SmackDown pregled – Noć revanša

Mala promjena na komentatorskom mjestu, Booker T je zamijenio Jimmya Usa jer će Jimmy imati meč na ovotjednom SmackDownu.

 

Wyatt obitelj je otvorila SmackDown. Wyatt je govorio o Reignsu i Ambroseu i njihovoj priči te je poslao upozorenje svima koji pokušaju pomoći Reignsu i Ambroseu u meču na Night of Championsu jer je ovo rat obitelji i Wyatt bi volio da ostane tako. Pokazali su zatim što su napravili Ortonu na Raw-u, a zatim su rekli kako Jimmya Usa očekuje isto ako pokuša se udružiti s Reignsom i Ambroseom. Ovo je bio jako dobar promo Wyatta za početak show. Ništa se drugo nije dogodilo, ali promo mu je stvarno bio dobar, imao je poantu i nije baljezgao u ring 5 minuta. Upozorenje svima je poslano, što me dovodi do zaključka da Reignsov i Ambroseov partner na Night of Championsu neće biti nitko s rostera, nego će netko napraviti povratak ili možda debi. Ja očekujem Rowana.

 

Cesaro vs The Miz – *3/4

Ovo je bio revanš s Raw-a između Cesara i Miza. Taj meč je završio duplim odbrojavanjem kada se Big Show upleo u meč. Veoma zabavan meč koji je trajao manje od 5 minuta, većinom zahvaljujući odličnom Cesaru. Izveo je nekoliko odličnih poteza i kontri, čovjek je jednostavno impresivan s bilo kim u ringu. Cesaro je dobio sa Sharpshooterom. Izgleda da koristi ovo u čast Tysonu Kiddu, što mi se sviđa. Nadam se da imaju nešto u planu sa Cesarom i da ga neće stavljati u ovakve mečeve.

 

Paige vs Sasha Banks – **

Ovo je još jedan revanš s Raw-a. Sasha Banks je ostvarila pobjedu ondje nakon što se Naomi uplela, pa Paige želi osvetu. Ostatak Team PCBa i Team B.A.D.a je poslan u svlačionicu od strane sudca nakon što su ušle u svađu prije meča. Meč je bio na razini onoga s Raw-a. Ništa posebno akcija sve do zadnjih nekoliko minuta kada je bilo solidno s par dobrih udaraca. Meč je završio bez pobjednika kada su njih dvije ušle u brawl i sudci su ih morali rastavljati. Ostatak timova je ponovno došao i jedva rastavio njih dvije. Dobro je što rade nešto s ostatkom cura dok su Charlotte i Nikki u zavadi za Divas titulu. Ne bi bilo dobro da se ostale cure zanemare, stoga mi se ovo sviđa.

 

Seth Rollins je imao intervju u kojem je govorio o onome što se dogodilo na Rawu kada je Sting uništio njegov kip. Rollins je rekao kako će uništiti Stinga isto kako je on uništio i njegov kip koji ga je čini legendom. Sheamus je prekinuo Rollinsa i podsjetio ga da možda bude imao i tri meča na Night of Championsu. Skraćena verzija njihove konfrontacije s Raw-a.

 

New Day vs Dean Ambrose, Roman Reigns & Jimmy Uso – **1/2

Jako zabavan meč. Lijepo je vidjeti Jimmya Usa u ringu jer otkako se njegov brat ozlijedio, rijetko kad je nastupio na TVu. Zabavna i brza akcija tokom meča, dosta dobrih poteza te uzbudljiva završnica. Jimmy je išao po Top Rope Splash, ali se onda arena zamračila, a kad su se svjetla vratila, Wyattsi su bili na stageu, a Strowman je imao Jimmya u Bear hugu. Ambrose i Reigns se krenuli prema njima, no svjetla su se zamračila i oni su nestali te se samo čuo Wyattov glas. Vrlo dobar segment na kraju. Sviđa mi se ovo što rade s njima. Jedva čekam vidjeti Reignsovog i Ambroseovog partnera za Night of Champions.

 

The Ascension vs Lucha Dragons – NR

Stardust je bio zajedno s Ascensionima, što je logično nakon onoga što se dogodilo na prošlom SmackDownu. Meč je bio jako kratak, stoga ništa posebno na kraju nije ispalo. Stardust se popeo na Apron i tako omeo Kalista te su Ascensioni s Fall of Man ostvarili pobjedu. Poslije meča, Ascensioni zajedno sa Stardustom su nastavili tući Lucha Dragonse, no Neville je došao u ring i oni su pobjegli. Ovo je bio solidan segment. Izgleda da će se Lucha Dragonsi pridružiti Nevilleu u borbi protiv Cosmic Wastelanda što je u redu.

 

Charlotte i Nikki Bella su imale konfrontaciju u backstageu o njihovom meču za Divas titulu koji će se dogoditi u ponedjeljak na Raw-u. Nikki je rekla Charlotte da je ljubomorna na nju, no CHarlotte je izjavila da je se ne boji i da neće dopustiti da postane najduža Divas prvakinja. Solidan segment, mislim da bi meč na Raw-u mogao biti dobar.

 

Seth Rollins vs Ryback (Champion vs Champion Lumberjack Match) – **1/2

Ovo je također revanš s Raw-a, samo što je ovaj meč odbio Lumberjack stipulaciju na zahtjev Rollinsa kako bi mogao dokazati da može pobijediti Rybacka. Ovo je bio zabavan meč. Ne tako zabavan kako su neki ostali Lumberjack mečevi znali biti, ali svejedno u redu. Dobra akcija pri kraju, svi koji su bili pokraj ringa su se umiješali i ušli u veliki brawl. Svi, osim Kevina Owensa koji je stajao mirno. Ryback je imao pobjedu u rukama, no Owens je onda napokon nešto napravio i povukao Rybacka za nogu te je Rollins, uz njegovu pomoć, uspio s Pedigree pobijediti Rybacka. Sviđa mi se što je Owens koštao Rybacka meča. Mislim da će njih dvojica imati meč na Night of Championsu. Dobro je što je Rollins vratio pobjedu protiv Rybacka.

 

Ovo je bio dobar SmackDown. Imali smo dobar promo Wyatta, razvitak priče u nekim zavadama i par zabavnih mečeva. 6.75/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Noć revanša"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*