SmackDown pregled – Muško-ženski tandemi dominiraju epizodom

Ako je na ičemu SmackDown jak, to je definitivno onda na muško-ženskim tandemima. Tu su Bryan i Brie, Miz i Maryse, Almas i Vega, Rusev i Lana, možda čak sad R-Truth i Carmella. A neki od tih su upravo obilježili ovu epizodu koja je bila prilično dobra, ispunjena solidnim wrestlingom i dobrim nastavkom priča.

Show su otvorili Bryan i Bella te prozvali Miza i Maryse nakon onoga što se dogodilo prošli tjedan. No, Miz i Maryse nisu bili u zgradi jer su ranije tog dana dok još show nije krenuo i dok je dvorana bila prazna prozvali Bryana i Brie koji još nisu bili tu. A kako se Bryan i Brie nisu pojavili, otišli su na večeru. Sjajno mi je ovo bilo. Poanta sve toga je ta da je Miz time htio biti velikodušan i spasiti Bryana od sramote jer bi ovako pretrpio batine a nitko ne bi vidio. Realna poanta je ta da se Miz bojao i znao je da Bryan nije u zgradi pa je htio ovime ispasti faca, a baš nije bilo tako.

A na to su izašli Almas i Vega koji su imali nedovrešnih prosla s ovih dvoje. I stvoren je još jedan meč između Almasa i Bryana koji je ovaj puta bio još nešto bolji od onog prvoga, a ovaj puta je imao i definitivan kraj, a to je pobjeda Bryana. Nisam baš totalno oduševljen tom odlukom, no poraz od Bryana za Almasa ne bi trebao biti toliko štetan koliko zapravo mislimo. Ipak je meč bio dovoljno kvalitetan da to pokrije.

U međuvremenu Miz i Maryse su se vratili, a onda ga je Paige informirala da će imati meč. No, nije rekla protivnika. R-Truth se muvao po backstageu tražeći Carmellu, pa ju je čak zamijenio upravo s Maryse. I tu je nastao sukob između njega i Miza. A onda je nakon ovoga zamolio pravu Carmellu da ga prati do ringa jer ju je Maryse nazvala pogrdnim imenom. Vrlo dobro postavljen meč. Možda R-Truth u main eventu SmackDowna ne zvuči toliko atraktivno, ali čovjek je popularan, zanimljiv je i treba mu pružiti takvu priliku. I svidio mi se Mizov lajn gdje je rekao da je Truth bio validan zadnji puta kada je bio u timu s njim, a to je prije 7 godina. Da stvar bude ironična, zadnji puta kada je Truth bio u main eventu SD-a u singles meču bilo je prije upravo 7 godina.

Meč nije bio nešto posebno dobar, iako niej bio ni dugačak, al isvaki Truthov pokušaj pina je ujedno bio i dobar nearfall budući da se njegova pobjeda ovdje nije očekivala. Ali tu su se pojavili Bryan i Bella, omeli Miza i Truth je pokupio iznenađujuću pobjedu. Nastao je sveopći brawl u koga su se upleli i Almas i Vega, a onda su njih dvoje Bryan i Brie stavili  zahvate kako bi poslali poruku za Miza i Maryse koji su uspjeli pobjeći. Solidna dešavanja, premda ne znam što znači ovo uplitanje Almasa i Vege u priču. Nadam se da je ovo bilo samo privremeno i da se neće do kraja umiješati u ovo budući da Miz i Bryan trebaju svoj dio odraditi sami do kraja.

Tag team turnir nastavio se s još jednim Triple Threat tagom. Ovdje su se sukobili Sanity, Rusev i English te Usosi. Zabavan meč, otprilike na razini onoga od prošlog tjedna. Pobjeda Ruseva i Englisha za mene je bila očekivana jer sam i očekivao da će staviti tim pozitivaca na Bar koji su osvojili prošlotjedni meč. Svejedno, trebao bi i taj meč biti zanimljiv. Sviđaju mi se ovi mini turniru koje imaju u zadnje vrijeme.

Becky i Charlotte su imale izvrsnu konfrontaciju u backstageu na različitim lokacijama. Izgledalo je vrlo prirodno i zanimljivo. Becky se sjajno snalazi u ovoj ulozi gdje je potpuno ozbiljna i gdje joj totalno vjeruješ u ono što govori. Ako će ju graditi ovako, onda sam u redu s tim. Samo je bitno da nije negativka. Uzbuđen sam za njihov meč na Hell in a Cellu.

Joe je došao u ring i opet spomenuo Stylesovu ženu te rekao kako je sada zapravo pomogao joj jer je natjerao Stylesa da dođe kući i da se brine o njima, a zapravo nije planirao doći njima kući. No, Styles nije bio doma, bio je na showu i napao je Stylesa, prebio ga stolicom te za kraj skočio na njega i sudce. Odličan segment, totalno ono što je trebalo. Prvo je Joe zakucao na promou, a onda je Styles pokazao svoju agresivnost u tom brawlu. Samo je ogromna šteta što taj meč najvjerojatnije neće dobiti Hell in a Cell stipulaciju.

Naomi je pobijedila Peyton Royce u vrlo kratkom meču. Nakon meča su ju napale Royce i Kay, sve dok se nije pojavila Asuka koju nismo neko vrijeme vidjeli. Solidno odrađen povratak, pitam se kako i kada će vratiti Asuku natrag u lov na titulu. Za sada ovo izglea kao solidan feud za početak.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Muško-ženski tandemi dominiraju epizodom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*