SmackDown pregled – Može li tko zaustaviti Strowmana?

Wyatt obitelj je otvorila SmackDown. Govorili su o tome kako oni jedan drugom puno znače u životu. Wyatt je spomenuo Sister Abigail kako mu je ona bila najveća potpora kada je to njemu bilo najpotrebnije, pa mu je tako donijela i Brauna Strowmana. Watt je sebe nazvao licem straha, Harpera licem pustoši, a Strowmana licem uništenja. Reigns i Ambrose su izašli van kroz publiku. Reigns je rekao kako na Rawu nije bilo ni prvi ni zadnji puta da su razbijeni. Reigns i Ambrose su ušli u ring i promatrali Wyatte. Strowman je istupio i došao licem u lice Reignsu, ali ga je Wyatt nagovorio da se vrati i oni su otišli. Ovo je bio solidan segment. Wyattov promo je bio solidan. Malo mi je glupo što je Wyatt obitelj pobjegla bez borbe, ipak sada imaju čovjeka više, volio bih da su bolje imali malu tučnjavu pa onda otišli.

 

The Dudley Boyz vs The Ascension – **

Dobar nastup za Dudley dečke. Meč nije bio previše dug, ali je bio zabavan i Dudley Boyz su bili oke u ringu. Na kraju su oni očekivano pobijedili s Dudley Death Dropom. Poslije meča, Devon je izvadio stol i stavio ga u ring, ali je New Day izašao s natpisima da ne uništavaju stolove. No, oni su ipak napravili Powerbomb s užadi Viktoru kroz njega. Ovo je bilo solidno. Ova zavada New Daya i Dudleya bi trebala biti zabavna. Jedva čekam TLC PPV, nadam se da ćemo vidjeti nekakav meč za Tag Team titule s njima, volio bih da to bude TLC meč s više timova. Kao u dobra stara vremena.

 

Kevin Owens vs Neville – **1/4

Ovo je bilo kraće nego što sam očekivao da će biti. Svejedno, zabavan meč ove dvojice kao i očekivano. Owens je dominirao prvim dijelom meča, no onda se Neville vratio u meč, izveo svoje poteze i udarce, no Owens ga je uspio nadmudriti i na kraju s Pop-up Powerbomb dobio ovaj meč. Malo sam iznenađen da nisu nimalo zaštitili Nevillea u porazu. S druge strane, drago mi je da je Owens ostvario čistu pobjedu. Nadam se da se njegove zavada s Cesarom nastavlja i da ćemo vidjeti još mečeva njih dvojice.

 

Charlotte & Becky Lynch vs Nikki Bella & Brie Bella – *3/4

Charlotte, Becky, Nikki i Brie su prije meča imale konfrontaciju u backstageu gdje su Belle pokušale okrenuti Charlotte i Becky, no nisu uspjele. Hvala Bogu pa započinju nekakvu priču. Mislim, nije to pretjerano komplicirano započeti priču, i ona jednostavna može biti dobra ako se dobro odradi. Ne mora ona biti u vezi Divas titule. Zanima me gdje će ovo završiti i hoće li se Charlotte i Becky okrenuti protiv Paige. Volio bih da se sve tri posvađaju zbog toga što se nisu mogle dogovoriti tko ide na Divas titulu. Team B.A.D. je bio na komentatorskom mjestu. Meč je bio ok, ali kratak i ništa previše posebno. Charlotte i Becky su na kraju ostvarile pobjedu nakon što je Charlotte pinnala Brie.

 

Seth Rollins je došao u ring i govorio da je on učinio puno toga u svojoj karijeri dosada i tako zaslužio onaj kip koji je trebao biti postavljen u WWE HQ. No, onda je prikazao što se dogodilo na Raw-u kada se Sting pojavio. Rollins razumije da je Sting ljubomoran zbog njegove slave baš kao što su i svi ljudi ljubomorni, no ne razumije zašto je Sting morao uništiti njegov trenutak. Stoga će on na Night of Championsu dovršiti ono što je Triple H započeo još na WrestleManiji i tako ga pobijediti. Ovo je bio dobar promo Rollinsa nakon onoga što se dogodilo na Raw-u. Meč za NoC je najavljen još nakon Rawa. Baš me zanima što će napraviti s US titulom. Izgleda da će Rollins imati dva meča na tom PPVu jer Sting ide samo na WWE titula, a svaka titula se treba braniti na Night of Championsu.

 

Ryback & Dolph Ziggler vs Rusev & Big Show – **1/4

Ovo je bio zanimljiv meč zbog vrlo dobre priče u njemu. Rusev je bio šef u svojem timu i nije dao Big Showu da bude u meču jer mu ne vjeruje. No, kad je bio u problem, ipak mu je dao Tag. Big Show je uspio nokautirati Zigglera i kad je imao pobjedu u rukama, Rusev se stavio u meč i onda pokušao dobiti Zigglera Accoladeom, no Show je ušao u ring i dao Rusevu Knockout Punch te je Ziggler ostvario pobjedu. Nesuglasice Ruseva i Showa su stvarno dobro odrađene, Rusev je bio zabavan sa svojim izrazima lica. Samo se nadam da Big Show nakon ovoga neće postati pozitivac, a izgleda da bi mogao.

 

Dean Ambrose vs Sheamus – **3/4

Prije meča, Ambrose i Reigns su imalo konfrontaciju u backstageu gdje je Reigns izjavio da će se pobrinuti o Wyatt obitelji, dok će se Ambrose pobrinuti za Sheamusa. Još jedan dobar meč ove dvojice, iako ne i najbolji, ali je bio najbolji meč na ovom SmackDownu. Početak je bio spor s brawlom oko ringa gdje su izveli nekoliko dobrih stiff udaraca. Sheamus je dominirao sredinom meča, no onda je Ambrose napravio svoj povratak i kad se činilo da će pobijediti, Wyatt obitelj se pojavila pokraj ringa što je omelo Ambrosea i Sheamus je ostvario pobjedu s Brogue Kickom. Poslije meča, Reigns je došao u pomoć, no Strowman ga je opet pretukao kao i na Rawu i to je bilo kako je ovaj SmackDown završio. Solidan segment poslije meča. Strowman izgleda u redu, ali mišljenje kakav je u ringu ću tek imati kada budem vidio njegov meč.

 

Ovo je bio vrlo solidan SmackDown. Nijedan meč nije bio pretjerano loš i solidan razvoj priče u nekim zavadama. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Može li tko zaustaviti Strowmana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*