SmackDown pregled – Novi dan, nova godina

New Day je otvorio posljednji SmackDown godine i ujedno posljednji SmackDown na SyFy. Rekli su kako oni ne trebaju novogodišnje rezolucije jer su oni savršeni, ali zato su pripremili neko rezolucije za gledatelje jer oni trebaju promjene u životu. Lucha Dragonsi su zatim izašli van i Sin Cara, s iščašenim ramenom je izazvao cijeli New Day na Tag Team meč! Ovi su se naravno na to nasmijali, onda su D-Von i Bubba, zajedno sa stolom na kojem piše ‘Happy New Year’ izašli van kao pomoćnici Kalistu u Six Man Tag meču. Ovo je bio solidan segment jer je New Day uvijek zabavan za slušati. Meč je solidno postavljen, sviđa mi se.

 

Dudley Boyz & Kalisto vs New Day – **3/4

Bio je zabavan meč, kao i očekivano. Sin Cara nije sudjelovao u meču nego je bio kraj ringa. Nema još ništa o njegovoj ozljedi i povratku u ring, ali zasada mu još nije dopušteno iako ozljeda navodno nije ozbiljna. No, bolje pričekati nego da kasnije izgubi mjesece. Kalisto je ostvario pobjedu za svoju tim sa Salida del Solom. New Day sve češće gubi ove non-title mečeve, na to bi se trebalo pripaziti. Veoma dobro su ih bookirali do sada, bilo bi šteta da popuste s time. Nakon meča, Bubba je bacio Woodsa kroz stol s Powerbombom. Izgleda da bi Dudleyzi mogli ponovno u lov na titule. Iako smo to već vidjeli, oni su jedini tim uz Lucha Dragonse koji je donekle relevantan izazvati New Day za titule, tako da je to ok. Volio bih vidjeti Triple Threat između ova tri tima kad Sin Cara ozdravi.

 

Tyler Breeze vs Goldust – *1/4

Ovo je moglo biti i bolje, ali nisu dobili ni previše vremena, tako da meč niti nije mogao biti dobar. Šteta, mislim da bi njih dvojica mogli proizvesti barem solidan meč. Tyler Breeze je pobijedio Roll Upom pridržavajući se nogama za užad. Napokon pobjeda za Tylera, no tako su ga upropastili u zadnjih mjesec dana da mu ovo ne znači puno. Nakon meča, Breeze i Summer su obavijestili gledatelje kako će se njih dvoje razdvojiti jer je tako najbolje. Ako je ovo znak da će Breeze napokon dobiti neku značajniju ulogu na glavnom rosteru, ja sam za. Ali ako ovo ništa ne znači, onda mi je tako svejedno.

 

Luke Harper & Braun Strowman vs The Usos – **

Bray Wyatt se nije pojavio nego su se samo pojavila trojica njegovih sljedbenika. Meč je bio zabavan, iako kratak i žao mi je što nisu dobili još koju minutu. Akcija je bila dobra tijekom cijelog meča. Strowman je ostvario pobjedu za svoj tim sa svojim zahvatom iako se činilo kako Usosi drže meč pod kontrolom. Solidna pobjeda za Wyattse, nadam se da će ih solidno bookirati do Royal Rumblea kako bi je predstavili kao potencijalnu prijetnju u meču.

 

John Cena će se pojaviti idući tjedan kada SmackDown bude na USA Networku! Sada svi moramo biti sretni zbog toga jer je vođa Cenationa ponovno s nama na SmackDownu!

 

Dolph Ziggler vs Bo Dallas – **

Bo Dallas je backstageom govorio o novogodišnjom reBOlucijama, no naišao je na Zigglera koji ga je informirao da imaju meč. Taj meč je bio solidan, iako nisu dobili pretjerano puno vremena. Bo Dallas je sposoban napraviti solidan meč kada dobije priliku samo WWE u njemu ne vidi ništa više od jobbera. Ziggler je ostvario pobjedu sa Superkickom. Izgleda da to postaje Zigglerov sekundarni finisher.

 

Brie Bella & Alicia Fox vs Tamina & Naomi – 1/4*

Veoma kratak meč koji nije bio previše dobar. Nije bilo Sashe Banks, nadam se da u pitanju nije nikakva ozljeda ili nešto slično. Brie je ostvarila pobjedu za svojim tim s Facebusterom. Ne zanimaju me ovakvi mečevi, sve što želim vidjeti u Divas diviziji trenutno je nastavak Charlotte/Becky priče, to je najzanimljivije što su dosad napravili u Divas revoluciji na glavnom rosteru.

 

Roman Reigns & Dean Ambrose vs Kevin Owens & Sheamus – ***

Jako zabavan Main Event kao što sam očekivao. Akcija je bila solidna i svidjele su mi se interakcije između Ambrosea i Owensa. Njihovo rivalstvo se napokon zahuktava i nadam se da će ga nastaviti dobro bookirati. Meč je završio diskvalifikacijom kada je Owens Reignsovo međunožje nabio u stup. Poslije meča je nastao brawl i Owens je opet pokušao napraviti Powerbomb Ambrose kroz stol, ali je on to izbjegao te su Reigns i Ambrose na kraju izvukli deblji kraj i pozirali s titulama za kraj SmackDowna. Zanima me ovaj meč između Reignsa i Sheamusa na Rawu. Moglo bi biti dobro.

 

Solidan SmackDown za završiti godinu. Bilo je par solidnih mečeva. 6/10 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Novi dan, nova godina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*