SmackDown pregled – Pokret ‘Zaštitite stolove!’

New Day otvara SmackDown s raznim natpisima. Stol stoji u kutu ringa. Oni su govorili o velikoj važnosti stolova i kako su se mnoge stvari u prošlosti odvijale pomoću stolova. Stoga, oni žele zaustaviti Dudleye i zaštiti razbijanje stolova. Dudleyzi su ih nakon nekoliko minuta prekinuli. Podsjetili su nas kako se još jedan važan trenutak odvio pomoću stola, a to je bio Dudley Death Drop na Woodsu prije dva tjedna. Njih dvojica su krenuli prema ringu i New Day je odmah iznio stol iz ringa kako ga oni ne bi uništili. Bubba Ray je rekao kako će oni osvojiti Tag Team titule od New Daya. Prime Time Playersi su izašli van i rekli kako oni trebaju dobiti svoj revanš i poručili Dudleyzima da se ostave njihovog posla. Zatim smo dobili meč ova dva tima. Ovo je bio dobar segment koji dokazuje da se ipak mogu napraviti neke priče u Tag Team diviziji, a ne samo davati nasumične mečeve na PPVu. Ova priča s New Dayom i Dudleyzima je zasada vrlo zabavna i nadam se da će tako i nastaviti. Prime Time Playersi trebaju dobiti svoj revanš, to je u redu. Uglavnom, drago mi je da napokon rade nešto s Tag Team divizijom koja se u zadnjih par godina svela samo na mečeve te pobjede i poraze bez ikakvih priča.

 

Dudley Boyz vs Prime Time Players – **

Meč nije bio ništa previše posebno, no završnica je bila u redu. Ali ono što je bilo najbolje tokom cijelog meča je bio New Day na komentatorskom mjestu. Ne bih se nikako žalio kad bi ova trojica komentirali na svakom showu jer su ovim dokazali da su bolji nego bilo koji komentator. Duleyzi su očekivano dobili Prime Time Playerse. Mislim da bismo mogli vidjeti Three Way na Night of Championsu što je dobro. Poslije meča, Renee je rekla kako će New Day ići na Reignsa i Ambrosea u Main Eventu SmackDowna. Njihovo veselje je odmah nestalo i Woods je prestao svirati trombon. New Day je pre zabavan. Nešto najbolje što WWE danas ima.

 

Neville vs Stardust – NR

Dok je Neville ulazio u ring za svoj meč protiv Stardusta, Ascensioni su ga napali s leđa. Ubacili su ga u ring gdje je bio Stardust koji je izgleda isplanirao ovaj napad na Nevillea, a Ascensioni su onda Nevilleu dali Fall of Man. Ovo se definitivno čini zanimljivo. Stardust i Neville su dosada imali donekle zabavnu zavadu, no sada bi moglo postati zabavnije. Drago mi je da će uključiti Ascensione u ovu priču. Vidjet ćemo što će dalje biti.

 

Sheamus vs Cesaro – **3/4

Njih dvojica su prije meča u backstageu imali zanimljivu konfrontaciju. Cesaro je imao zavoj na tijelu zbog ozljede koje mu je Owens nanio na Raw-u. Sheamusa su na početku meča naživcirali povici publike da izgleda glupo stoga se obratio publici na mikrofonu. Ovaj meč je bio tako dobar za vrijeme dobiveno. Šteta što nisu dobili još barem 5 minuta. Cesaro i Sheamus imaju odličnu kemiju zajedno i su ovdje pokazali. Puno dobrih poteza, udaraca i sjajnih Cesarovih Uppercutova. Sheamus je dobro radio na Cesarovim ozlijeđenim rebrima što je na kraju koštalo Cesara meča i Sheamus je Brogue Kickom ostvario pobjedu. Ne sviđa mi se baš što je Cesaro opet krenuo gubiti često, ali barem je ovdje ozljeda bila neki razlog porazu.

