SmackDown pregled – Povratak Ortona na SmackDown

Roman Reigns otvara SmackDown. Nije puno govorio jer ga je Henry govorio. Dobro je što nije puno govorio jer bi ponovio isto što je i rekao na Raw-u u ponedjeljak. Henry je pokazao što se dogodilo između njih dvojice na prošlom SD-u. Henry govori kako je dobio što je zaslužio i da vjeruje da će Reigns dobiti Lesnara. Idu na priču da Reigns uspijeva uvjeravati sve kako može i hoće što je ok. Authority je izašla i Rollins je pokazao na kovčeg kako se sve može dogoditi na WM. Dobar promo Rollinsa. Govori kako Ortona nema ovdje jer su zaštitari osigurali svaka vrata da ne uđe. Kane najavljuje meč između Reignsa i Henrya protiv Kanea i Rollinsa. Solidan segment. Nije predugo trajao, ali imao je svoje potrebne elemente. Reigns i Henry su produbili svoj odnos što me je zanimalo nakon onakvog segment s prošlog SD-a, a Rollins i Authority nastavljaju svoju priču s Ortonom. Tijekom showa pokazali su zaštitare koji čuvaju da Orton ne uđe u zgradu. Kul.

 

Paige vs Brie Bella – *1/2

Paige je odmah pokazala odličnu agresivnost i žustro napala Brie nakon što ju je ova nabila od zaštitnu ogradu na Raw-u. Nisu dobili nešto previše vremena pa meč nije mogao biti ništa posebno. Paige očekivano dobiva ovaj meč jer je AJ izgubila onaj meč od Nikki na Raw-u.

 

GAUNTLET MATCH

Dean Ambrose vs Stardust – *1/2

Ambrose očekivano dobiva u poprilično kratkom meču, ali Stardust ga napada i zabija mu rame u stup. Izgleda da bi opet mogli nadmetnuti Ambroseu “ozljedu” kako bi ga to spriječilo da pobijedi u meču na WM. Truth spašava Ambrosea i on je sljedeći.

Dean Ambrose vs R-Truth – N/R

Ovo je bilo još kraće. Stardust je omeo R-Trutha i Ambrose je to iskoristio.

Dean Ambrose vs Luke Harper – **3/4

Napokon jedan malo duži i bolji meč. Iznenadila me pobjeda Harpera i to na čist način, ali to je u jednu ruku i dobro jer se ovako izjednačava svima ravnopravnost u meču i mogućnost za pobjedu.

Daniel Bryan vs Luke Harper – **3/4

Meč na razini prošloga. Otprilike isto vremena su dobili kao i prošli meč tako da je bilo slično skoro u svemu. Bryan očekivano dobiva i prolazi dalje.

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler – ***1/2

Nekada WrestleMania meč prema glasinama je sada običan meč na SD-u. Jako dobar meč. Definitivno najbolji u ovome cijelom Gauntletu. Nije možda dobra kako bi bilo kad bi ova dvojica imali meč na WM, ali za SmackDown, ovo je super. Ziggler pobjeđuje na kraju i osvaja ovaj meč. Ziggler i Bryan su se rukovali, ali je Barrett izašao. Barrett je imao solidan promo i udario Bullhammere obojici. Dobro predstavljanje Barretta i na Raw-u i na SD-u ovaj tjedan. Tako i treba biti nakon puno uzastopnih poraza koje je doživio.

-Uglavnom, svidjela mi se ideja Gauntleta. Nadam se da ćemo na Raw-u i SD-u imati idući tjedan mečeve poput Ambrose vs Ziggler ili Ambrose vs Bryan.

 

Los Matadores & El Torito vs Tyson Kidd, Cesaro & Natalya – **

Ok meč. Nije nešto pretjerano dugo trajao. Znači, Natalya i El Torito su bili ravnopravni. Kul. Natalya ostvaruje pobjedu za svoj tim pobjedivši upravo El Torita. Čudi mi kako ovdje nisu Matadoresima dali pobjedu. Kidd i Cesaro su začudo dobro građen tim kao prvaci. Izgubili su najmanje mečeva od ostalih tag team prvaka u bližoj prošlosti. To je dobro.

 

Roman Reigns & Mark Henry vs Seth Rollins & Kane – **

Prije meča su pokazali onesvještenog Henrya kako leži na podu. Izgleda da ga je Authority pretukla. Reigns sada mora biti u Handicap meču. S Authority je izašlo puno zaštitara. Sviđa mi se to kako žele osigurati apsolutno svaki prolaz kojim Orton može ući u zgradu ako ima šta na umu. Meč je bio tipičan Handicap meč u kojem matematički slabija strana prima batine veći dio meča i onda na kraju pobijedi. Isuse, Reigns sada radi još više Clotheslineova! Što će mu onih deset u kutu pored dvadeset njih koje napravi tijekom meča? Poslije meča Orton je ipak uspio proći i doći u ring do Rollinsa. Jako dobro odrađen segment. Razbijanje Authority je bilo zabavno.

-Dobar SmackDown. Mečevi su bili dobri, a najbolji meč je bio Ziggler/Bryan. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Povratak Ortona na SmackDown"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*