SmackDown pregled – Party bez trunke zabave

Seth Rollins otvara ovotjedni SmackDown. Rollins je govorio o tome kako će napraviti povijest na Night of Championsu kada bude branio obje titule u različitim mečevima te će pobijediti i Cenu i Stinga. No, za ovaj SmackDown, on će se upariti sa Sheamusom protiv Reignsa i Ambrosea. Rollins je krenuo govoriti o Sheamusu i kako je on njegov neprijatelj, no onda ga je Sheamus prekinuo. Sheamus poručuje Rollinsu da ga ne smatra neprijateljem i da neće predvidjeti kada Sheamus bude unovčio kovčeg. Rollins je krenuo provocirati Sheamusa, no Sheamus mu je poslao jasnu poruku da može je unovčiti bilo kada, a kada je unovči, postat će WWE prvak. Ništa posebno, ali u redu. Promo Rollinsa je bio pomalo dosadan jer smo ovo što je rekao čuli već 5 puta, no Sheamus je imao solidan promo pa je konfrontacija njih dvojice bila u redu. Main Event izgleda solidno.

 

Becky Lynch & Paige vs Sasha Banks & Naomi – **

Solidan Tag Team meč, ali ništa što nismo vidjeli dosada od ove četiri. Interakcije Sashe i Becky na početku meču su bile možda najbolji dijelovi meča. Paige lupa dobra koljena, trenutno mi je samo to dobro kod nje, inače mi nije nešto u zadnjih nekoliko mjeseci. Paige je išla po Suplex, no Naomi je to kontrirala u Small Package za pobjedu. Ovo nije ništa previše značilo jer niti jedna cura od ovih nema meč na PPVu, stoga nije bilo toliko bitno tko je pobjednik.

 

Cosmic Wasteland je imao kratak backstage promo o njihovo Six Man tag meču protiv Nevillea i Lucha Dragonsa na Night of Championsu. Sviđa mi se uparivanje Stardusta i Ascensiona i s donekle solidnom bookingom, mogli bi postati dobar tim. Ali to se naravno neće dogoditi.

 

Kofi Kingston vs Devon Dudley – NR

Prije meča, New Day je imao promo o tome kako Dudleyzi pokazuju nepoštovanje prema majci prirodi te su zbog toga odlučili napraviti peticiju da spase stolove. Kao što rekoh već mnogo puta, New Day nastavlja biti pre zabavan kao što je i ovdje bio slučaj. U vrlo kratkom meču Kofi je ostvario pobjedu s Roll Upom nakon što je Woods omeo Devona. New Day je uzeo jedan stol ispod ringa i odnio ga sa sobom kako ga Dudleyzi ne bi razbili. Solidno sve zajedno, u redu hype za PPV.

 

Cesaro vs Big Show – **1/4

Cesaro je tako zakon da može učiniti petominutni meč Big Showa jako zabavnim. To sve govori. Dobra, iako ne brza akcija tokom cijelog meča, puno odličnih kontri Cesara, pogotovo ona iz Chopa u Armbreaker. Rad Big Show na nozi Cesara je bio čak i solidan mogu reći. Ali kraj? Big Show pobijedio Cesara čisto? Koja je ovo godina pa da je Big Show tako relevantan? Glupo- Big Showu ova pobjeda nije trebala, dok bi Cesaru dobro došla. Opet je Cesaro postao popularan, ali opet će ga pokopati i vratiti na staro mjesto ako ovako nastave.

 

Kevin Owens vs Dolph Ziggler – **1/4

Solidan meč ove dvojice. Owensov heel work tijekom mečeva nastavlja biti super. Solidna akcija tokom meča, svidjela mi se agresivnost Owensa pri kraju meča. Owens je išao po Apron Powerbomb, no Ryback je napao Owensa prije nego što je uradio taj potez i izazvao diskvalifikaciju. Owens je ipak uspio pobjeći Rybacku. Solidan hype za Owens/Ryback meč na Night of Championsu.

 

Prikazan je backstage segment slavlja Nikki Belle povodom velikog događaja koji se dogodio u utorak točno u ponoć kada je postala najduža Divas prvakinja u povijesti WWEa. Nikki Bella je ovdje bila tako loša da to nije moguće opisati riječima. Grozno je bilo. Možda bi u redu ovo sve ispalo da Nikki, pa čak i Brie i Foxica nisu bile loše. Charlotte je bila u redu. Jedva čekam da uzme titulu Nikki i da ova više otpili od titule i svega. Bitno da su plastične grudi ovdje bile u prvom planu, a za hrvanje koga briga, naravno.

 

Sheamus & Seth Rollins vs Dean Ambrose & Roman Reigns – **1/2

Tipičan zabavan Tag Team Main Event SmackDowna. Zabavna akcija u završnici kao i uobičajeno. Također, zanimljivo bookiran meč. Svidjele su mi se interakcije i nesuglasice između Sheamusa i Rollinsa. To ih je na kraju koštalo meča te je Ambrose s Dirty Deeds ostvario pobjedu za svojim tim. Sviđa mi se rezultat. Dobro je što su Reigns i Ambrose ostvarili pobjedu ovdje, dok s druge strane Rollins i Sheamus nisu oštećeni porazom, ponajviše Rollins. Poslije meča, prikazan je odličan promo video Wyatt obitelji, točnije Brauna Strowmana kao poruka Ambroseu i Reignsu. Lijep završetak showa.

 

Ovo je bio solidan show s nekoliko u redu mečeva, ali ništa posebno se nije dogodilo. 5.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Party bez trunke zabave"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*