SmackDown pregled – Red Arrow za Owensa

Baš kao i Raw, Seth Rollins otvara i ovotjedni SmackDown. To postaje dosadno. Rollins govori o uspješnim ljudima i onda nabraja sebe kao jednog od njih. Rollins govori kako je preživio puno toga u zadnjih par tjedana i napravio mnogo toga. Seth Rollins onda prikazuje kako je John Cena na Tough Enoughu prihvatio Rollinsov izazov. Rollins zatim poziva Cenu da dođe na Raw u ponedjeljak i prihvati taj izazov licem u lice. Rollins govori da će pobijediti na SummerSlamu, no Neville onda prekida Rollinsa. Neville želi zašutjeti Rollinsa. Neville govori da je Rollins više puta bio spašen gubljenja titule. Cesaro zatim izlazi van. Cesaro govori da Rollins govori stalno bez prestanka, no onda ga Owens napada s leđa i gura ga u stepenice. Rollins također napada Nevillea i radi mu Turnbuckle Powerbomb. Solidan segment. Rollinsov promo nije bio ništa posebno osim dijela kada je izazvao Cenu da dođe na Raw. Svidjelo mi se što se Neville suprostavio Rollinsu. Ovo vjerojatno vodi do Tag Team meča.

 

Charlotte vs Naomi – **

Ovo je revanš s prošlog SmackDowna jer ondje nisu uspjele dovršiti meč jer se Sasha Banks uplela i izazvala diskvalfikaciju nakon čega je uslijedio Tag Team meč. Ovaj puta su uspjele završiti meč kako treba. Iako ne toliko dug meč, ipak je bio solidan. Zabavne zadnje dvije minute kada je Charlotte napravila povratak. Charlotte je na kraju pobijedila s Figure Eight.

 

Intercontinental prvak Ryback dolazi u ring. On se osjeća odlično. Ryback govori da je to bio najponosniji trenutak u životu kada je osvojio IC titulu. No, onda je dobio infekciju. Ipak, on je uspio prijeći preko svega toga i ponovno je tu. Ryback zahvaljuje fanovima na podršci. Ryback zatim podsjeća da će braniti titulu na SummerSlamu. Dobar promo Rybacka. Drago mi je što su mu dalo malo vremena na mikrofonu jer ga nismo vidjeli nekoliko tjedana, stoga je dobro da malo objasni cijelu situaciju. Ne radujem se previše Triple Threat meču, no mislim da bi mogao biti barem solidan ako ništa drugo.

 

Luke Harper vs Roman Reigns – **1/2

Prije meča, Harper i Wyatt su imali promo. Harper je rekao da je rođen držeći vragove ruke. Bray Wyatt zatim kreće govoriti o njihovom meču na SummerSlamu, no Ambrose onda prekida Wyatta. Ambrose govori da zapravo nema ništa za reći nego želi gledati kako Reigns priča šakama. U redu segment prije meča. Meč je bio očekivano solidan, no imali su ova dvojica i boljih mečeva. Ambrose i Wyatt su tijekom meča imali interakcija tokom meča pokraj ringa. Bray Wyatt je ušao u ring, napao Reignsa i izazvao diskvalifikaciju. Poslije meča, sva četvorica su imali jedan jako zabavan brawl gdje su Ambrose i Reigns uspjeli otjerati Harpera i Wyatta kroz publiku. Imam osjećaj kako će ovo biti odličan meč na SummerSlamu. Jedva čekam.

 

Sheamus je imao intervju u backstageu. On je govorio o onome što se dogodilo na Rawu kada je pokušao unovčiti kovčeg. Sheamus je rekao da svi fanovi zaslužuju biti zabavljeni, a oni bi im to i pružio. Onda je rekao kako će biti na Rawu i ondje će razbiti Ortona tako da ga više ništa ne može dijeliti od Rollinsa. Solidan intervju Sheamusa.

 

Prime Time Players vs New Day – **1/2

Zabavan meč kojeg smo već vidjeli nekoliko puta dosada na PPVima. Zabavna akcija u završnim minutama kad je Darren Young dobio Hot Tag. Bio je prilično impresivan, izveo je nekoliko dobrih poteza. New Day je pokušao pobjeći iz meča, ali su Lucha Dragonsi i Los Matadoresi izašli na stage što im onemogućilo da to naprave. Darren Young je zatim ostvario pobjedu s Gut Check. Ovo je bilo u redu s timovima. Ništa posebno. 4-way meč na SummerSlamu bi trebao biti zabavan.

 

Neville & Cesaro vs Kevin Owens & Seth Rollins – ***

Očekivano zabavan meč. Završnica je bila odlična kada je Cesaro dobio Hot Tag. Nekoliko odličnih poteza. Cesaro je imao Rollinsa u Sharpshooteru, no Kevin Owens je uspio spasiti stvar i Rollins je uz pomoć držanja Cesarovih gaća ostvario pobjedu s Roll Upom. Poslije meča, Owens i Cesaro su stupili u brawl što je Cesaro dobio i onda je Neville dao Owensu Red Arrow za kraj. Solidan segment nakon meča. Najavljeno je da će Cesaro i Owens imati meč na SummerSlamu što je odlično. Ako dobiju vremena, to ima potencijala biti vrlo dobar meč.

 

Baš kao i Raw, vrlo solidan SmackDown. Imali smo četiri meča i sve četiri su bila solidna u najmanju ruku. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Red Arrow za Owensa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*