SmackDown pregled – Neville na vrhu ljestava

Dean Ambrose otvara ovotjedni SmackDown s titulom i dolazi kroz publiku u ring. Ambrose prvo govori nešto na francuskom, no onda govori da ne zna francuski. Ambrose govori kako je išao kroz New Orleans i zatim prikazivao slike s Instagrama. Onda je kupio ulaznicu i ušao u arenu. Zatim je prikazan završetak Raw-a. Ambrose se nada da se Rollins sjeća svega toga i kako mu je bilo kada je Ambrose iznad njega držao WWE titulu dok je on ležao na podu jer će se to upravo dogoditi i na Money in the Banku u nedjelju. No, Rollins prekida Ambroseaa i govori da mu je dosta svega ovoga. Rollins predlaže Ambroseu da ne troše vrijeme, nego da Ambrose odmah vrati titulu njemu ili će on doći u ring i uzeti je. Ambrose govori Rollinsu da se smiri i zatim stavlja titulu na pod te odlazi iz ringa. Rollinsu je to malo čudno, no ipak dolazi u ring i uzima titulu. Ambrose zatim govori da ne može lagati Rollinsu te mu govori da to nije prava titula nego replika. Rollins potaje bijesan, a Ambrose mu pokušava objasniti kako ju je izgubio negdje u New Orleansu, no obećaje da će je vratiti do Money in the Banka i odlazi kroz publiku je pronaći. Kane zatim izlazi van i govori Rollinsu da iako je imao priliku na Raw-u izabrati protivnika, on je izgubio. Kane zatim govori da mu na Money in the Banku nitko neće pomoći, kao i na ovom showu jer će se večeras suočiti protiv Dolph Zigglera. Dobar segment. Konfrontacija Rollinsa i Ambrose nije bila duga, no još jednom je bila zabavna. Ova priča kako je Ambrose izgubio titulu je dobra, no mogla je biti još bolja da su se toga sjetili recimo prošli tjedan i da su je imali vremena razgraditi, no ovako baš i nemaju, osim ako nešto ne naprave na samom PPV-u. Meč Zigglera i Rollinsa nismo vidjeli dva-tri mjeseca pa mi se sviđa ideja. Dobar segment, uglavnom.

 

Ryback vs The Miz – **

U redu meč, čak i bolje nego što sam očekivao, mislio sam da će biti kratak meč. Ryback je čak tijekom meča napravio Kick-out iz Mizovog Skull Crushing Finalea. To mi je bilo pomalo čudno i neobično jer se inače kick-outi na finisheri ne rade na tjednim showovima. Pobjeda za Rybacka sa Shell-Shocked. Izgleda da ništa od Miza u tome meču za IC titulu iako je najprije rečeno kako bi i on mogao biti ondje. Poslije meča, Big Show je došao na stage i rekao kako će uzeti IC titulu i Ryback o tome ne može ništa napraviti jer se ‘Big Guy’ ne može usporediti s Big Showom. Ryback zatim izaziva Big Show da dođe u ring, a Big Show najprije kreće prema ringu, no onda govori da se neće tući kada ljudi to žele i odlazi. Dobar segment. Svidjela mi se konfrontacija i promo Big Showa je bio solidan. Mislim da bi meč mogao biti barem solidan, imali su oni jedan dobar TV meč u 2013. godini koliko me sjećanje služi.

 

King Barrett vs Jack Swagger – 3/4*

Oho, evo Swggera na TV-u! Nismo ga dugo vidjeli! R-Truth je bio na komentatorskom mjestu jer ima meč protiv Barretta na MITB Kickoff showu. Tijekom meča, R-Truth je uzeo Barrettov plašt i krunu te se opremio u kralja, a kad je Barrett došao do njega, on je bacio krunu i brzo pobjegao. Ipak, to nije uspjelo omesti Barretta koji je na kraju ostvario pobjedu protiv Swagger s Bullhammer. Solidno. Drago mi je da imamo nekakav build za nasumični Kickoff meč na PPV-u. Ovaj Truthov novi komični karakter izgleda dobro i mislim da bi on mogao raditi, no Barrett nužno treba pobjedu i mora pobijediti Trutha na Money in the Banku. Ako izgubi, mislim da se može pozdraviti s bilo kojom Mid-card titulom u budućnosti, barem onoj bližoj.

