SmackDown Pregled – Novi poraz prvaka

Novi SmackDown pregled.

Počnimo sa main eventom. AJ Styles i James Ellsworth su sinoć imali još jedan meč, ovog puta za WWE World titulu. Nakon prošlog tjedna, kada je James pobijedio Stylesa, ovog puta je imao šansu uzeti mu i titulu. Dean Ambrose bio je pored ringa cijelo vrijeme i navijao za Jamesa. Meč je bio zabavan ali također nije bio ništa posebno. Na kraju DQ za Stylesa i pobjeda Ellswortha, a onda i Dirty Deeds Stylesu.

Nakon main eventa, idemo vidjeti šta se desilo na samom početku showa. Randy Orton odradio je promo koji je prekinuo Wyatt. Nakon Wyatta, izlazi Luke Harper i njih dvojica imaju meč. Solidan meč. Wyatt je donio kovčeg i stavio ga pored ringa i obojica su onda napali Ortona. Kada ga je otvorio unutra je bio Kane. Ovo je bilo odlično odrađeno. Kane i Orton su na kraju ostali zadnji u ringu jer su ovi pobjegli. Ne znam zašto ali me ovo podsjeća na Wyatt/Reigns feud. Ozbiljno, Harper se vratio i pomogao Wyattu dobiti Reignsa prije godinu dana a sada je to isto uradio, samo što je ovog puta Ortona koštao meča. Dean Ambrose se umiješao u taj feud i spašavao Reignsa, a u ovom Kane čini isto. Slučajnost?

Curt Hawkins se pojavio i trebao imati meč sa Apollo Crewsom ali je previše pričao pa ga ovaj napao te je odlučio otići i ne imati meč.

Što se tiče ostalih mečeva imamo još jedan u nizu između Corbina i Swaggera koji je Corbin naravno dobio. Zatim imamo Miz i Spirit Squad, koji su pobijedili IC prvak Zigglera i SD Tag Team prvake Slatera i Rhynho. Imamo revanš Naomi i Alexe Bliss koji je Alexa Bliss naravno dobila. Malo momentuma za nju nikom ne škodi.

Be the first to comment on "SmackDown Pregled – Novi poraz prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*