto konkretnije mogli i dobiti. Ostatak showa isto nije za baciti, premda se ništa vrlo značajno nije desilo.

Show su otvorili Kane i Bryan koji su imali štošta za reći nakon ujedinjenja prošli tjedna. Ono što mi se dopalo je to da Bryan nije zanemario prošlost te je priupitao Kanea za mnoge napade koje je pretrpio prije nekoliko godina. To je ono što sam htio, a što se već dalo naznačiti i prošli tjedan kada je Bryan prvo nekoliko trenutaka razmislio prije nego je zagrlio Kanea. Ta njegova sumnja u Kaneovu iskrenost mi se jako, jako svidjela.

Usosi su isto unijeli svoju energiju u segment kao što to inače biva i drago mi je da smo dobili meč ova dva tima. I drago mi je da su imali meč u kojem je nešto bilo na liniji, a to je hoće li Usosi biti dodani u meč za titule ako pobijede Bryana i Kanea ovdje. To je bio vrlo bitan detalj pošto Bryan i Kane bez ijednog meča (samo se oslanjajući na njihovu povijest) dobili su meč za titule. Usosi jesu već imali prilika za njih, ali svakako imaju pravo prigovoriti na prošlotjednu odluku.

Meč je bio vrlo zabavan, možda ne najbolji meč koji bi ova dva tima mogla napraviti, ali svakako jedan drugačiji main event u kojem smo vidjeli jedan sklad u radu Bryana i Kanea. Opet, Kane više nije baš dobar u ringu, ali njegov stil uz Bryana će funkcionirati jer njegov je posao hot tag i eventualno nešto u sredini meč ako napravi. To je sasvim u redu jer funkcionira. Kaneu i Bryanu je definitivno trebala ova pobjeda jer su Usosi stvarno eminentan tim koga ne pobjeđuju svi. Vrlo dobro odrađeno.

Jeff Hardy je imao otvoreni izazov za US titulu koji je prihvatio Miz. Imali su još jedan zanimljiv i dobar meč, premda mi se onaj od prije nekoliko tjedana više svidio. Miz je odradio svoju ulogu jako dobro, dopao mi se onaj trenutak kada je mislio da je pobijedio, a sudac je zapravo vidio njegove noge na užadima prilikom pina. Dileme o pobjedniku nije bilo previše, bilo je očekivano da će Hardy zadržati. Njegov meč protiv Nakamure najavljen je za Extreme Rules, što bi moglo biti solidno.

Članovi New Daya imali su natjecanju u jedenju palačinki, no u tome su ih prekinuli grupa Sanity i pretukli ih. Solidan segment, premda nisam očekivao ovo. Mislio sam da Sanity ima nedovršen posao s Usosima još pošto je ono vrlo naglo završilo i ostalo nedovršeno, ali valjda idemo dalje. Ovaj program bi mogao biti solidan, nešto slično onome što je New Day radio s Wyattima prije par godina, što bi značilo dvije vrlo drugačije frakcije koje se karakterno razlikuju, ali kao takve bi mogle zajedno funckionirati. A i meč bi mogao biti dobar.

Styles je pobijedio Englisha u kratkom meču. On i Rusev imali su kratku i solidnu konfrontaciju prije samoga meča gdje nismo saznali baš ništa novo, ali eto, desilo se. Više mi se svidjelo ono što se dogodilo nakon meča kada je Rusev napao Stylesa i stavio ga u Accolade. Time je dobio malo heata što je itekako poželjno prije njihova meča na Extreme Rulesu.

Becky Lynch uzela je još jednu pobjedu i to ovaj puta nad Peyton Royce. Sada ozbiljno krećem misliti da imaju u planu nešto s njom, što bi zaista bilo predivno, ali neću se radovati previše unaprijed, ovo je ipak WWE, tako da ću svoje veselje zadržati u sebi za sada, no bilo bi stvarno odlično da napokon daju toj curi nešto korisno i nešto što zaslužuje. Valjda ove pobjede neće otići samo u zrak i ostati beskorisne.

Asuka je razbila Ellswortha, iako ga nije uspjela dokrajčiti jer je Ellsworth pobjegao. Ali je zato Carmella uspjela gurnuti Asuku u zaštitnu ogradu i osvetiti joj se. Eto, dogodilo se. Opet, ne kažem da je ovo nešto loše, samo nemam previše interesa u ono što Ellsworth radi, totalno mi je lik dosadio iz nekog razloga i ne želim ga gledati. A izgleda da ću morati i sljedeći tjedan kad će ovih dvoje imati revanš i to u Lumberjack meču.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Renesansa timske divizije?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*