SmackDown pregled – Na Paybacku nema prijatelja

SmackDown započinje s Wyattovim promom u mračnoj prostoriji u kojem je rekao kako će pretvoriti Rybackove snove u noćne more te dao savjet Rybacku da bježi. Dobar promo Wyatta. Njihov meč na Paybacku je najavljen jučer na WWE.com. Nadam se da ćemo i na ovom SmackDownu vidjeti još nešto od ove dvojice kako bi nadopunili svoju priču.

 

Dean Ambrose dolazi u ring i govori kako je uživo stajati u ringu sam na kraju Raw-a jer će sam biti i na Paybacku. Zatim je govorio o svojim protivnicima i zastao kod Reigns kojemu je dao Dirty Deeds na Raw-u. Ambrose je rekao da je Reigns njegov jedini prijatelj, ali situacija se na Raw-u zahuktala te je ispalo kako je ispalo. Reigns prekida Ambrosea koji mu odmah govori kako od njega neće dobiti ispriku. Reigns govori kako je njegovo vrijeme za osvetu i na Paybacku Ambrose i on neće biti kao braća nego će biti svaki za sebe. Reigns pruža Ambroseu ruku koji malo razmišlja, no ne uspijeva se rukovati jer ih Kane prekida. Kane govori da bi njih dvojica trebali biti zabrinuti o tome hoće li uopće moći dogurati do Paybacka. Ambrose zatim govori da bi Kane trebao biti zabrinut hoće li Rollins pobijediti jer ako ne pobijedi, Kane više neće biti na toj poziciji na kojoj je, kako je Triple H rekao na Raw-u. Kane stavlja Ambrosea u meč protiv Sheamusa i taj meč je sljedeći. Ambrose naravno to prihvaća s oduševljenjem. Dosta dobar segment. Svidjela mi se konfrontacija Ambrosea i Reignsa te njihovo obećanje da na Paybacku neće biti prijatelja. Ambrose/Sheamus meč zvuči primamljivo.

 

Dean Ambrose vs Sheamus – ***1/4

Vrlo dobar meč s nekoliko stiff udaraca, par vrlo dobrih poteza te velikom dozom psihologije, što i nije neočekivano s obzirom da imamo Ambrosea i Sheamusa u meču. Ambrose je ostvario pobjedu nakon što je Sheamus udario glavom od stup i Ambrose ja napravio Roll-up te ostvario pobjedu. Malo sam iznenađen što je Sheamus ostvario čist poraz, mislio sam da će ga Ziggler omesti ili tako nešto, ali poprilično velika i važna pobjeda za Ambrosea ovdje.

 

U backstageu smo gdje vidimo Rollinsa i Kanea. Rollins podsjeća Kanea da ako on izgubi titulu, Kane je otpušten. Kane govorio da se ne brine o tome, a Rollins mu kaže da učini pravu stvar na Paybacku i pomogne mu. Kane govori kako se mora pripremiti za svoj meč s Reignsom te stavlja Rollinsa u meč protiv Rybacka.

 

Rusev i Lana su u ringu. Lana drži fascikl s papirima dok Ruseva živciraju ‘USA’ povici. Lna čita svoju poruku u kojem govori kako je obltila svoju državu na Raw-u te kako se zbog toga ispričava i moli za oprost svoju obitelj, a ponajprije Ruseva. Rusev tjera Lanu u kut i govori kako Cena na Raw-u nije bio spreman za njega. Prikazali su snimku s Raw-a i onda je Rusev nastavio kako jedina razlika između Raw-a i Payback je ta da će na Paybacku Cena naglas reći ‘I quit!’ Zatim su prikazali dio Ceninog promoa u kojem je rekao ‘I quit!’ i uzastopno ga ponovili dvadesetak puta. Ruska se zastava spustila i Rusev je vikao. Solidan promo Ruseva. Svidjelo mi se ovo s ponavljanjem ‘I quit!’  riječi koje je Cena rekao na Raw-u, iako je izgledalo malo glupo, svidjelo mi se.

