SmackDown pregled – Rat riječima Ambrosea i Rollinsa

Seth Rollins otvara ovotjedni SmackDown i dolazi u ring. Rollins ima stolicu u rukama i govori kako je prije godinu dana uništio The Shield i otada mu je stalno postavljano pitanje ‘Zašto?’ Razlog tome je što je on oduvijek htio biti najbolji, ne jedan od najboljih i bilo je vrijeme da se odijele te se on pridružio Authority. Rollins govori da je zatim osvojio Money in the Bank i poslije Royal Rumblea je imao viziju da osvoji WWE World titulu i to je napravio na WrestleManiji te je to sve napravio sam i bez ičije pomoći. Zatim govori da je on najbolji prvak u povijesti WWE-a, ali kako nema titule oko pojasa zbog Dean Ambrosea te da krađa titule njega ne čini prvakom. Rollins zatim govori da on nikoga ne treba kako bi uništio Ambrosea te kako će vratiti titulu na MITB-u. Ambrose ga prekida na ekranu i govori Rollinsu da laže jer je uvijek trebao nečiju pomoć. No, jedna laž ga posebno uznemiruje, a to je da Rollins sebe zove WWE prvakom iako ga je Ambrose pobijedio na EC-u. Ambrose govori da Authority radi sve kako bi zaštitili Rollinsa, no što Ambrose radi sve ove godine je to da preživljava te kako je on WWE World prvak, kako će ući u Money in the Bank s titulom i izaći s titulom. Odličan segment! I Ambrose i Rollins su imali odlične promoe. Jedva čekam njihov meč na Money in the Banku! Stvarno se nadam da će im se dopustiti d odrade odličan meč bez ikakvih uplitanja Authority ili bilo koga.

 

Prime Time Players vs The Ascension vs Lucha Dragons – **3/4

Pobjednici ovoga meča će postati prvim izazivačima za WWE Tag Team titule. Očekivano zabavan meč, volio bih da je još malo duže trajalo. Akcija je bila dobra tokom cijelog meča. Prime Time Playersi očekivano dobivaju. Mislim d možda ovaj meč nije niti bio potreban jer su Prime Time Playersi pinnali prvake na Raw-u, no izgleda da žele ih izgraditi što više i to je dobro. Poslije meča u backstageu New Day je imao odličan promo kako će zadržati titule na Money in the Banku te kako će Kofi osvojiti Ladder meč. Kane je zatim došao i najavio meč između Kofija i Nevillea. Znaimljivo uparivanje, moglo bi biti zabavno.

 

Ryback vs Stardust –  1/4*

Vrlo kratak meč i očekivana pobjeda za Rybacka. Nikakvog znaka od Big Showa ili Miza. Pročitao sam da planiraju napraviti Triple Threat za IC titulu na Money in the Bnku između Rybacka, Miza i Big Showa. To je dobro, mogao bi meč biti dobar.

 

Paige dolazi na stage za intervju s Renee Young. Paige govori da joj je dosta te magije blizanki koju Brie i Nikki rade već dugo vremena, te zapravo oni zadržavaju Divas diviziju od napretka iako govore da svima daju šansu. Paige govori da one samo žele biti u magazinu i slično. Pige govori da ako ne volimo svijet u kojem živimo, imamo moć da ga promijenimo i to će ona upravo i učiniti. Odličan promo Paige. Ne znam koliko puta već ovo govorim, ali silno želim da osvoji Divas titulu i makne Belle s vrha.

 

Harper i Rowan su imali backstage promo u kojemu su se obraćali nekome kako je taj čovjek zatvarao vrata pred njima, ali kako su oni opet pred vratima i vrijeme je d taj čovjek plati za sve grijehe. Ovo je bilo odlično! Izgleda da govore o Wyattu i da idu po osvetu što ih je napustio! Jedva čekam, to bi moglo biti izvanredno!

 

Kevin Owens vs Zack Ryder (NXT Championship) – NR

Owens govori da ne treba Michela Colea da ga predstavi jer poslije EC-a svi znaju tko je on. Owens govori kako je na Raw-u pogledao Cenu u oči i shvatio da je on zavaren jer misli da Owens pravi čovjek. Owens govori da više neće dopustiti svome sinu da mu Cena bude idol jer je sve što Cena radi s djecom je smeće i on će to zaustaviti. Dobar promo Owensa. Owens je zatim izazvao bilo koga na meč za NXT titulu i Zack Ryder je prihvatio. Vrlo kratak meč i laka pobjeda Owensa. Očekivao sam nekog boljeg tko će prihvatiti Owensov izazov, ne Rydera. No, izgled da nisu išli na to da imaju dobar meč nego da pokažu dominaciju Owensa. Poslije meča, Owens je dao Ryderu Cannonball i Powerbomb. Solidno sve skupa.

 

Neville vs Kofi Kingston – *3/4

U redu meč, no volio bih da su dobili više vremena jer njih dvojica imaju poprilično jednake stilove i vjerujem kako bi mogli napraviti dobar meč da dobiju vremena. Pobjeda za Nevillea. Jedva čekam kakvće upravo ova dvojica lude poteze raditi u MITB meču, nadam se da se neću razočarati u ovu dvojicu u tome meču.

 

Miz TV feat. Lana & Rusev

Miz dolazi u ring i predstavlja Lanu. Miz je zatim pokazao nekoliko videa kako je Lana otpilila Ruseva i to je upravo razlog zašto je Lana ovdje. Lana govori da je Rusev nije poštovao te je nije zaslužio. Miz govori da njega ne može prevariti i da ga je Lana ostavila jer je vidjela da ne može pobijediti Cenu. Lana govori da zbog Mizovih pitanja, ona može ili otići ili će mu dati šamar. Miz zatim predstavlja drugog gosta, Ruseva! Rusev govori kako nije ovdje da bi se svađao, on je ovdje kao slomljen čovjek. Rusev moli drugu šansu od Lane, no Lana mu ne daje i Rusev ju naziva glupom kravom. Ovo je bilo izvanredno! Ziggler izlazi van, dolzi po Lanu i oni odlaze. Ovo je bilo odlično! Rusev je ovdje bio fantastičan! Kako je bio samo nježan, pažljiv i brižan kad je tražio drugu šansu i onda kad ga je ova odbila, on ju je nazvao kravom! Kako fantastično!

 

Roman Reigns vs Sheamus – **1/2

Ranije u showu, Sheamus je imao promo kako će osvojiti MITB  i postati novi WWE World Heavyweight prvak. Dobr meč. Vrlo agresivan je bio i nekoliko dobrih stiff poteza od obojice. Kane i J&J su se pojavili tijekom meča i došli do ringa te je Kane izazvao Diskvalifikaciju, razbio Sheamusa i Reignsa te se stavio u Money in the Bank ladder meč. Moram reći da mi se ova odluka i ne sviđ previše. Rekli su već da će još biti dodanih osoba u taj meč, no Kane mi nije dobar izbor. Vidjet ćemo, u redu završetak.

 

Dobar SmackDown. 6.75/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Rat riječima Ambrosea i Rollinsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*