SmackDown pregled – Nemoguća misija: okrenuti publiku protiv Becky Lynch

SmackDown nam je dostavio vrlo dobru post-SummerSlam epizodu koja je imala jednu veliku manu, ali je većinom bila fokusiranja na nastavak priče, uz to smo dobili par sjajnih stvari tijekom showa i jedan vrlo dobar main event. Neću duljiti s pregledom budući da sam umoran i kasno je.

No, odmah idemo s tom negativnom stvari da se riješimo. Becky Lynch. Odmah ću biti direktan – prestanite raditi ovo što radite. Nećete okrenuti publiku protiv nje. Nikada. Ovo je Roman Reigns level teško. Iskoristite reakcije publike u svoju korist.  Neka bude face. Prvi dio promoa bi bio fantastičan da se drugi nije desio. Neka bude ovako ozbiljna, neka joj karakter bude drugačiji, samo ju gradite kao pozitivca.

Miz i Bryan otvorili su show jednim fantastičnim segmentom. Miz je lažirao umirovljenje i to je pretvorio u to da se nikada više ne želi boriti protiv Bryana, a onda je dobio šakom u lice. Od Brie Belle. Dobro postavljen mixed tag meč. Stvarno dobro. Možda to nije ono što sam htio ili očekivao, ali polako opet grade njihov sljedeći meč i to je sasvim u redu, neka se opet zaželimo meča i on će doći. Ovo će biti zanimljiva usputna satnica, a i bit će zabavno vidjeti dvije nedavne trudnice u ringu ponovno.

New Day pobijedili su Bludgeone u jednom vrlo uzbudljivom No DQ meču. Znam da je ovo izvanredna odluka zbog Rowanove ozljede, ali se odlično poklopilo. Donijelo nam je uzbudljiv main event i uz to smo dobili željenu promjenu prvaka. Bolje nije moglo. O ovakve meču se već da pričati i ovo su mečevi koje ove titule zaslužuju na PPV-u. No izgleda da to tamo iz nekog razloga ne funkcionira. Drago mi je da su New Day prvaci, mislim da je to stvarno odlična odluka budući da su mi braća bila malo dosadnjikava.

Styles je imao promo gdje je rekao da ako mu Joe ikada spomene obitelj da će mu izvaditi srce. A onda je Joe napao Styles i napravio baš to – spomenuo mu obitelj. Ništa novo u smislu nekog vidljivog progresa, ali dovoljno intrigantan segment da me zainteresira za idući tjedan.

Orton i Jeff su imali jedan zabavan meč koji je više bio brawl ispunjen dobrim pokazivanjem mržnje, a to je ono kako je i trebalo biti. Jeff se osvetio na jedan odličan način, udario ga je u međunožje, a onda izveo taj Swanton Bomb za kraj. Ovo je daleko od kraja, ali je definitivno bio zanimljiv nastavak priče koja će barem dostaviti u storytelling smislu ako već nemam nekog interesa da ih gledam u dužem 15-minutnom meču.

Imali smo i SummerSlam revanš – Lana i Rusev pobijedili su Almasa i Vegu uz pomoć Englisha. 50-50 booking ovdje što je valjda u redu budući da nije ovo tako bitno. Ali neki progres se ipak desio, English je ovaj puta pomogao Rusevu i Lani da dođu do pobjede.

Royce je pobijedila Naomi u kratkom meču. Nismo dugo vidjeli Naomi u ringu tako da je bilo zanimljivo vidjeti je ovdje. Royce je uzela pobjedu pretpostavljam zbog cijele ove buke u vezi Meltzera pa je WWE na ovaj način to nekako htio i iskoristiti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Nemoguća misija: okrenuti publiku protiv Becky Lynch"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*