SmackDown pregled – Posljednje pripreme za Money in the Bank

SmackDown nam je ovaj tjedan priredio još jednu zabavnu epizodu. Nije bila odlična, no nije bila i loša. Ništa nije bilo toliko užasno na showu, iako ništa nije bilo ekstremno dobro. Dobili smo jednu zanimljivu večer sa zabavnim mečevima i pokojim dobrim segmentom. Mnogo bolje od onoga što je Raw pružio ovaj tjedan.

U main eventu smo vidjeli six man tag team meč svih Money in the Bank učesnika. Styles, Zayn i Nakamura ujedinili su se protiv Corbina, Zigglera i Owensa. Najprije moram pohvaliti njihove backstage segmente koji su imali prije ovoga meča. Svaki tim je dobio svoju minutu za govor i bili su jako zabavni. U segmentu pozitivaca je Zayn klasično glumio stratega koji je bio prilično naporan u svojem naumu da objasni ekipi kako bi mogli pobijediti. No, najjača rečenica mi je bila ona od Nakamure nakon svega koji je rekao da mu se ovaj sviđa. U segmentu negativaca svi su pokazali svoje razlike i mržnju jedan prema drugom i to je bilo zanimljivo za gledati i slušati.

Sam meč je bio ono što smo mogli i očekivati – zabavno, dobro i pomalo napeto. Ništa baš specijalno odlično ili nešto slično, no dobili smo ono što smo i trebali, a to je mali preview onoga što će se dogoditi u nedjelju, pogotovo nakon meča kada su imali brawl s ljestvama. U meču su pobijedili pozitivci, a Nakamura se na kraju showa popeo na ljestve i skinuo kofer. Ne znam znači li ovo da Nakamura osvaja ili baš suprotno. Neću se zamarati tim pitanjem puno, jedva čekam meč jer je doista nepredvidljiv. Booking svih ljudi je bio solidan i svi ulaze s barem malo momentuma. Bit će zanimljivo.

Žene su isto dobile podosta vremena. Najprije su Naomi i Tamina imale meč koji baš i nije bio posebno dobar, zapravo nije bio baš najbolje odrađen. Bilo je nekoliko manjih grešaka i sporih trenutaka te nisu baš najbolje kliknule. No, drago mi je da je Naomi uzela pobjedu, nikako nije smjela izgubiti ovdje. Nakon meča ju je napala Lana i udarila svoj novi finisher, a onda podigla titulu u zrak. Ako išta mogu reći, to je da joj finisher dobro izgleda. A kakva je zapravo u ringu ostaje vidjeti u nedjelju.

Charlotte i Natalya su pak imale puno bolji meč. Akcija je bila zanimljiva, nije bilo toliko dosadnih dijelova i potezi su bili dosta fluidni. Imale su one i mnogo boljih mečeva, no i ovo je bilo sasvim solidno. Charlotte je na kraju uzela pobjedu. Ništa mnogo više za reći ovdje.

Mahal je došao u ring i govorio je ono što je govorio i posljednjih tjedana, ništa novo nije rekao. Ne sviđa mi se njegova boja i ton glasa, to sam već danas spomenuo na forumu, jednostavno mi njegovi promoi izgledaju isto i znaju biti jako dosadni, pogotovo kada ponavlja jedno te isto. Najbolja stvar je bila kada se pojavio Orton i udario RKO za kraj segmenta. Nisu me nešto uzbudili za ovaj meč, očekivao sam malo više od build upa. Zato ne bih volio da Mahal još dugo bude prvak.

Timovi su dobili prvih pola sata na showu. Najprije je izašao New Day koji su kazali da će osvojiti titule, no onda su izašli Usosi kako bi im se suprotstavili u mišljenju. Zatim su izašli Breeze i Fandango, a za njima i Coloni. Ništa posebno od segmenta, nismo nešto novo saznali, no bilo je zabavno u neku ruku, uvijek je odlično slušati Breezanga.  Vidjeli smo i 8-man tag meč nakon ovoga koji je bio solidan. Dobili smo ono što smo i trebali, New Day je opet pobijedio te su se time učvrstili kao izazivači, a mogli bismo vidjeli u nedjelju i meč između Breezanga i Colona što bi bilo poželjno zapravo.

Kasnije je netko pretukao Breezea u backstageu, a kada je došao Fandango, Breeze ga je pokušao opisati  Fandangu i to je otprilike ovako izgledalo (ne želim osobno opisivati, ovo se mora vidjeti):

Jednom riječju – genijalno.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Posljednje pripreme za Money in the Bank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*