SmackDown pregled – Mi ne zaslužujemo Zigglera?!

Nakon užasno lošeg Rawa u ponedjeljak, trebalo mi je neko okrepljenje ovdje i iako nisam baš dobio onako dobar post-PPV SmackDown kakvog sam mislio da ću dobiti, bilo je u redu. Par zabavnih mečeva, dobar progres u priči između Bryana i Shanea i genijalan backstage segment s Rusevom, Englishom i New Dayom. Ovo zadnje mi je dovoljno mi SmackDown bude bolji od Rawa. Raw nema Ruseva!

Jedna od najboljih stvari na showu je bio segment između Daniela Bryana i Shanea McMahona. Jedno od rijetkih rivalstava na showu koje je ovdje dobilo svoj progres, svoj nastavak. Lijepo su Bryan i Shane ovdje svoje uloge odradili, odlično su iskoristili svoje razloge za samoobranu i sve skupa, izgledalo je koherentno i imalo je smisla. Bryan se sada suočava opet s onim s čim se borio prije tri i pol godine, samo što je sada dio tog autoriteta i bori se za svoja prava unutar njega. Mislim da je to dovoljno dobra priča da bude dobro i da bude puno bolje od onoga što Raw radi s autoritetskim pričama.

Ako ste gledali Tribute to the Troops show, a mislim da ga nitko nije gledao osim mene genijalca, onda niste imali ništa novo vidjeti u main eventu. Bio je ovo meč koji se dogodio, koji je bio u redu, ali ničemu nije služio. No, pošto je cijeli ovaj show izgledao kao filler, valjda mu pristaje i meč koji je isto takav. Pozitivci su pobijedili, Nakamura i Orton su vratili pobjedu što je prikriveni 50-50 booking, ali u redu, neću se žaliti, dobro su ga odradili i nisu oštetili Zayna i Owensa.

Ziggler je kazao da ga mi ne zaslužujemo jer ga ne poštujemo i ne cijenimo kao druge ljude, a onda je ostavio US titulu u ringu i otišao. Ovo je dobra ideja, samo nisam siguran koliko me ovo interesira, koliko je ovaj segment bio dobar i koliko me zainteresirao za stanje US titule. Segment nije imao mnogo heata i to je bio problem. Nitko nije zainteresiran za Zigglera. Možda zaista ga ne zaslužujemo. Možda ne razumijemo njegov kvalitet, možda je on na nekom drugom, neshvatljivom nivou? 😉

Solidan meč Usosa, Benjamina i Gablea gdje su Gable i Benjamin uzeli pobjedu. Vjerujem kako će oni sada nastaviti lov na titule što je u redu premda bih volio više da su to bili Rusev i English. Premda, Gable je impresionirao na PPV-u i ako će njihov tim biti na toj razini, onda se neću buniti puno.

Solidan ženski segment gdje su se reflektirali na najava s Rawa gdje su najavili prvi ikada ženski Royal Rumble meč. Naomi se najavila kao prva sa SmackDowna koja će ući u taj meč. Nakon toga je došao Riott Squad i postavili su tag team meč. Solidan segment, u svakom slučaju jasniji i bolji od gluposti što smo dobivali u zadnjih nekoliko tjedana. Promo rad ovdje nije bio loš, sve je bilo kako treba, naglasak je bio na Rumbleu što je bilo potrebno. Nisam fan te odluke, nisam siguran hoću li probaviti dva Rumble meča u jednoj noći, pogotovo ako barem jedan od njih bude loš, ali vidjet ćemo.

Meč nakon segmenta je bio stvarno bezveze. Nije imao nikakve reakcije, apsolutno nula heata jer nikoga nije bilo briga. Naomi je uzela pobjedu jer će biti u Rumble meču, ali vjerujem da će i ove tri biti također, tako da ne znam koja je bila poanta ovoga meča. Moglo je definitivno i bez toga, a da su dodali još malo značaja na segment.

Meč između New Daya, Ruseva i Englisha nije me se dojmio iz nekog razloga, ne znam jesu li pokušali raditi komediju ili ići ozbiljno ili pak oboje, ali nisam shvatio meč u potpunosti. No, oprostit ću im! Samo zbog onog genijalno dobrog backstage segmenta kojim su postali ovaj meč! Rusev je bio izvanredan. Nitko tako se ne uživi u segmente kao on i mislim da on radi najbolje komediju u kompaniji. Pogledajte taj segment, stvarno je bio genijalan. Meč će vam se svidjeti ili neće, ali segment mora!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Mi ne zaslužujemo Zigglera?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*