 

Seth Rollins vs Ryback – **1/4

Prije meča, Rybck je imao dobar intervju u kojem je govorio o meču s Rollinsom koji slijedi i Wyattu. Rollins je došao u ring i podsjetio nas što se dogodilo na kraju Raw-a. Prikazan je video kako su Ambrose, Reigns i Rollins razbili Rollinsa. Rollins je rekao kako je to zadnji puta da vidimo tako nešto te kako će on na Paybacku, uz Authority, pobijediti i zadržati titulu. Ryback je krneuo prema ringu, no Wyatt ga je pred ulazom u ring napao i zatim se podmuklo smijao. Svidjelo mi se ovo, drago mi je da je Wyatt vratio Rybacku udarac od onog na Raw-u. No, Ryback je uspio nastaviti meč. Meč je bio poprilično dobar za vrijeme dobiveno. Rollins je dominirao većim dijelom meča i na kraju pobijedio. Ryback ovim porazom nije oštećen jer nije ušao 100% spreman u meč, dok je ovo Rollinsu važna pobjeda jer se pokazao dominantnim. Dobro bookiran meč.

 

Najavili su Tag Team meč na Paybacku između Tamine i Naomi protiv Nikki Belle i Brie Belle. Naomi i Tamina su imale solidan intervju nakon toga gdje se rekle kako oni sad upravljaju tag team divizijom.

 

Kofi Kingston vs Tyson Kidd – *1/2

Prije meča, članovi New Daya su imali promo kako su oni promjena koju svi trebamo vidjeti te kako bismo trebali biti kao oni, a ne kao Cesaro i Tyson Kidd. Meč je bio kratak i ništa posebno. Kidd je ostvario pobjedu što je dobro za tim njega i Cesara prije njihovog Tag Team meča na Paybacku. Taj meč će biti 2 out of 3 falls i sasvim sam siguran kako će ova dva tima još jednom zasjati u ringu.

 

Bo Dallas vs Neville – *

Bo Dallas  je govorio o Bryanu kako smo ga možda vidjeli zaadnju puta na Raw-u, ali u svemu teškome postoji prilika i on će iskoristiti tu priliku. On će nam pomoći da shvatimo činjenicu da Bryana više neće biti. No, Neville ga prekida i imamo meč. Nekada Main Event NXT Arrivala, sada meč na SmackDownu. Ništa posebno meč, pre kratko, no solidna pobjeda za Nevillea prije meča s Barrettom na Paybacku koji je bio na komentatorskom mjestu. Poslije meča Barrett je imao promo o njihovom meču na Paybacku. Meč bi trebao biti dobar kao i njihovih nekoliko dosadašnjih mečeva.

 

Kane vs Roman Reigns – **1/2

Bio sm pomalo iznenađen kad su krenuli koristiti oružja jer ovaj meč nije bio najavljen kao No DQ meč, pisalo je samo kako će u ovom meču sasvim sigurno biti pobjednik. To je otprilike to ustvari, no trebali su napisati ili spomenuti. Meč je bio malo spor u početku, no kasnije dobar s dva kul spota uključujući stolove, Chokeslam i Spear. Reigns očekivano dobiva. Poslije meča, Rollins je u backstageu imao intervju, no Ambrose se pojavio pokraj njega s posudom kolača. Ambrose je napao Rollinsa i J&J i kasnije je Reigns došao u pripomoć te su oni zajedno razbili ovu trojicu. Zatim su imali staredown i obojica pogledali u WWE titulu koja je bila na podu. Reigns je ponovno pružio ruku Ambroseu, no Ambrose je uzeo titulu, stavio ju je na Reignsova ramena te rekao da se ne brine jer će je on uzeti u nedjelju. Ovo je bilo fantastično. Još malo tenzija između Ambrosea i Reignsa, super. Odličan segment.

 

 

Dobar SmackDown. Jedan dobar i nekoliko solidnih mečeva te dobar preview show za Payback PPV. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Na Paybacku nema prijatelja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*