SmackDown pregled – Obitelj protiv obitelji na SummerSlamu

SmackDown započinje s istim počasnim videom za Roddy Pipera kao što smo vidjeli i na Raw-u. To je dobro. Cijeli tjedan je posvećen njemu, od Rawa do NXTa i sada do SmackDowna.

 

Roman Reigns otvara ovotjedni SmackDown. Prikazano je kako će se Reigns boriti protiv Ruseva u Main Eventu. Reigns je imao dobar promo o situaciji s Wyattom. Rekao je o tome kako je Wyatt odlučio obnoviti obitelj, no onda je Reigns rekao kako i on ima obitelj. Stoga je izazvao Wyatta i Harpera na meč protiv njega i Ambrosea na SummerSlamu. Rusev je zatim izašao na stage i segment je postao deset puta zabavniji. Rusev je tako dobar u zadnje vrijeme na mikrofonu Rusev je predložio Reignsu da izađe iz ringa jer i on mora pričati o svojim stvarima. Reigns je zatim ismijavao njega i Summer i onda pozvao Ruseva u ring na borbu, no Rusev nije došao. Vrlo dobar segment. Jako mi se svidjela konfrontacija ove dvojice. Rusev je bio odličan. Što se tiče situacije s Reignsom, sviđa mi se način na koji je izazvao Wyatt obitelj na Tag Team meč. Dobro je što su ubacili Ambrosea i Harpera u miks, bolje nego da gledamo još jedan Reigns/Wyatt meč. Taj meč bi trebao biti jako zabavan. Ovaj segment je služio i da se malo izgradi večerašnji Main Event Ruseva i Reignsa.

 

New Day vs Prime Time Players & Mark Henry – **1/2

Očekivano zabavan meč, kao i uobičajeno. Xavier Woods je stvarno odlično kada neprestano viče tokom meča. Zaista je jedan od boljih govornika u WWEu i zna kontrolirati publikom. Zabavna akcija u završnim minutama i Mark Henry ostvaruje pobjedu za svoj tim. Solidno sve zajedno. Poslije meča, New Day je imao izvrstan intervju. Ovo morate pogledati. Njih trojica su najsmješniji likovi u WWEu. Rekli da će ubrzo osvojiti Tag Team titule i onda su pjevali ‘Eeeej, we want some New Day!’ Izvanredno. Njih trojica su odlični.

 

Charlotte vs Naomi – NR

Prije meča, prikazan je promo video o Charlotte. Paige nije bila ovdje jer je bila na Tough Enoughu dok se SmackDown snimao. Charlotte i Naomi su imali kratak meč i Charlotte je uzela Naomi u Figure Four Leg Lock, no onda se Sasha Banks umiješala i izazvala diskvalifikaciju. Becky Lynch je utrčala u ring i Team B.A.D. su pobjegli. Sudac je zatim dobio obavijest da će ovo biti Tag Team meč. Solidno obavljen segment.

 

Charlotte & Becky Lynch vs Naomi & Sasha Banks – **1/2

Ovo se prilično odužilo. Ali bilo je solidno ipak. Na razini svakog Tag Team meča koje su cure imale u zadnjih par tjedana. Naomi je ostvarila pobjedu za svoj tim tako što je kontrirala Charlottin Small Package u svoj. Malo sam iznenađen što je Charlotte pretrpjela pin ovdje. Ovo je također prvi puta da je jedna od NXT cura pinnana otkako su napravile svoj debi. Ne sviđa mi se baš što je Naomi ostvarila tu pobjedu, bolje bi bilo da je Sasha Banks napravila pin.

 

Stardust vs Zack Ryder – *1/2

Bilo je zabavno, ali vrlo kratko. Ryder može biti zahvalan WWEu što se pojavio i na Rawu i na SmackDownu u istom tjednu. Očekivana laka pobjeda za Stardusta. Poslije meča, Stardust nas je podsjetio kako će Stephen Amell biti na Rawu u ponedjeljak. Stardust mu je poručio da ga ne iznevjeri nego da bude njegov heroj.

 

Ako se Ryback bude vratio do SummerSlama, na PPVu ćemo imati Triple Threat meč između njega, Big Showa i Miza za Intercontinental titulu. Taj se meč trebao održati još na Battlegroundu, no Ryback nije bio u stanju braniti titulu. Big Show je imao solidan promo o tome kako će osvojiti Intercontinental titulu. IC titula ove godine baš nema sreće. Prvo se Daniel Bryan ozlijedio kad ju je osvojio na WrestleManiji, a sada i Ryback.

 

Roman Reigns vs Rusev – ***

Dobar meč je bio. Prilično sporo na početku s dominacijom Ruseva, no onda su ubrzali na kraju i ispucali svoje poteze s nekoliko kul kontri. Pri kraju meča, Lana je došla do Summer Rae koja je bila kod ringa i onda joj dala šamar. To je Ruseva naživciralo i Reigns je ostvario pobjedu sa Spearom. Reigns je sada treći hrvač nakon Cene i Cesara koji je pobijedio Ruseva. Poslije meča, Bray Wyatt se pojavio na ekranu i prihvatio Reignsov izazov s početka showa. To je dobro. Vjerujem kako će taj meč biti jako dobar. To je skoro kao Wyatts/Shield samo bez Rollinsa i Rowana.

 

Ništa posebno SmackDown ovaj tjedan. Nijedna stvar nije bila loša, ali isto tako nijedna stvar nije bila previše dobra. Početni segment je bio zabavan kao i Main Event Reignsa i Ruseva. Saznali smo kako ćemo na SummerSlamu imati Tag Team meč Wyatt obitelji protiv Reignsa i Ambrosea. To je otprilike to ovdje. 5.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Obitelj protiv obitelji na SummerSlamu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*