SmackDown pregled – Potpisivanje ugovora završava u kaosu

Jerry Lawler otvara ovotjedni SmackDown i najavljuje King Barretta koji je osvojio King of the Ring turnir prošli tjedan. Sviđa mi se što su stavili Lawlera u segment s Barrettom jer Lawlera inače zovu King. Barrett odmah na početku prekida Lawlera i govori kako postoji samo jedan kralj u WWE-u, a to nije Jerry nego on. Barrett zatim tjera Lawlera da izgovori ‘All hail King Barrett’ jer jedini tron za kojeg je Jerry kvalificiran da sjedi, kako je toalet, Barrett kaže. Jerry odbija reći to i Barrett se priprema napasti ga, no Ziggler prekida Barretta i imamo meč između njih dvojice. Solidan kratki segment, svidio mi se Barrett ovdje.

 

Dolph Ziggler vs Bad News Barrett – *3/4

Solidan meč dok je trajao, no nije dugo ipak jer je Sheamus ušao u ring i napao Zigglera za diskvalifikaciju nakon što je on udario Fameasser Barrettu. Barrett i Sheamus su prebijali Nevillea u kutu, no onda je došao Neville i spasio Ziggler od obojice te imamo Tag Team meč! Dobro odrađeno. Neville je za obranu Zigglera dobio dobru reakciju i to mi se sviđalo.

 

Sheamus & Bad News Barrett vs Neville & Dolph Ziggler – **3/4

Ovaj meč se također dogodio i na ovotjednom Raw-u gdje su Barrett i Sheamus pobijedili, tak oda sam poprilično siguran da će ovdje rezultat biti upravo suprotan. Dobar meč, nešto bolji i zabavniji nego onaj Raw-u jer su ovdje dobili nešto više vremena, Kao što sam i rekao, tim pozitivca ovdje dobiva. Nism siguran baš da je dobro za Barretta da pretrpi pin tjedan dana nakon što je osvojio King of the Ring turnir. Nadam se da neće gubiti toliko često koliko je gubio u zadnja tri mjeseca.

 

Luke Harper vs Fandango – *1/4

Solidan kratki meč i dominantna i laka pobjeda za Harpera kojemu je to trebalo nakon nekoliko uzastopnih poraza u zadnje vrijeme. Poslije meča Erick Rowan je došao u ring i prebio Fandanga dok je Harper samo gledao. Ovo me poprilično iznenadilo, no ako će spojiti njih dvojicu u tim, ovo je super! Obojica u svojoj pojedinačnoj karijeri otkako se Wyatt obitelj raspala nisu postigli apsolutno ništa, a kao tim bi mogli dosta toga postići i pojačati tag team diviziju! Sviđa mi se!

 

Lana je u ringu uz naravno velike reakcije od  strane fanova! Lana govori da ne viču njeno ime, iako joj je drago, jer to ljuti Ruseva koji je odmah došao u ring! Rusev tjera Lanu iz ringa koja odmah odlazi u backstage. Rusev zatim prelazi na Cenu i govori kako će na Paybacku vratiti United States titulu, ali kako će se već idući tjedan na Raw-u suočiti sa Cenom i pokazati mu zašto će Cena na Paybacku izreći riječi ‘I quit!’ Solidan segment. Sviđa mi se ova priča između Lane i Ruseva te izgleda da ćemo uskoro vidjeti njihov raspad.

 

Ryback, Tyson Kidd & Cesaro vs New Day – ***

Vrlo zabavan Tag Team meč. Dobili su vremenu i napravili dobru akciju. Cesaro je napravio Suicide Dive! Ovo je prvi put da vidim da to radi. Dobro je izgledalo. New Day ostvaruje još jednu pobjedu iako su pozitivci imali pobjedu u svojim rukama, no svijetla su se na neko vrijeme ugasila i ponovno upalila što je bio znak Bray Wyatt te je to pomoglo Kofiju da ostvari pobjedu pomoću Roll up-a.

 

Emma vs Naomi – *1/4

Ništa posebno meč, par dobrih izmjena s pinnovima, ali to je to. Očekivana pobjeda za Naomi. Poslije meča, Tamina i Naomi razbijaju Emmu. Zasad mi se sviđa tim njih dvije, vidjet ćemo što će dalje biti. No, Tamina je uvijek nečija sluškinja. Prvo od AJ, sad je na Naomi prešla.

 

Lucha Dragons vs Los Matadores – **

Već sam mislio da su zaboravili na Lucha Dragonse, već dugo ih nismo vidjeli na Raw-u ili SmackDownu. Zabavan kratki meč i očekivana pobjeda za Lucha Dragonse. Izgleda da oni još nisu u redu za Tag Team titule, no nadam se da će u skorije vrijeme biti, vjerojatno kada Kidd i Cesaro istupe s pozicije prvih izazivača. Poslije meča smo vidjeli nesuglasice Los Matadoresa i El Torita, zanimljivo.

 

Vrijeme je za potpisivanje ugovora između Ambrosea, Rollinsa, Reignsa i Ortona koji će se boriti u meču za WWE titulu na Paybacku! Sva četvorica su imali kratke intervjue tijekom showa. Kane nam poželjuje dobrodošlicu i poziva svu četvoricu u ring. Ambrose, Reigns i Orton ulaze u ring, no Rollinsa dolazi na stage i odbija ući u njega. Ambrose naziva Rollinsa Bieberom i poziva ga u ring. Reigns govori kako će potpisati ugovor i razbiti Rollinsa te potpisuje ugovor. Orton radi isto. Ambrose još ne potpisuje nego govori ako Rollins neće doći u ring, on će ga dovući. Rollins govori da Kane ima mogućnost potpisivanaj ugovora umjesto njega, ali Kane govori da, iako ima tu mogućnost, neće to napraviti. Rollins polako ide prema ringu dok publika viče ‘Justin Bieber’. Rollins ne ulazi u ring nego Mercury odlazi u ring po ugovor i donosi Rollinsu pokraj. Rollins zatim pregledava ugovor i ismijava ovu trojicu te govori što ovi kažu jedni za druge kako bi došlo do nesuglasica između njih. Rollins ulazi u ring i potpisuje ugovor te se kreće Kaneu unositi u lice, a Ambrose čisti ring polako i stavlja stol u kut. Ambrose govori da već ionako zna kako će ovo završiti te stavlja pare na stol te svi ulaze u brawl! Imali smo jedan zanimljiv brawl koji je išao i u ringu i oko ringa, ali na kraju, Rollins je ostao zadnji na nogama! Svidio mi se segment dosta. Ambrosov dio o tome kako zna kako će sve ovo završiti je bio pomalo smiješan, no sviđa mi se kako je Rollinov plan uspio da zavadi sve ove u ringu jer su Ambrose i Reigns se krenuli naguravati na kraju. Uglavnom, dosta dobar segment i odličan završetak.

 

Dobar SmackDown. Nekoliko zabavnih mečeva i zanimljiv završni segment. 7/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Potpisivanje ugovora završava u kaosu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*