SmackDown pregled – Miz TV bez Miza

Kao što je i bilo najavljeno na Raw-u, SmackDown je započeo s “Miz TV” segmentom čiji je domaćin, naravno, The Miz. Miz je napravio svoj uvod i doveo dva gosta, Daniela Bryana i Romana Reignsa. No, taj “Miz TV” se ubrzo pretvorio u “Not so Miz TV” jer je Roman Reigns odmah napravio Superman Punch Mizu i tako ga izbacio iz ovoga svega. Ovo mi je bilo kul i svidjelo mi se, ali mislim da bi Miz trebao imati malo veću ulogu u svojem showu. Ali, pošto su ovdje bili malo važniji Reigns i Bryan, to je bilo ok. Reigns je govorio nešto, bilo je solidno, ali ne i pretjerano dobro, dok Bryan nije govorio nikako što je glupo. On je gost i on je važan dio ovoga svega i trebao bi dobiti pokoju riječ.  Glavnu ulogu u svemu temu je preuzeo Rollins koji je došao na rampu. Rollins nije rekao ništa novo, ali bilo je solidno. Najavio je meč za Main Event ovog SD-a, a to je 3 na 1 meč između J&J Zaštitara i Rollinsa protiv Bryana. Solidan segment, iako ništa novoga nismo saznali ovdje i da ga netko ne pogleda, neće ništa značajno propustiti.

 

Sviđa mi se ideja tag teama između Rybacka i Zigglera. Zajedno se otpušteni, zajedno povraćeni natrag pa ima smisla, a pošto sada možemo zaključiti da će se nekoliko timova uskoro raspasti, nekoliko timova će dobro doći. Njihov meč s Gold & Stardustom je bio zabavan. Nije trajao pre dugo, ali upravo onoliko koliko je i trebao. Stardust je napustio svog partnera, svog brata bolje reći tijekom meča i tako “uručio” pobjedu Ziggleru i Rybacku. Dobro su krenuli s Goldustom i Stardustom zasada i njihova zavada bi trebala biti zabavan kao i meč.

 

Curtis Axel je došao i rekao skoro isto što je i rekao na Raw-u u ponedjeljak. Šteta što Axel više nije relevantan i ovo mu neće biti pomoći, nego će samo izgubiti još više mečeva. Makar je TVu, ako ništa drugo. Ok meč Ambrosea i Curtisa. Ništa vrlo posebno jer nije trajalo dugo, al nije ni trebalo. Očekivana pobjeda za Ambrosea. Poslije meča, BNB se pojavio na ekranu s BNZ – Bad News Zone tematikom koja izvješćuje u lošim vijestima. Ne znam je li ovo samo za ovaj SmackDown, ali bilo bi kul da dadnu Barrettu nešto svježe poput ovoga. Sviđa mi se u kojem smjeru ide zavada između Ambrosea i BNB-a.

 

Izgleda da je Fandango pozitivac sada. Ne znam jesam li što propustio, ali vjerojatno da nisam jer WWE likove kao njega okreće kako god želi jer nisu toliko bitni. Ovaj meč je bio nepotreban. Žele napraviti Rosea ponovno relevantnim i sada pokušavaju napraviti nešto u vez s njim. Ovaj puta su napravili da ga Rosebudsi ne uhvate kako treba prilikom pada. Nije mi zanimljivo više ništa u vezi njega. Bio pozitivac ili negativac, on je svršen slučaj.

 

Nakon što je Reigns manijački udario Miza na početku SmackDowna, WWE je napravio meč između njih dvojice. Meč je bio solidan, ali ipak mislim da je Miz dobio malo previše ofenzivnih poteza. Sviđala mi se agresivnost Miza koju je pokazao tijekom meča, ali i Reigns ne bi trebao imati previše problema da pobijedi Miza. Ovdje mu je trebala jedna dominantnija pobjeda nakon poraza od Big Showa na Raw-u. Nisam siguran da je taj poraz bio dobra ideja, a ovdje su imali priliku to malo ispraviti i baš i nisu.

 

Rusev i Erick Rowan trebali su imati meč na Raw-u u ponedjeljak, ali pošto je Rusev napao Rowana prije njihovog meča i pretukao ga, taj meč je prenijet na SmackDown. Meč nije bio ništa posebno. Bio je kratak, ali Rusev je ostvario dominantnu pobjedu. Rowan je izgleda osuđen na propast i očito je da WWE nema ništa za njega pa će nastaviti gubiti mečeve. Netko i to mora, što ćeš.

 

Handicap meč je bio dobar. Čak i bolje nego što sam očekivao jer Handicap mečevi inače nisu nešto pretjerano dobri, ali Bryan i Rollins su ga učinili zabavnim. Naravno da ovaj meč nije bio na nivou meča između Bryana i Rollinsa na Raw-u, ali bio je zabavan. Daniel Bryan je ostvario pobjedu ovdje pomoću zahvata. Nakon meča, Kane je napao Bryana i zajedno s otkakom Authority ga pretukao. Sjetimo se prošli tjedan da je Bryan pobijedio Kanea u Casket meču. Izgleda da Kane planira osvetu za njega, ali iskreno, ne gledaju mi se više njihovi mečevi. No, vidjet ćemo šta će se dogoditi na Raw-u idući tjedan.

 

Solidan SmackDown, ali ništa bitno se nije dogodilo ovdje. Par solidnih mečeva, ali ništa bitno, ništa nepropustivo nije bilo na ovom SmackDownu. Vjerojatno najslabiji SmackDown otkako je prešao na četvrtak.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Miz TV bez Miza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*