SmackDown pregled – Popunjen kapacitet za Money in the Bank meč

Još jedna vrla dobra epizoda SmackDowna, sada su nanizali par stvarno jako dobrih stvari i drago mi je za to. Rade upravo ono suprotno od Rawa koji je baš postao ustaljen i dosadan. Nadam se da će SmackDown održati kvalitetu sličnu ovoj i nakon Money in the Banka.

Joe nije htio čekati main event za meč s Bryanom pa je otvorio show, prozvao Bryana, usput spomenuo Brie i njegovu kćer te rekao da će tatica biti s njime za Money in the Bank jer će se upravo Joe pobrinuti za to. Tu je izašao Bryan i spreman za borbu, no prekinuo ih je Cass i informirao ih je da se uključuje u borbu za MITB meč. Tu je nastao sveopći brawl s Cassom kao pobjednikom.

Jako dobar segment. S jedne strane mi je žao što nismo dobili Joe/Bryan meč, s druge strane mi je drago jer vjerojatno to čuvaju za neku bolju priliku kada će meč izgledati važnije (mogao bi pasti i neki feud nakon ljeta između njih dvojice što se mene tiče). Ubacivanje Cassa u meč je u redu, njegove se mane dosta pokriju u Triple Threat mečevima, pogotovo uz ljude poput Bryana i Joea. Joe je opet bio fantastičan ovdje na mikrofonu, malo mi je falilo reakcije publike u nekim dijelovima, ali s dolaskom Bryana se i to popravilo. Cass je grozno hodao s onom štakom, u tom dijelu uopće nije dobro prodao tu “ozljedu”, strašno loše se snašao tu.

Sam meč je bio jako dobar, dobili su poprilično vremena, nešto za što sam se bojao da Joe i Bryan neće dobiti ako bi imali meč na TV-u. Nisu se previše ukalupirali, gotovo uvijek je bilo zabavno, čak je i Cass izgledao dobro uz njih u meču. Temporalna ujedinjenja su bila odlična u nekim trenutcima, pogotovo mi se svidjelo kad su to napravili Joe i Bryan odmah na početku, bili su dužni Cassu koji udarac. Joe kao pobjednik mi se sviđa, njemu ova pobjeda najviše treba nakon poraza od Cassa i nadam se da će ga prikazati jakim u MITB meču. Nije mi favorit za osvajanje kovčega i mislim da ima boljih izbora od njega (premda se ne bih ljutio niti da on osvoji), ali neka ga prikažu jakim barem.

Cass je napao Bryana nakon meča što vjerojatno znači da će imati meč na MITB-u. Nadam se da će to tad biti gotovo, ne mislim nužno da je njihov feud loš (solidan je dapače), ali Cass treba nestati iz main event scene.

Najbolji meč večeri pripao je New Dayu, Baru i Mizu, jako zabavan meč s akcijom na sve strane. Woods je po meni opet najviše impresionirao, imao je fantastičan hot tag. Trebali bismo imati više ovakvih mečeva, imaju toliko kombinacija i to ne iskorištavaju. Ovime su nastavili feud između Bara i New Daya, a usput vratili Big E-u pobjedu nad Mizom od prošli tjedan. I drago mi je da još ne otkrivaju koji će član New Daya biti u MITB meču. To mi je dobra odluka, neka sačuvaju to za sam početak meča.

Shinsuke Nakamura i Tye Dillinger imali su solidan meč gdje je Nakamura odlučio dati jasnu poruku Stylesu brojeći do 10 svaki puta kada je Dillinger bio na podu. Dillinger je baš ovdje odlično poslužio kao objekt, pogotovo u onom dijelu kada je Nakamura odbrojio do 9, a Dillinger se tada ustao i viknuo “10” što je njegova fraza, taj dio mi je bio fantastičan. Nakamura je bio odličan heel, uzeo je dobru pobjedu, Dillinger nije ispao slab jer je dobio dosta ofenzive. Svi su na dobitku ovdje. Styles je također imao solidan intervju nakon toga. Drago mi je da su ih ovaj tjedan odlučili ostaviti razdvojeno, ali zato u iduća dva tjedna očekujem da naprave još jedan zanimljiv brawl.

Asuka i Mandy Rose imale su solidan meč u kojem je Asuka uzela potrebnu pobjedu. Ali mi se jako svidjela Mandy u ovom meču, mislim da joj je ovo jedan od boljih performansa. Možda je do Asuke, a možda je i isključivo do nje. Volio bih da je ovo drugo. S ovakvim performansom bih volio vidjeti nešto više od nje, možda neki duži meč. No, polako.

Lana i Naomi su imale natjecanje u plesu. Klasičan segment ovoga tipa, ali svidjelo mi se kad je Lana udarila Neckbreaker u trenutku kad su završile ples i bile okrenute jedna drugoj leđima. Sve u svemu, možda je ovo bila i bolje solucija nego da smo imali meč između njih dvije. To ne bi vjerojatno bilo pretjerano dobro.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Popunjen kapacitet za Money in the Bank meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*