SmackDown pregled – Ljuti rivali

Roman Reigns otvorio je prvi SmackDown nakon WrestleManiji i imao poprilično sličan promo onome na Rawu. Nije dugo pričao jer ga je prekinuo AJ Styles, njegov novi izazivač za WWE titulu. Njih dvojica su izmijenili riječi nakratko, Styles je izjavio da će osvojiti WWE titulu, dok je Reigns rekao da ga Styles nije i nikada neće pobijediti. Ovo je bilo kratko i slatko, zabavna konfrontacija Stylesa i Reignsa. Njihovo rivalstvo bi trebalo biti zabavno, a ovo je dokaz. Drago mi je da nisu ovo odužili jer nije bilo potrebe, svatko je rekao što je imao i što je trebao i to je odlično. Dobar način za otvoriti SmackDown. Iako još nije službeno najavljeno, siguran sam kako će ova dvojica imati na Paybacku što je i jedini logičan slijed događaja. Veselim se nastavku ove priče jer se pokazuju naznaci heel turna Romana Reignsa.

The Vaudevillains vs Lucha Dragons – **1/4

Nakon Enze i Cassa na Rawu, evo nam i još jednog NXT tima koji radi debi na glavnom rosteru. Ovaj meč nije trajao dugo, bio je zabavan, no volio bih da su Gotch i English malo više dominirali i pokazali se fanovima koji možda ne znaju za njihov rad u NXTu. Nakon par minuta borbe, Vaudevillainsi su očekivano ostvarili pobjedu. Nisam se nadao ovako brzom dolasku njih dvojice, no vidjet ćemo što će biti od njih, samo se nadam da ne dožive istu sudbinu kao i Ascensioni jer je to lako moguće. Imaju prilično unikatan, ali i osjetljiv karakter koji bi jednim krivim potezom mogao biti uništen. Nadam se da će ih WWE dobro iskoristiti jer su oni po meni vrlo dobar tim.

Summer Rae vs Natalya – *

Ovo je bio meč koji je dao momentuma Natalyi koja će izgleda biti sljedeća izazvati Charlotte koja je bila na komentatorskom stolu tijekom ovoga meča. Natalya je očekivao pobijedio sa Sharpshooterom. Nemam ništa protiv Natalya i štoviše, mislim da je jedna od boljih na rosteru, no mislim kako na njoj nije red da izazove Charlotte za titulu. Više bih volio da je Sasha Banks izazove na Paybacku što je i logičnije jer je Natalya već izgubila na Roadblocku prije mjesec dana. Nadam se da će se ovo s Natalyom riješiti uskoro pa da onda na Paybacku imamo meč Charlotte i Sashe Banks.

The Miz (c) vs Zack Ryder (Intercontinental Championship) – ***

Nakon što je Miz osvojio titulu od Rydera na Rawu, Ryder je zatražio revanš i dobio ga već na ovom SmackDownu. Maryse se pojavila na rampi i predstavila svoga muža Miza. Iako mislim da je Miz sam za sebe vrlo zabavan, vjerujem kako će Maryse biti dobar dodatak njemu. Što se tiče meča, pozitivno me iznenadio i nisam očekivao da bi ovako dobro mogli raditi zajedno. Dobili su vremena i to su odlično iskoristili, akcija je bila zabavna tijekom cijelog meča i Ryder se stvarno pokazao s nekoliko dobrih poteza. Maryse se uplela u meč, omela sudca što je Miz iskoristio s prstom u Ryderovo oko i Skull Crushing Finaleom za pobjedu. Nekako ne vjerujem da je ovo gotovo zbog prljavog kraja, no ne bih se bunio da oni imaju još jedan meč. Ali volio bih da to bude na Paybacku.

Apollo Crews vs Curtis Axel – *

Još jedan kratak meč i laka pobjeda za Crewsa. Nadam se da se njegovi mečevi neće svesti na to da on može napraviti Standing Moonsault iako je prilično mišićav, nego da će dobiti priliku iskazati se još i više i raditi dobre mečeve. Isto tako se nadam da će ga ubrzo maknuti od ovih squasheva i staviti u neku priču. Nakon što se Miz riješi Rydera, Crews bi mogao biti sljedeći njegov izazivač.

Becky Lynch je imala intervju gdje je rekla kako će se vratiti u lov za titulu i kako je bila ponosna što je hrvala ispred 100000 ljudi. Prekinula ju je Emma koji se osvrnula na masnicu koju je Becky imala na oku i rekla da joj se sviđa to. Emma i Becky su zatim ušle u veoma oštar razgovor gdje je Becky na kraju rekla da bi i Emma mogla zaraditi od nje. Ako ovo postavlja potencijalan meč između Becky i Emme, onda je ovo bilo fantastično. Obje su bile odlične ovdje i konfrontaciju su odlično odradile. Dajte im 15 minuta na Paybacku i imate odličan ženski meč.

Dean Ambrose vs Tyler Breeze – *

Nakon što nismo vidjeli Ambrosea na Rawu, dobili smo ga na SmackDownu. Ovo je bio još jedan kratak meč gdje je Ambrose ostvario laku pobjedu s Dirty Deeds. Solidna pobjeda za njega da mu vrati malo momentuma od onog sramotnog bookinga na WrestleManiji. Nakon meča, dok je Ambrose odlazio prema backstageu, prekinuo ga je Jericho koji je ulazio za svoj meč. Njih dvojica su se na trenutak pogledali, ali nije bilo fizičkih interakcija. Izgleda da bismo nakon svega na kraju mogli vidjeti ovo rivalstvo. Nemam ništa protiv toga jer bi trebalo biti dobro. Samo se nadam da će ovaj puta Ambrose ugrabiti koju pobjedu u većem meču.

Chris Jericho & Kevin Owens vs AJ Styles & Cesaro – ***

Vrlo zabavan Main Event što je i očekivano jer su ova četvorica imali odličan 4-Way meč na Rawu. Dobra akcija tokom meča, mnoštvo zabavnih trenutaka i lijepih poteza. Završnica je bila odlična. Kako je dobro vidjeti Cesara ponovno u ringu, nedostajala mi je njegova eksplozivnost i naravno Uppercuti. Na kraju meča, Sami Zayn se pojavio s omotanom rukom i htio je napasti Owensa, no zaštitari mu nisu dopustili. To je omelo Owensa i Styles je Roll Upom uzeo pobjedu. Zayn i Owens su zatim ipak stupili u tučnjavu koju su zaštitari jedva rastavili. Odlično bookiran završetak. Styles je ostvario pobjedu što je dobro za njega, no ono što me najviše veseli je nastavak rivalstva između Owensa i Zayna. Odličan segment nakon meča. Vjerojatno će imati meč na Paybacku što bi trebalo biti super. Super završetak SmackDowna.

Dobar SmackDowna. Dva dobra meča, pokoji squash i vrlo dobar razvoj priče. WWE je uspio stvoriti nekoliko novih i zanimljivih priča u ovih 5 dana nakon WrestleManije. Veselim se daljnjem razvoju priča do Paybacka.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Ljuti rivali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*