SmackDown pregled – Posjet obitelji

Početni segment epizode donio nam je novi talk show, a to je bio Truth TV. Očekivano je segment odrađen na jedan komičan način, ali moram priznati da je jako zanimljivo bilo i da Truth i Carmella odlično funkcioniraju zajedno, definitivno je bio pun pogodak staviti ih jedno uz drugo. I nova frizura Carmelle mi se možda čak i više dopada nego prijašnja. Bryanov i Mizov dio je bio solidan, pogotovo mi se svidjelo ono Mizovo vraćanje u backstage kako bi porazgovarao s Paige.

Zatim je stvoren meč između Trutha i Miza, revanš od prije nekoliko tjedana. Ovotjedni meč nije bio toliko zanimljiv kao prethodni, imao je nešto manje energije i uzbudljivosti, možda zato što smo svi očekivali da nema šanse da Miz još jednom izgubi ovdje. Očekivano je pobijedio i tako treba biti budući da nas samo tjedan i pol dijele od showa u Australiji gdje ima bitan meč s Bryanom. Pogledi između njih dvojice su bili zanimljivi, nije bilo potrebe za ičim drugim ili većim jer smo ih već zadnjih tjedana viđali u međusobnim tučnjavama. Bryan je odradio jako dobar posao za komentatorskim stolom.

Tijekom slikanja Becky je napala Charlotte i naredila je da ju se slika u položaju u kojem je vidite na ovom thumbnailu ispod. Zapravo genijalan segment u teoriji, opet možemo zamjeriti to što je ovdje Becky ispala više negativac nego pozitivac, ali nekako čak i volim način na koji ju grade, definitivno ne pripada ni tamo ni ovamo, što je zapravo uzbudljivo i pomalo nepredvidljivo.

Big i Sheamus imali su zanimljiv meč, vrlo vjerojatno i najbolji na showu iako neke konkurencije nije ni bilo. Sheamus je ovdje uzeo pobjedu kao i njegov partner prošli tjedan, što je bilo očekivano budući da trebaju izgraditi Bar kao izazivače do Australije. Jako sam zainteresiran za taj meč, nadam se da Bar uzima titule.

Rusev i English nastavili su svoju priču koja se zakomplicirala. Jako mi se svidio Englishov dio i ona dva videa materijala kojim je objasnio svoj značaj i ulogu u stvaranju Ruseva. A onda su se stvari zakomplicirale kada je u sve tu uveo u Lanu i spomenuo jednu noć u Milwaukeu. Opet, ovo je možda očekivan nastavak priče i definitivno je bilo boljih solucija za dalje, ali u redu. Interesira me to što će English otkriti i o kojim videima priča za sljedeći tjedan.

Asuka i Naomi ostvarile su pobjedu protiv Deville i Rose u kratkom meču. Solidna pobjeda za dvojac koji će u Australiji imati meč protiv IIconicsa, stoga je ovaj meč služio tome da im se doda još malo momentuma.

Jedini dio showa koji nisam u potpunosti shvatio bio je meč između Nakamure i Dillingera. Barem da su dali Nakamuri pobjedu ne bih ništa rekao, ali ovdje je Orton uletio i napao Dillingera. Dobro je poslužilo Ortonu, ali Nakamuri i ne baš. Ako mu ubrzo ne nađu neki program, to bi mogao postati problem. A što se tiče ovoga između Ortona i Dillingera, drago mi je da će koristiiti Dillingera malo u nekom programu, ali za Ortona ovo je možda malo prevelika degradacija, s Hardyja je prešao na odviše irelevantnog Dillingera.

Becky Lynch pobijedila je Lanu u kratkom meču kako je i trebao biti. Lani su previše misli otišle na probelem s Rusevom, Becky je pouzdanija nego ikad i s lakoćom je riješila ovu prepreku.

U završnom segmentu ovotjedne epizode trebalo se dogoditi potpisivanje ugovora između Stylesa i Joea, ali je Joe odlučio posjetiti kuću AJ Stylesa, nešto što planira tjednima. Joe je zaista bio fantastičan ovdje, njegov dio izgledao je i zvučao vrlo spontano i neskriptano, tako da je s te strane bilo jako dobro. Možemo im zamjeriti što se priča previše odvojila od WWE titule i što bi Joe zapravo trebao na drugačiji način pristupati ovome nakon onog meča na Hell in a Cellu, ali u redu, ovo me i dalje drži zainteresiranim za program.

Sve u svemu, solidan show koji je imao jako dobar početak i kraj, a ovi mečevi između su bili tu ne radi toga da vidimo kvalitetan meč nego ovaj puta radi toga da se izgrade pojedini prvaci, ali i njihovi izazivači.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Posjet obitelji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*