SmackDown pregled – Neslužbeni poster Super Showdowna

Show je otvorila Paige koja je rekla kako je očekivala sve kao GM, ali ne i situaciju u kojo je sada s Joeom i Stylesom. Htjela je otpustiti Joea, no Styles je rekao ne i meč i dalje stoji. Styles se pojavio na ekranu i rekao kako ne može biti na SmackDownu jer će biti kod kuće sve dok Joe ne ode u Australiju. Pomalo siromašan segment u odnosu na ono što se događalo u proteklih nekoliko tjedana i zbog toga što je event za par dana. Stylesov promo nije bio loš, svidjela mi se prijetnja na kraju, ali previše plaho je to ipak bilo. Očekivao sam više.

Truth i Carmella pobijedili su Almasa i Vegu u prosječnom mixed tagu. Uz onaj Mixed Match Challenge koji ne gledam niti ću ga gledati ikada, još moram gledati svako malo mixed mečeve i na tjednim showovima. Malo je naporno, premda pričom ima smisla. U redu mi je što su pobjedu odnijeli Carmella i Truth jer su zabavan duo, premda bih bio i jednako zadovoljan pobjedom Almasa i Vege.

Dillinger je trebao imati meč s Ortonom, ali ga je napao i prije meča. Međutim, Orton je tučnjavu okrenuo u svoju korist i izvukao tanji kraj. Možda i najzanimljivija stvar na showu, segment je bio energičan i ja sam jako zainteresiran za ovaj program, čak iako sam prigovarao što Dillinger nije dovoljno validan protivnik za Ortona nakon Jeffa. No, Dillinger se jako dobro snalazi u ovoj ulozi, ima dobru reakciju od publike i definitivno je ovo za sada vrlo zanimljivo.

English je prezentirao Rusevu i Lanu video snimku u kojem je Lana upala Englishu u sobu i rekla da želi njega. Očito je bilo pri samom zaustavljanju videa da se radi o izvlačenju rečenice iz konteksta i da je definitivno rečenica ostala nedovršena, ali stala je u tom trenutku jer je pristajala onome što English cijelo vrijeme govori, tako da je ovo zanimljiv nastavak priče, vidjet ćemo kako će istina izaći na vidjelo.

Shelton Benjamin pobijedio je Daniela Bryana uz pomoć Miza. Solidan booking, Bryan neće puno izgubiti ovim porazom jer je prljav, a Miz je dobio nešto heata napadom nakon meča. Dok je Shelton ostvario mnogo bitnu pobjedu koja će biti takva ako taj momentum iskoriste za nešto u idućim tjednima, a ne da ga maknu s TV-a na sljedeća dva mjeseca.

New Day je htio predstaviti recept za svoje palačinke, ali su to prekinuli Cesaro i Sheamus, razbili ih, a onda prosuli smjesu za palačinke po onome čovjeku koji ih navodno priprema za New Day. Ne baš najbolja kreativna ideja za go-home segment, trebalo je tu biti nešto ozbiljnije što će staviti fokus na meč, a ne na komične elemente ovoga programa.

Asuka je pobijedila Peyton Royce kao preview meč za tag team borbu na Super Showdownu. Ništa posebno.

Becky Lynch se opet počela buniti što nije na posterima i ostalim stvarima, a onda je predstavila novi poster za Super Showdown na kojem je ona s titulom dignutom u zraku i nogom na tijelu Charlotte koja leži na podu. Charlotte je došla i razbila Becky za kraj showa. U teoriji odlična ideja, pogotovo ovo s posterom, u praksi je to ispalo drugačije totalno od onoga što su oni valjda priželjkivali jer ovo je definitivno booking pozitivca koji dolazi u obranu svoje časti nakon prošlotjednog napada od strane Becky, koja bi onda valjda trebala predstavljati negativca. A publika je odradila svoj dio, i dalje se ne žele prepustiti onome što WWE nameće i to se ovdje osjetno vidjelo. Sve u svemu, odlična ideja segmenta, dio s posterom mi se jako dopao, ostalo bi bilo isto super da ne forsiraju čudne odluke.

Sve skupa jedna od slabijih epizoda SmackDowna.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Neslužbeni poster Super Showdowna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*