SmackDown pregled – Prvaci protiv Prvaka

John Cena otvara SmackDown. Cena je objasnio pravila Russian Chain Matcha. Nema pin falla, nema pobjeda zahvatima, nema odbrojavanja, nema diskvalicfikacije. Cena i Rusev će biti zaključani u taj lanac zajedno i jedini način da se pobijedi je dotaknuti sva četiri kuta odjednom. Cena zatim izaziva bilo koga na United States Title meč sada. Tag Team prvaci izlaze van i govore kako nisu ovdje kako bi prihvatili izazov. Kidd i Cesaro su govorili neke činjenice rekli kako London ne zaslužuje WrestleManiju i kako su oni najbolji Tag Prvaci i nakon svake rečenice govorili ‘Fact!’. Daniel Bryan je zatim izašao uz veliki reakcije. Bryan je pitao fanove tko je trenutno najbolji prvak u WWE-u, a onda izazvao Kidda i Cesara na Tag Team meč večeras. Oni su prihvatili i imamo naš Main Event. Dobar početni segment. Sviđa mi se što su Tag Team prvaci dobili priliku na mikrofonu. Imali su solidan promo. Također, sad kad znamo pravila Russian Chain meča, možemo predivdjeti kakav će meč biti. Ne očekujem da će biti odviše dobar meč, ali trebalo bi biti barem zabavno. Drago mi je da nema pin falla ni zahvata, tako da Rusev, ako izgubi, što će se i dogoditi po meni, neće pretrpiti poraz pinnom ni zahvatom.

 

Bray Wyatt vs R-Truth – *

Samo kratak meč i dominantna i laka pobjeda za Wyatta. Trenutno on nije u niti jednoj zavadi tako da ne vjerujem da će imati meč na Extreme Rulesu, ali da će na neki način biti i pojaviti se na tom PPV-u kako bi započeo neku zavadu. Čuo sam kako bi trebao ići u program sa Roman Reignsom, što je ok. To bi moglo biti solidno, a i meč ne bi trebao biti loš jer su dosada imali nekoliko ok mečeva. Kasnije u showu, Wyatt je imao solidan promo obraćajući nekomu, a kome se radi još ne znamo, novjerujem da ćemo uskoro saznati.

 

Bad News Barrett vs The Miz – NR

Miz je izašao van i govorio u prošlom Raw-u kako se Mizdowu posrećilo i kako se to više neće nikad dogoditi jer on je učinio Mizdowa zvijezdom kao i sve ostale. Barrett je izašao uz, naravno, velike ovacije, rekao kako nismo u Hollywoodu, nego u Londonu, kako će pobijediti Bryana na Extreme Rulesu i onda je pobijedio Miza u nekih 20-ak sekundi. Sviđa mi se što je Barrett ovako odnio pobjedu u vrlo kratkom vremenu. Otkud se fanovima svidjelo jer je on iz Engleske, tu je još i to dobar način da se malo podigne od onog poraza od Cene na Raw-u, premda ne mislim da mu je to nešto previše naštetilo, ali ova laka pobjeda ga stavlja kao čvrstog izazivača za IC Titulu. Poslije meča, u backstageu smo imali intervju s Mizdowom i Summer Rae. Njih je prekinuo Miz koji je rekao Mizdowu da ga prestane oponašati, odijevati se kao on, ali što je najvažnije, nositi njegovo ime. Mizdow je zatim izazvao Miza na meč na Raw-u idući tjedan gdje će pobjednik dobiti licencu da se odijeva tako, da nosi Miz ime i sve ostalo. Summer Rae je zatim ošamarila Miza. Kul, dobar segment. Sviđa mi se kamo ovo vodi, volio bih da Mizdow dobije pa da Miz mora si naći neku drugu odjeću, pa onda i ime i sve to. Nadam se i da će im dati više vremena za taj meč jer su prošla dva bila kratka.

