SmackDown pregled – Magija Daniela Bryana

SmackDown je odradio nešto bolju epizodu od Rawa za go-home show, bilo je zanimljivije, kraće i zabavnije i za razliku od Rawa samo jedna stvar mi se nije dopala.

Miz TV je otvorio show, a gosti su bili Daniel Bryan i Kane. Vrlo dobar segment sve skupa s odličnom idejom, a to je da Miz kao i uvijek stvori neke konflikte između Bryana i Kanea na temelju njihove burne prošlosti u kojoj su svašta prošli, te time naškodi Bryanu u pohodu na titule. Sjajno su to odradili, Miz je opet bio odličan na mikrofonu. Pojava Bludgeona bila je očekivana, Sanity i New Day nisam očekivao, ali doprinijeli su segmentu na svoj način i dopalo mi se kako su to sve skupa odradili te na kraju postavili main event.

Main event nije trajao predugo, ali je bio zabavan, postigli su otprilike ono što su trebali, dali su nam mali preview za dva meča koja će se desiti na PPV-u. Strašno mi je žao što će Sanity i New Day završiti na Kickoffu jer je jedan od rijetkih mečeva na PPV-u koji ima stipulaciju i koji me zapravo interesira jer će biti potencijalno dobar meč. No, valjda će ovdje dobiti više vremena nego što bi dobili na glavnom cardu, tako da mi je to jedina utjeha.

Završni segment showa gdje je Bryan uspio uzrokovati pojavu one vatre koju je samo Kane mogao je solidan mali dodir na njihovu psihološku povezanost da tako kažemo, ali baš zato mislim da ćemo nekako dobiti upravo suprotno na PPV-u i da bi Kane mogao biti ozbiljna karika u feudu Bryana i Miza za SummerSlam, što me nimalo ne veseli.

Nakamura i Styles su imali solidan meč. Čak niti na SmackDownu nisu uspjeli dobiti poziciju main eventa. Ništa spektakularno, ništa loše, ako ste gledali njihova 72 meča prije ovoga, ovdje niste apsolutno ništa propustili. Kao što sam predvidio na forumu sinoć, ovo se pretvorilo u tag team meč što nije bilo tako teško za zaključiti jer to tako funkcionira. Ali ne mogu reći da je to bila loša odluka budući da nijednom ni drugom nije trebao poraz pred PPV. Tako da su pogodili s time. I dopale su mi se interakcije s Englishom i Rusevom za komentatorskim stolom.

Tag team meč između Hardyja i Stylesa protiv Nakamure i Ruseva bio je solidan i na svu sreću kratak. Vrlo pametna odluka na moje iznenađenje, mislio sam da će odužiti, ali na svu sreću su učinili meč vrlo kratkim, zanimljivim i na koncu kojega je Rusev uzeo itekako potrebnu pobjedu prije PPV-a. Tako mi je žao što barem jedan od ova dva meča nema stipulaciju, ne znam baš koji je razlog ali to je tako glupa odluka. Premda ne sumnjam da će Rusev i Styles i na ovaj način napraviti kvalitetan meč. Za Jeffa i Nakamuru nisam baš siguran.

Almas i Sin Cara imali su super mali sprint, odradili su jedan predivan meč za vrijeme dobiveno. I napokon da se ovo dogodilo, prije koliko tjedana su najavili ovaj meč za “sljedeći tjedan”, pa ništa. Imam ozbiljne sumnje u Almasovu budućnost na glavnom rosteru, ali nadam se da sam u krivu i da je ovo bio samo jedan nespretan početak u kojem ga nisu znali bookirati te kako će nakon ove pobjede sve biti bolje. Tješim se barem ovim riječima.

Lumberjack meč mi je jedina stvar koja mi se baš nije dopala, maknite mi Ellswortha odavde, dajte Asuki titulu i neka na SummerSlamu dobijemo revanš sa Charlotte ili meč s Becky. To su moje dvije želje za koje smatram da su tko zna koliko bolje od ovih gluposti koje dobivamo. Bježi.

I u ekskluzivnom videu, ono što nije bilo prikazano na TV-u, Joe je napao Dillingera pri ulasku. Pretpostavljam da će ovo biti neki dvotjedni mini feud prije nego Joe ode na Stylesa na SummerSlamu, s čim sam apsolutno u redu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Magija Daniela Bryana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*