 

Prikazan je wwe.com intervju Michael Colea s Lanom. Ja sam taj intervju pogledao još sinoć jer je još onda bio stavljen na web stranicu. Lana je govorila o situaciji sa Rusevom i vezi sa Zigglerom. No, njen intervju je prekinuo Rusev koji ju je molio za oprost, ali ga je Lana odbila i Rusev je porazbijao cijeli set. Kako mi se sviđa ovo kad Rusev promijeni karakter u dvije minute. Prvo je nježan prema Lani kad ju moli za oprost, a kad ga ova odbije, on se krene derati na nju i zvati ju pogrdnim imenima. Ovo mi je zasada odlično, no šteta što se Rusev ozlijedio. Ne znam kako će ovo završiti ako Rusev se ne bude mogao uskoro vratiti u ring.

 

Dolph Ziggler vs Seth Rollins – ***

Vrlo dobar meč, bolje nego što sam očekivao. Imali su jednu odličnu izmjenu pri kraju meča. Seth Rollins pobjeđuje tako što je uhvatio Zigglera za gaće te se tako Ziggler nije mogao izvući iz pinna. Dobro, ovo mogu nazvati jednom od najkorisnijih pobjeda za Seth Rollinsa otkako je WWE World Heavyweight prvak. Iako je pobjeda bilo pomalo prljava, to se i očekivalo jer bi bilo glupo da je Ziggler izgubio čisto prije MITB meča. No, glavni razlog ovome što govorim je taj da Rollins nije imao nikoga pokraj ringa da mu pomogne i pobjedu je ostvario sam i to je odlično za njega. Volio bih da ima malo češće ovakvih pobjeda, zaista mu pomaže.

 

Paige vs Alicia Fox – *3/4

Čak i u redu meč od ove dvije. Paige je bila dobra ovdje. Očekivana, ali dobra pobjeda za Paige prije njenog meča protiv Nikki Belle za Divas titulu u nedjelju. Ne znam koji puta ovo kažem, no Paige stvarno treba osvojiti titulu i skinuti Nikki s vrha jer ako ciljaju na to da Nikki prijeđe AJ Lee kao najduži Divs prvak, njoj treba još tri mjeseca i ja mislim da to neću moći izdržati, stoga se nadam da Paige uzim ovo.

 

Roman Reigns, Neville & Randy Orton vs Sheamus, Kane & Kofi Kingston – ***

Još jedan zabavan meč na showu, kao što sam i očekivao od njega. Akcija je bila dobra tokom cijelog meča, pogotovo pri kraju kad su ispucavali finishere. Meč završava diskvalifikacijom kada je Reigns išao po pinn na Kofiju, ali su Big E i Woods uletjeli u ring i prebili Reignsa. Woods je zatim izvadio ljestve i stavio ih u ring te se kofi krenuo penjati po njima, ali je onda Ziggler došao s svojim ljestvama te udario Woodsa i Big E-a, a zatim izbacio Kofija iz ringa. No, onda je Neville uzeo ljestve i napravio jedan odličan dive s ljestava na sve van ringa. Nadam se da ćemo nešto tako i bolje vidjeti na Money in the Banku od njega. Zatim se popeo na ljestve i skinuo kovčeg. Dobar segment i preview za MITB meč. Drago mi je da je Neville izašao kao pobjednik iz ovoga, iako sam siguran da on neće biti pobjednik u nedjelju.

 

Vrlo dobar SmackDown. 7.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Neville na vrhu ljestava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*