 

Sheamus vs Adrian Neville – **3/4

Prije meča Sheamus je imao promo o Nevilleu, kako je Sheamus iz Irske pa zato ne voli Nevillea. Dobar meč dok je trajao, no imao je Neville boljih mečeva s Rollinsom i Zigglerom. Da su dobili još koju minutu bilo bi bolje. Nekoliko stiff udaraca s obje strane što mi se svidjelo. Meč završava diskvalifikacijom kada je Sheamus bacio Nevillea preko komentatorskog stola. Drago mi je da Neville nije pretrpio treći poraz zaredom, no mogli su tu diskvalifikaciju malo bolje napraviti jer ne znam baš da je bacanje preko komentatorskog stola vrijedno toga. Udaranje stolicom ili tako nešto bi možda bilo bolje. No, kako god. Poslije meča, Ziggler spašava Nevillea i on i Sheamus se dogovaraju na ‘Kiss me Arse’ Meč što znači ‘Kiss my Ass’ smao na Irskom jeziku. Zanimljivo, vrlo zanimljivo. Nisu dugo imali ovu stipulaciju, ali ovo je nepredvidljivo. Nekako ne vidim da će dati ijednom od njih dvojice da poljubi drugome stražnjicu. No, vidjet ćemo. Meč eć zasigurno biti dobar i sviđa mi se ta mala zavada između Zigglera i Sheamusa.

 

New Day vs Los Matadores – *1/2

New Day je ima solidan promo prije meča o pljeskanju. Zabavan kratki meč i pobjeda za New Day. Dobro je što su dobili ovu pobjedu nakon puno uzastopnih poraza od raznih timova.

 

Big Show je izašao i imao solidan promo o Roman Reignsu i kako je ga je udario od auto te napravio mu Chokeslam na autu na Raw-u, a zatim zatražio Last Man Standing meč protiv Roman Reignsa na Extreme Rulesu. Sviđa mi se stipulacija, moram priznati. Dat ću im priliku na Extereme Rulesu jer mislim da bi mogli napraviti barem solidan meč, no kao što sam i prije rekao, ne vjerujem da će im publika u Chicagu dati priliku. Vidjet ćemo.

 

Cameron vs Alicia Fox vs Natalya – 1/2*

Ovaj meč je posljedica onoga meča između Natalye i Alicia Fox s prošlog SmackDowna kada je Cameron, kao sudac, poslije meča razbila obje cure. Meč nije bio ništa posebno, iako su dobile 5 minuta. Očekivao sam bolje. Čak mi ni Tower of Doom nije izgledao previše dobro jer Cameron nije Bumpala kako treba.

 

Fandango vs Adam Rose – *

Ranije u showu, Fandango prekinuo sa Rosom Mendes. Adam Rose je zatim naišao i rekao Rosi da razmisli o pridruživanju njemu. Sviđa mi se što su Fandangu vratili staru ulaznu pjesmu. Vrlo kratak meč ove dvojice i pobjeda Fandanga nakon što je Rosa Mendes omela Rosea na Apronu. Poslije meča, svi su radili ‘Fandagoing’.

 

John Cena & Daniel Bryan vs Cesaro & Tyson Kidd – **3/4

Dobar meč, no što je spriječilo da ovaj meč bude još bolji je to da je Bryan vjerojatno opet ozlijeđen. Sve ukazuje na to, a i poslan je kući prije nekoliko dana zbog toga što ga doktor mora pregledati. Nadam se da nije ništa ozbiljno, no ako je, ja mislim da je on najveći krivac za to jer nikako nije promijenio svoj stil hrvanja niti ga prilagodio toj ozljedi vrata. Kako god, završnica meča je bila zabavna, a Bryan je ostvario pobjedu nakon što je Kidd slučajno udario Natalyu te je Bryan iskoristio tu distrakciju.

 

Solidan SmackDown. Nije bio tako dobar kao nekoliko prethodnih, ali bilo je nekoliko dobrih stvari. 6.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Prvaci protiv Prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*