SmackDown pregled – Main Event Extreme Rulesa najavljen

SmackDown otvara Seth Rollins zajedno s Kaneom i Big Showom. Dobro je to što će se sada Rollins kao WWE World Prvak pojavljivati na SmackDownu. Rollins je imao solidan promo, ali onomu koji je snimao ovaj SmackDown je nestalo signala na TV-u, tako da minutu nisam mogao ništa čuti, ali kad se vratilo, Orton je došao na stage. Konfrontacija Rollinsa i Ortona je bila dobra. Orton je ismijavao Kanea, no onda ga je ovaj stavio u meč s Big Showom odmah. Solidan segment.

 

Big Show vs Randy Orton – NR

Meč nije trajao jako dugo jer je Authority napala Ortona kada je ovaj trebao udariti RKO. Brawl Ortona s Authority je bio dobar, ali ipak nije mogao sam, no Ryback je spasio Ortona. Dosta dobar segment sve skupa, no gdje je Reigns? I on je bio u tom tag meču. Svejedno, i bez njega je ovo bilo dobro. Kasnije u backstage segmentu, Kane je najavio taj meč Ortona i Rollinsa na Extreme Rules za titulu. Siguran sam da će još netko biti dodan u taj meč, vjerojatno Reigns.

 

Naomi vs Natalya – *3/4

Belle su bile na komentatorskom mjestu. Solidan kratki meč ove dvije. imaju dobru kemiju zajedno, no dosada nikad nisu dobile vremena da se pokažu. Poslije meča smo imali staredown Naomi i Nikki Belle. Izgleda da žele staviti Naomi u poziciju prvog izazivača za Divas titulu. To je ok jer je Naomi dobra, ali što je s Paige i AJ? Možda će neki 4-Way meč biti.

 

U backstage smo vidjeli kako je Kane najavio taj meč Rollinsa i Ortona za Extreme Rules, no onda je Rollins rekao da nešto smrdi u njegovom uredu i otišao. Zatim je Ambrose izašao s novinama iz toaleta. Kane mu je za kaznu dao meč s Harperom. Haha, jako dobar segment. Nasmijao sam se ovdje.

 

The Miz vs R-Truth – *

Kratak meč i očekivana pobjeda Miza. R-Truth se sada vraća na svoje staro mjesto. Poslije meča, Mizdow je došao i dao Mizu Skull Crushing Finale. Kul mi je ovo zasada.

 

Lijepo je vidjeti John Cenu na SmackDownu drugi puta zaredom. Sad kada je United States prvak, bilo bi dobro da se češće pojavljuje i na ovom showu. Cenin promo je bio dosta dobar. Rekao je kako će nastaviti raditi ‘Open challenge’ svaki tjedan, ali Rusev i Lana su se pojavili na stageu onda. Kofrontacija Ruseva i Cene je bila dobra. Izgleda da imamo taj meč na Extreme Rulesu. Stipulacija još nije najavljena, ali vjerujem da će uskoro bit, možda već na Raw-u. Ono na kraju sa zastavama je bilo fora. Dobar segment.

 

Dean Ambrose vs Luke Harper – **1/4

Meč je bio kul dok je trajao, ali onda je brzo završio. No, ako je ovo početak zavade između ove dvojice onda sam ja za. Powerbomb kroz stol je bio super. Jedva čekam da dobiju meč na Extreme Rulesu s nekom stipulacijom. Meč će bit odličan. Uglavnom, solidan meč i dosta dobar segment na kraju.

 

Daniel Bryan vs Sheamus – ***1/4

Sheamus ima novu ulaznu pjesmu! Kul je. Vrlo dobar fizički meč. Bilo je dosta stiffnessa u nekim dijelovima što je očekivano u Sheamusovim mečevima. Isuse, DaniEel Bryan je krvario na kraju! Kako da to netko u spoilerima nije napisao? Pratio sam ponovno da vidim je li se sam porezao ili što, ali nisam ništa skužio, no morat ću poslije ponovno reanalizirati. Sheamus osvaja na count-out nakon što je Barrett lupio Bullhammer Bryanu dok sudac nije gledao. Dobar završetak. Sheamus je ispao bad ass ovdje, a Bryan nije oštećen porazom na odbrojavanje. Jako mi se sviđa ova situacija trenutno. I da, nešto puno krvi ima u zadnje vrijeme. To mi se jako sviđa.

 

Dobar SmackDown. Imamo dva glavna meča najavljena za Extreme Rules upravo na ovom showu što odmah čini ovaj show ‘must see’. Main Event je bio jako dobar meč. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Main Event Extreme Rulesa najavljen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*