SmackDown pregled – Pakao za Rollinsa i društvo

Seth Rollins otvara ovotjedni SmackDown. Rollins nije čekao ni sekunde nego je pozvao Kanea da dođe u ring. Corporate Kane se zatim pojavio i to na štakama zbog onoga što mu se dogodilo na Rawu. Kane je izjavio da mu je Rollins ponovno uništio želju za svojim poslom nakon što mu je ozlijedio gležanj, no Rollins je onda rekao kako Kane treba pomoć psihijatra zato što se pretvara da nije Demon. Kane je to naravno zanijekao i zatim stavio Rollinsa u meč. Rollins će se upariti s New Dayom protiv Dudley Boyza i Demon Kanea. Rollins je zatim zatražio da Corporate Kane bude pokraj ringa i Kane je na to pristao. Zanimljiv segment, dobra konfrontacija. Još jednom, jako mi se sviđa ovo s Kaneom i njegova dva lica. Rollins je također super u ovome, a Kane je dokazao da može odlično mijenjati svoju osobnost i ponašanje u kratkom roku.

 

Team B.A.D. vs Team Bella – **1/4

Banks i Naomi su prije meča imali promo kako nikoga nije briga tko je započeo Divas revoluciju jer će se svi sjećati na kraju kako je Team B.A.D. završio tu revoluciju. Meč je bio prilično solidan, bolje nego prosječni ovakav Divas tag meč ovih dana. Akcija u sredini je bila pomalo dosadna, no nadoknadili su to sa zanimljivom završnicom gdje je Banks ostvarila pobjedu za svoj tim s Banks Statementom nad Nikki Bellom. Hvala Bogu pa su dali Banksici jednu pobjedu, potpuno su je zapostavili na glavnom rosteru. To se treba srediti, ona zaslužuje puno bolje.

 

New Day i Seth Rollins su imali konfrontaciju u backstageu gdje je New Day pokušao dati neke savjete Rollinsu kako da se riješi ove situacije s Kaneom. Rollins isprva nije tolerirao ovakvo ponašanje New Daya, no onda se i on malo zabavio s njima. Zabavan segment, kao i sve što uključuje New Day ovih dana.

 

S druge strane backstagea, Becky i Charlotte su imale intervju kojeg je prekinula Paige. Njih dvije su dale Paige ultimatum da odluči je li s njima ili ne. Paige je zatim naišla na Natalyu koja je rekla ako se ono s Rawa još jednom ponovi, da će Paige požaliti dan kada ju je upoznala. Ovo postaje sve zanimljivije. Dobro je ovo zasada i bit će još bolje ako budu držali Belle od ovoga.

 

Kevin Owens (c) vs Ryback (Intercontinental Championship) – **3/4

Ovo je bio još jedan dobar meč ove dvojice pomalo pokvaren završetkom koji i nije bio tako dobar po meni. Ryback je pobijedio odbrojavanjem jer Owens nije htio ući u ring te je Owens time zadržao titulu. U redu je to s jedne strane jer je Owens negativac pa je pametan jer zna da se titula ne može izgubiti odbrojavanjem, ali opet, imali smo milijun takvih prvaka već, a ja bih volio vidjeti nešto drugo s Owensom. Volio bih ga vidjeti kao nezaustavljivog prvaka koji uništava sve pred sobom. Nadam se da neće nastaviti ovim putem i da će ipak napraviti Owensa dominantnim prvakom.

 

Neville & Lucha Dragons vs Stardust & The Ascension – **1/4

Ovo je još jedan revanš ova dva tima. Meč je bio kratak, no standardno zabavan i što je najvažnije, Sin Cara nije napravio niti jednu pogrešku i to je odlično. Kalisto je ostvario pobjedu za svoj tim sa Salida del Sol. Izgleda da ipak ništa od Cosmic Wastelanda. Ništa neočekivano. Očekivao sam možda ulazak Barretta ovdje nakon onoga što smo vidjeli na Rawu, ali to se nije dogodilo. Nevilleu treba nešto bolje dati od ovoga, isto vrijedi i za Kalista.

 

Wyatt obitelj je došla u ring i Bray je govorio o onome što se dogodilo na Rawu između njega i Reignsa. Reigns ga je ubrzo prekinuo te ušao u ring. Reigns i Wyatt su se jedno vrijeme gledali, Wyatt je zatim pokušao nešto reći, no Reigns mu je uzeo mikrofon. Reigns je zatim rekao četiri riječi, ‘Hell in a Cell’ te otišao u backstageu. Bray je govorio za Reignsom no ovaj ga nije doživljavao. Ovo je bilo odlično. Jedan od rijetkih slučajeva gdje su malo pričali, a puno rekli što je puno bolje od onoga da puno pričaju a ništa zapravo ne kažu. Izgleda da ćemo imati HIAC meč ove dvojice što bi moglo biti odlično. Ovo je bilo super, uglavnom.

 

New Day & Seth Rollins vs Dudley Boyz & Demon Kane – *1/2

Corporate Kane je sjedio pokraj ringa. Pjesma Demona Kanea je krenula, no on nije izašao. Svi su gledali u Corporate Kanea koji se ponašao da ništa ne zna. Ovaj meč se pretvorio u Handicap meč. Ovo je bio više kao nekakav segment nego meč, tako da sami meč nije bio ništa posebno, ali segment je odrađen jako dobro. Odmah na početku meča, Rollins je slučajno udario Suicide Dive Kaneu. Corporate Kane je otišao u backstage, ali sa smijehom na licu i Rollins je odmah znao što slijedi. Demon Kane je zatim izašao i napao Rollinsa, no ovaj je uspio pobjeći. Dudleyzi su uspjeli ostvariti pobjedu s Dudley Death Dropom. Poslije meča, Bubba je pokušao uspostaviti komunikaciju s Kaneom, no ovaj je dao Chokeslamove svima u ring te Tombstone Woodsu za kraj pa je zatim uzeo WWE titulu i podigao je dok je Rollins se pojavio na stageu i bjesnio. Jako dobro odrađeno sve zajedno, sviđa mi se ovo što rade s Kaneom.

 

Ovo je bio prilično dobar SmackDown. Glavna priča je opet bila ona s Kaneom i Rollinsom što je dobro odrađeno.Uz to, imali smo nekoliko solidnih mečeva kao i uvijek. 6.75/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Pakao za Rollinsa i društvo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*