 

Miz TV feat. Dolph Ziggler & Lana

Miz je najprije pozvao Summer Rae jer misli da je ona prava žrtva ovoga svega iako nije bila najavljena ovdje. Ima šljivu blizu oka. Summer je rekla kako ju je Dolph pozvao u ponedjeljak i kad je ona ušla, on ju je poljubio ondje. Ziggler i Lana su je prekinuli. Ziggler je rekao kako to nije istina. Summer je onda pokazala video iz lipnja 2014. godine kada su se ona i Ziggler poljubili. Lani je bilo dosta i napala je Summer, a onda otišla. Summer je vikala za njom i nazvala je kujom. Summer Rae definitivno treba poraditi na glumi. Jako je neuvjerljiva bila kada je pričala. Ovo je bilo u redu…valjda, ali Rae definitivno treba poraditi na glumi jer bude neugodnih i groznih trenutaka.

 

Bo Dallas vs R-Truth – 1/2*

R-Truth se smijao Dallasu nakon što je prikazano ono što mu se dogodilo kada ga je Lesnar razbio prije dva tjedna. To je probudilo agresivnost u Dallasu koji je u kratkom periodu uspio pobijediti R-Trutha sa Twisting Suplex Neckbreakerom. Izgleda da mu je to novi finisher, dosada je imao Bulldog. Ovo izgleda deset puta bolje. Poslije meča, Dallas je dao Truthu još jedan Neckbreaker. Možda su odlučili napraviti nešto s Dallasom. Zanimljivo.

 

Charlotte vs Tamina – *1/2

U backstageu, Paige, Charlotte i Becky su imale konfrontaciju s Bellama. Nikki je izjavila kako će ona uskoro postati najdužom Divas prvakinjom, no onda je Charlotte rekla kako je zatražila od Authority da se njihov meč za titulu prebaci prije nego ona sruši rekord i to će se i dogoditi ako Authority odobri. To bi definitivno bilo super, zamislite da Charlotte dobije Nikki 2-3 dana prije nego Nikki prijeđe rekord. To bi bilo tako fantastično. Meč nije bio ništa posebno, prilično kratko i očekivana pobjeda za Charlotte. Ne sviđa mi se što su zanemarili Sashu Banks nakon SummerSlama. Definitivno zaslužuje bolje.

 

Kevin Owens je imao intervju u backstageu gdje je govorio o tome kako ga svi ljudi sude po njegovom izgledu. Owensa nije briga jer se to već dobija 15 godina te će se nastaviti, no on će ušutkati sve te ljude. Zatim je izrekao ‘Feed me more’ frazu koju Ryback koristi što znači da bi Owens trebao ići na IC titulu! Spomenuo sam to u pregledu Rawa i drago mi je da je tako. Owens definitivno zaslužuje titulu i nadam se da će je osvojiti.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs New Day – ***

Vrlo zabavan Main Event, puno dobre akcije i lijepih poteza. Xavier Woods je bio izvrstan pokraj ringa sa svojim sviranjem trombona. Jako zabavna i brza završnica ispunjena dominacijom Reignsa i Ambrosea. Nakon što je Reigns udario Superman Punch Kingstonu, Woods su upleo u meč i izazvao diskvalifikaciju. Ipak, Reigns i Ambrose su nakon meča uspjeli razbiti svu trojicu. Reigns i Ambrose su zatim izazvali Wyatt obitelj na borbu, no Wyatt je rekao da će to ostaviti za Night of Champions. Izgleda da ćemo imati Handicap meč na PPVu. No, mislim da će se netko u međuvremenu pridružiti Shieldu i da ćemo imati 6-Man Tag. Dobar segment poslije meča.

 

Vrlo zabavan SmackDown. Saznali smo dosta toga i neke priče su dobile svoj nastavak što mi se sviđa. Definitivno bolji show od Rawa. 7.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Pokret ‘Zaštitite stolove!’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*