SmackDown pregled – Pobjednik bira stipulaciju

SmackDown je ovaj tjedan u Londonu još jednom odradio bolju epizodu nego Raw. Par jako zanimljivih mečeva, ali najvažnije, sve što se dogodilo bilo je fokusirano isključivo na Money in the Bank. I to je ono što mi se svidjelo. Nije bilo nikakvog dosadnog fillera. A Raw je toga imao dosta.

Jedan od najzadovoljavajućih mečeva između Nakamure i Stylesa dogodio se upravo sinoć na SmackDownu. Jako dobar meč koji napokon svojim završetkom nije ostavio gorak okus u ustima. Malo su promijenili i strukturu meča, bilo je dosta odličnih spotova i stiff udaraca, pogotovo od Nakamura koji je u tom području napokon malo otvrdnuo. Nije bio odličan meč, ali mislim da ovdje to možda nismo ni mogli tražiti. Zato se nadam da će na Money in the Banku razvaliti jer to im je zadnja, ali stvarna zadnja prava prilika. Završetak ovoga meča bio je prilično dobar, Nakamura je lažirao udarac u međunožje i onda iskoristio Stylesovu nepažnju te uzeo pobjedu. Stvarno mi se dopao taj završetak, bolji nego svi ostali zajedno jer pristaje Nakamurinom karakteru u ovome trenutku. Ja ću biti dobar pa ću im dati na Money in the Banku još jednu priliku, ali ne ulazim u meču previše optimističan i s visokim očekivanjima.

Užasno mi se svidio početni segmentom s Cassom i Bryanom. Neki će reći kako je Cass ovdje bio pomalo naporan i neugodan za slušati, ali meni je to bilo u skladu s njegovim ponašanjem tijekom cijelog ovoga rivalstva. Ali ono što me najviše iznenadilo je to da je Bryan i ovdje izvukao deblji kraj i osramotio Cassa još jednim napadom. No, meni se to dopalo. Izgledalo je fantastično, Bryan je prodao agresivnost i ljutnju doista sjajno, a trenutak kada je Cass još jednom tapkao je bio odličan, ovdje su stvarno dali Bryanu novu dimenziju. Volio bih da je ovo kraj rivalstva između njih dvojice, ali bojim se da nije.

Carmella je u svom Mellabrationu još jednom pokazala kako može nositi segment, u tom području je doista sjajna. Šteta što nije ni upola toliko dobra u ringu, pa da bude kompletna i kvalitetnija prvakinja. Možda će neki pronaći ovu odluku da Asuka ide na titulu čudnom, ali meni je to malo nepredvidljivo i zato mi se dopada. Ne znam doista tko bi mogao izvući titulu ovdje. Nekako mislim da Asuka neće ovdje pretrpjeti poraz, a s druge strane, mislim da neće izaći kao prvakinja s PPV-a. Tako da je moguće da vidimo i unovčenje osvajačice kovčega već iste večeri, što bi moglo biti zanimljivo. U svakom slučaju, mislim da je ovo solidna odluka.

Bar i New Day očekivano su imali zabavan meč ispunjen kvalitetnim akcijom, uključenom publike i zabavnim timskim potezima. Ova dva tima imaju očiglednu kemiju i volio bih vidjeti njihov meč na PPV-u. New Day je ovdje pobijedio i sada će imati svog predstavnika u MITB meču. S obzirom da su glasine takve, mislim da bi Big E mogao ići, a on izgleda i kao logičan odabir pošto je fizički najmoćniji u cijelom timu. Izgleda da će ga malo isturiti naprijed i dati mu mini-push što bi moglo biti zanimljivo. Svakako vrijedi pričekati i vidjeti što će s njim.

Almas je imao zanimljiv debi. Bilo je očekivano da će dobiti nekog lakog protivnika kao što je bio ovaj. Ispucao je svoje glavne poteze, pobijedio, a nakon meča je Zelina imala kratki solidan promo i to je bilo to. Dovoljno za prvi puta, publika je dobila otprilike viziju što otprilike mogu očekivati od njega i kako ga percipirati. A više će se naravno otkriti u idućim tjednima, ne treba žuriti.

Žene su imale solidan meč u kojem mi se svidjela priča oko toga kako je nastao. Deville i Rose su mislile da će imati Handicap meč protiv Becky, ali ih je Paige zapravo stavila u međusobni sukob time podižući tenzije između njih dvije. Jako dobro pričaju tu priče između Paige i njih dvije, Paige je sada postala hladna i ne osjeća nikakvu emocionalnu povezanost prema njima. Meč je bio solidan, a Becky je napokon uzela pobjedu. Odlično za nju. Još sada kada bi uzela i kofer, bilo bi sjajno. Cura zaslužuje mnogo više jer je zapravo talentirana i ima publiku iza sebe.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Pobjednik bira stipulaciju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*