SmackDown pregled – Noć vještica

Bray Wyatt je otvorio SmackDown s govorom u mračnoj prostoriji. Wyatt je rekao kako posjeduje duše Undertakera i Kanea, a zatim je ostatak Wyatt obitelji izazvao bilo koja tri wrestlera na meč. Wyatt je u sebe imao Kaneovu masku i Undertakerov šešir. Zanimljivo, mislim kako će ovo postati super od Survivor Seriesa.

 

Roman Reigns vs Kevin Owens – **3/4

Roman Reigns je došao u ring i rekao kako je njegov cilj osvojiti WWE World Heavyweight titulu i jedini čovjek koji mu priječi put do toga je Seth Rollins. Owens je prekinuo Reignsa. On je rekao kako se Reignsu posrećilo u ponedjeljak i kako je on trebao pobijediti u tome meču i biti prvim izazivačem za WWE titulu. Reigns je zatim izazvao Owensa na meč i on je to prihvatio. Ovo je bilo dobro. Zabavan meč s nekoliko hard-hitting udaraca i dobrim potezima. Još jedan dobar Reignsov meč ovaj tjedan. Reigns pobjeđuje odbrojavanjem nakon što je Owens primio Superman Punch i otišao kroz publiku. Izgleda da je ovo najbolji mogući rezultat meča jer poraz niti jednom niti drugom ne treba, stoga je ovo u redu.

 

Dean Ambrose je imao intervju u backstageu. Rekao je kako će on prihvatiti izazov Wyatt obitelji i nije ga briga hoće li on biti sam ili će mu se netko pridružiti. Ambrose je otišao, a iza Renee se pojavio duh. Taj duh je bio Boo Dallas. Dallas je rekao kako će plašiti ljude. Zanimljivo.

 

Dudley Boyz vs Lucha Dragons vs The Ascension vs Sheamus & King Barrett – **1/2

Izgleda da su Sheamus i Barrett zajedno u timu za stalno. Pa, s obzirom da nisu s njima ništa pametno napravili u zadnjih nekoliko mjeseci, možda ih je i bilo najbolje staviti u tim. New Day je opet bio bez Woodsa. Big E i Kofi su imali rogove na glavama. Oni su tijekom meča bili na komentatorskom mjestu i bili su izvrsni. Meč je očekivano bio zabavan. Nije predugo trajalo i onaj dosadni dio se nije odužio. Završnica je bila jako zabavna i moram pohvaliti Sin Caru što nije napravio niti jedan vidljivi botch u ovome meču nego su mu potezi izgledali prilično dobro. Lucha Dragonsi su ostvarili pobjedu nakon što je Kalisto ostvario Pin nad Viktorom nakon Salida del Sola. To vjerojatno znači da će oni postati sljedeći izazivači za Tag Team titule što je dobro.

 

Dean Ambrose je naišao na Cesara u backstageu. Cesaro je rekao kako će biti Ambroseov partner u meču protiv Wyatt obitelji. Nakon što je Ambrose otišao, Boo Dallas se pojavio i pokušao uplašiti Cesara, no ovaj se nije zastrašio. Divno.

 

Dolph Ziggler vs The Miz (Trick or Treat Street Fight) – *3/4

Ovo je zanimljiva stipulacija koja je prigodna ovoj epizodi. Sjećam se da su prošle godine Ambrose i Cesaro bili u ovakvom meču i bio je dobar. Ovaj nije bio toliko dobar jer je bio kratak i temeljio se na smiješnim potezima i trenucima. To nije bilo neočekivano s obzirom da imamo Miza u meču. Miz je radio na Zigglerovoj nozi, no Ziggler je sa Small Package uzeo pobjedu. Poslije meča, Tyler Breeze se pojavio i dodatno poradio na Zigglerovoj nozi, ali su suci uspjeli doći i rastaviti ga. Solidan segment poslije meča. Ovo zasada nije loše s Breezeom i Zigglerom.

 

Natalya vs Paige – NR

Dosta kratak meč. Natalya je imala kontrolu nad mečom, no onda je Team B.A.D. na čelu sa Sashom Banks izašao van. Banks je rekla kako Natalya želi privući pažnju, a sada će je i dobiti. To je omelo Natalyu i Paige je ostvarila pobjedu. Nakon meča, njih tri su dodatno pretukle Natalyu i Sasha je završila priču sa Banks Statementom. Sretan sam što su napokon odlučili dati nešto Sashi. Definitivno je zapostavljena na glavnom rosteru u ovih zadnjih mjesec i nešto, stoga se nadam da napokon imaju nešto za nju. Ovime će vjerojatno uslijediti Divas Elimination meč na Survivor Seriesu što je u redu.

 

Ambrose i Ryback su se našli u backstageu i Ryback se ponudio kao treći Ambroseov partner za meč protiv Wyatt obitelji. Čini se zanimljivo meč, moglo bi biti dobro.

 

Alberto Del Rio vs R-Truth – NR

Zeb Colter je prije meča najavio kako ova US titula neće više predstavljati samo Sjedinjene Američke Države, nego i Meksiko zbog toga što on i Del Rio žele stvoriti novu zajednicu, a to je MexAmerica. Del Rio je zatim promijenio ime titule u MexAmerican titulu. Meč je bio kratak i svidjela mi se agresivnost Del Ria. On je na kraju ostvario laku pobjedu s Double Foot Stompom. Sviđa mi se što je ovo novi Del Riov finisher, izgleda dobro i uvjerljiviji je od običnog Kicka u glavu. Što se tiče MexAmerice, nisam baš oduševljen što su opet države u igri, svakom strancu dodijele nekakav gimmick domoljuba, a to nekad zna biti naporno. Osim ako neće zapravo promijeniti ime titule i čak izgled. To bi onda bilo dobro.

 

Boo Dallas je u backstageu uspio uplašiti Mark Henrya, no zauzvrat je dobio šakom u glavu. Toliko od zastrašivanja, Boo.

 

Dean Ambrose, Cesaro & Ryback vs The Wyatt Family – ***

Bray Wyatt je meč promatrao pokraj ringa u svojoj stolici. Meč je očekivano bio jako zabavan. Dobra akcija tokom meča, pogotovo u završnim minutama kada je Cesaro dobio Hot Tag. To je uvijek zabavno. Meč je završio pobjedom Wyatt obitelji. Dok je Strowman zapričavao suca, Bray Wyatt je udario Cesara i Harper je Discus Lariatom ostvario pobjedu. Drago mi je da je Wyatt obitelj ovdje uzela pobjedu. Jedino bih volio više da je Ryback ovdje pretrpio Pin. Ne znam zašto Cesaro gubi toliko u zadnje vrijeme. Ovaj puta nije ništa skrivio koliko znam, a postaje sve popularniji kod publike. Dean Ambrose će vjerojatno se pridužiti Kaneu i Undertakeru na Survivor Seriesu što je dobro. Dobar završetak SmackDowna.

 

Svidio mi se ovotjedni SmackDown. Imali smo nekoliko dobrih mečeva popraćeni solidnim razvojem priča. Uz to, ovo je bio nekakav specijal noći vještica, a svi znamo da takve epizode obično ne budu dobre, no uspjeli su to ovdje napraviti. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Noć vještica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*