SmackDown pregled – Obitelj protiv Lige nacija

Roman Reigns vs Alberto Del Rio – **3/4

Ovaj tjedan ipak SmackDown započinjemo mečom, što je dobro. Nakon nešto više od 10 minuta solidne borbe, meč je završio bez pobjednika, nakon što su se Reignsove, odnosno Del Riove kolege, Obitelj i Liga nacija, koji su bili pokraj ringa tijekom meča, umiješali i izazvali diskvalifikaciju. Imali smo jedan kratak brawl gdje je Obitelj uspjela otjerati Ligu nacija u bijeg. Ovo je bilo solidno odrađeno. Kraj je bio dobar jer nijednom ne treba poraz, tako da je ovo bilo ispravno. Ova dva tima će se suočiti u Tag Team meču malo kasnije. Solidan početak SmackDowna.

 

Tyler Breeze vs Dolph Ziggler – **

Meč nije trajao nešto predugo, ali je bio solidan za dobiveno vrijeme i tempo je bio prilično brz. Ziggler je ostvario pobjedu sa Superkickom i tako poveo 2-1 u seriji njihovih mečeva. Mislim, Superkick. To je veoma često korišten potez u današnjem wrestlingu i to ne bi trebao biti ničiji finisher. Ne razumijem zašto su se odlučili za ovakav završetak meča, Breeze je potpuno uništen ovim porazom i izgubio je ono malo momentuma što je imao prije ovoga meča. Razočaran sam što WWE radi s njime, nakon što su propustili priliku s Nevilleom, uništavaju i Breezea.

 

Lucha Dragons vs New Day – **3/4

New Day je prije meča imao promo. Spomenuli su kako je LeBron James potpisao doživotni ugovor s Nikeom, no kako su oni prave zvijezde, a nikakvu nagradu nisu dobili za to. Još jedan dosta zabavan meč ovo je bio, no opet krivi odabir pobjednika. Ovaj poraz definitivno nije trebao New Dayu, samo dva dana prije PPVa. No, WWE voli to raditi, a ovaj show je primjer toga.

 

Potpisivanje ugovora Ambrosea i Owensa je na redu. Cole je predstavio Ambrosea, a Owensa, koji navodno nije mogao doći, zamijenio je njegov advokat. Taj advokat potpisao je ugovor za Owensa. Ambroseu se ovo naravno nije svidjelo, no kad je išao potpisati ugovor, iza leđa pojavio se Owens i njih dvojica su imali kratak brawl u kojem je Ambrose izvukao bolji kraj. Owens je pobjegao, a Ambrose potpisao ugovor i dao advokatu Dirty Deeds. Moram priznati kako sam očekivao bolje od ovoga, veselio sam se konfrontaciji Owensa i Ambrosea, a nisam dobio skoro ništa. Ostalo je puno neiskorištenog potencijala za ovu priču, stoga se nadam da će se nastaviti nakon TLCa.

 

Ryback vs The Ascension – NR

Meč je trajao nešto više od minutu i Ryback je ostvario pobjedu. Rusev je bio na komentatorskom mjestu. Barem jedna korisna pobjeda na ovome showu, ipak Ryback ima meč protiv Ruseva na TLCu, stoga mu ova pobjeda dobro dolazi. Nakon meča, Ryback i Rusev su se gledali, a onda otišli.

 

Becky Lynch vs Paige – *3/4

Ovo bi bio bolji meč da su dobili više vremena, ali ovako ne može biti previše dobar. Bilo je par solidnih poteza, no to je to. Charlotte je došla do ringa tijekom meča, omela Paige i Becky Lynch je Disarmerom ostvarila pobjedu nad Paige. Koliko je ovo pametno da Paige gubi dva dana prije meča za titulu, ne znam, ali sigurno nije dobro. Drago mi je da je Becky Lynch ostvarila pobjedu, no Paige nije trebala pretrpjeti poraz ovdje. Loš booking.

 

The Familly vs The League of Nations – **3/4

Prilično dobar Tag Team meč je bio sa solidnom akcijom u završnim minutama. Nije pre dugo trajalo pa nismo imali previše dosadnih trenutaka u meču. Reigns je ostvario pobjedu sa Spearom na Rusevu. Ne znam baš niti da je ovo tako dobar završetak, Rusevu definitivno nije trebao poraz ovdje. Barrett je bez problema mogao pretrpjeti poraz ovdje, on je jedini koji nema meča na PPVu, Rusev ga ima protiv Rybacka. Reigns je očekivano uzeo pobjedu, tu nema primjedbi, samo je bitno da Sheamus nije pretrpio pin, to bi apsolutno bilo grozno. No, prilično jednostrana zavada, ovdje su trebali Ligi nacija dati pobjedu, mislim da ne bi bilo nimalo loše.

 

Imali smo solidne mečeve, ali je booking u određenim mečevima bio loš i snižuje ocjenu showa. Trebalo su malo opreznije bookirati zadnji show pred PPV. 5.5/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Obitelj protiv Lige nacija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*